Спам тема (за мусаката, планетите и още нещо) от 18.08. до когато.

• 24 715
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
# 571
  • София
И са къпах и бира пих и са мих и сичко прайх. И един дълъг уикенд напрайх. Simple Smile
И ви черпих с една рипка с узо и ено море, ма некой ме освирка, че било малко, затва са расърдих и са манах. Joy

# 572
Сръдльо, значи.  Joy
Наработих се.

# 573
И са къпах и бира пих и са мих и сичко прайх. И един дълъг уикенд напрайх. Simple Smile
И ви черпих с една рипка с узо и ено море, ма некой ме освирка, че било малко, затва са расърдих и са манах. Joy
Бях почнал да те мисла, дан си се удавил, сръдливец.

Поръчал съм от събота хубу време, че и аз скачам на яхтата и изчезвам.

# 574
Времето е желателно тези дни да е дъждовно.Имам сини сливи и трябва да се пече сладко. Мацките много уважават палачинки със сладко ако са поднесени сутрин в леглото с чаша кафе Wink  Така че може спокойно да си вали.

# 575
И аз обичам сливи, във всички варианти. Натурални, на сладко, на компот.

# 576
  • София
Ни мой са удавим, с голема водоизместимост съм. Simple Smile
Нема яхти вече, толкоз. По план график септември требаше да прайм ено късно, я  гръчко, я друго наоколо, ма се промени кондиката, та са експресно, в движение, 3-4 деня, колкот-толкоз. Simple Smile

# 577
  • Тра-ла-ла
Къдье, бье? Антураж ще взимаш ли? Дойка, готвачка?

# 578
Къдье, бье? Антураж ще взимаш ли? Дойка, готвачка?
Мавърът Взелин ще обслужва товаро-разтоварните дейности. Ако ти се дели една каюта с него, идвай. smile3532

# 579
Джу, не им разваляй рахатлъка на Ментата и Вазелина. Joy Таман са си свикнали двамцата..

# 580
Джу, не им разваляй рахатлъка на Ментата и Вазелина. Joy Таман са си свикнали двамцата..
hahaha

# 581
  • Тра-ла-ла
Ма Вазелинът одушевен обект ли е ? Или изхождайки от товаро-разтоварителните му функциЙ е онзи вазелин в  тубичката?! И някаква каюта се споменава....това да не е хомо круиз?! Joy

# 582
  • София
То и вазелин не требе. По яхтите има смазки, смоли, масла и секви подръчни матряли. Laughing

# 583
Как хомо круиз? Яхтата ще е пълна с мацки. Вазелин е негър, за черната работа. Персоналът спи в една каюта. Джу нали за готвачка се цани.

# 584
Начи Ментата ще си прекара добре. И тубичка да е, и мавър да е, важното е Ментов да е доволен и щастлив. Няма да го мислим, да не се препъне в някой сюблимен миг.
Как хомо круиз? Яхтата ще е пълна с мацки. Вазелин е негър, за черната работа. Персоналът спи в една каюта. Джу нали за готвачка се цани.
Ментов, баба Сийче/кодовото име на мавъра ли е, бре? Ама и ти си една скрита лимонка.   Joy

Общи условия

Активация на акаунт