В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 43

• 60 634
  • 756
  •   1
Отговори
# 465
Само няколко от обявите им се виждат и по други агенции, останалата по-голяма част - не.

# 466
  • У дома
Посещавали сме ги. Обявите са фалшиви, стоят по сайтовете, за да ''покажат, че има и такива имоти''-цитирам жената-съсобственик. Дефакто реалните обяви ги има само при тях, в нито един сайт не са упоменати. Показват ти ги на място-супер малки апартаменти с безумни цени- ''това е най-доброто на пазара за момента, като искате др да сте се сетили по-рано''.....с две думи не струват😉

# 467
  • Велико Търново
Някой има ли опит с гаранционен ремонт на уред, закупен от Технополис? Колко време чакахте да дойдат?
Вчера към 11ч говорих с националния сервиз, защото ни се повреди пералнята (купена преди 4 месеца).
Записаха данните и казаха да чакаме обаждане, за да насрочим посещение на място. Още чакаме... Звъннах пак - предали били на търновския сервиз, да чакам да си направят графика и ще ни се обадят Sad

# 468
Здравейте! Долу горе колко излизат едни сватбени халки?

# 469
  • Beyond the stars
Здравейте! Долу горе колко излизат едни сватбени халки?

Зависи от зависи. Ама златни над 600лв.
Сребро - около 100.

# 470
  • Г. О.
Златните са от 500лв. нагоре. Зависи колко дебели ги искате и какъв размер са.

# 471
  • Велико Търново
Момичета, има ли от вас скоро раждали в Плевен, в държавната болница

# 472
  • У дома
Дами, къде в Търново има качествено месо? Изключвам големите вериги- не ни харесва. Търся ако има някъде свежо прясно месо, опция да ти смелят на кайма.....

# 473
  • Велико Търново
Магазинът под пазара за месо имат хубава домашна кайма. Мисля че и мелят месо, но аз лично не съм вземала. Мисля че беше на Боримес ли

# 474
  • Велико Търново
Еленския магазин на ул. Ален мак, до спс. Имат много хубаво месо и продукти.

# 475
  • Велико Търново
Еленския магазин на ул. Ален мак, до спс. Имат много хубаво месо и продукти.
И аз оттам купувам винаги.

# 476
Магазинът под пазара за месо имат хубава домашна кайма. Мисля че и мелят месо, но аз лично не съм вземала. Мисля че беше на Боримес ли

Боримес, да. Аз основно от там пазарувам, но от магазина на Пишмана.

Аз продължавам издирването на магазин, в който продават охладено агнешко и телешко...

# 477
  • Г. О.
Като стана дума за месо, да знаете къде мога да намеря варено телешко сърце? Ще съм много признателна, ако някой от вас сподели:)

# 478
Като стана дума за месо, да знаете къде мога да намеря варено телешко сърце? Ще съм много признателна, ако някой от вас сподели:)
По голяма вероятност е да намериш сурово и да си свариш вкъщи

# 479
  • У дома
Дами, много Ви благодаря bouquet Оказа се, че сме купили месо на Боримес, днес ще го пробваме Laughing

И отново с въпрос Blush Blush Blush
Може ли да ми препоръчате добър логопед в града?
Благодаря Ви предварително bouquet

Общи условия

Активация на акаунт