♡~ Любов под наем ~♡ Време за щастие ~♡ Тема 72

• 77 522
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Много сте лоши. Много зле ми действа на съня кака ви, дори умита. Вероятно между хистеричните изцепки и депресивните състояния Баръш успява да я окъпе и среше за да я разходи из  Чешме.

# 691
Миле, не бъди толкова предубедена към жената, сега е в период на мир със себе си и околните...докато не изтеряса пак... пък и какво им има като двойка, млади, талантливи, обичащи се...  Rolling Eyes

# 692
Много сте лоши. Много зле ми действа на съня кака ви, дори умита. Вероятно между хистеричните изцепки и депресивните състояния Баръш успява да я окъпе и среше за да я разходи из  Чешме.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Представям си Боре, с помощта на кюпеците, как къпе кака  hahaha hahaha Ужас, сега аз ще сънувам кошмари  ooooh! Joy Joy Joy

# 693
Що бе Темпи, първо ще окъпи хайванчетата и после другите Whistling

# 694
И нещо от реалността  Mr. Green Mr. Green Охх бе, тука поне е ухилен, да му се ненадява човек  Joy Joy Joy Joy

Ма тия още ли са в Чешмето... ooooh! ooooh! няма ли свършване на сезона за тях... Mr. Green

Че къде другаде да са? В Истанбул кой ще им обърне внимание на оръфаните гащи  Joy  Joy  Joy

# 695
Що бе Темпи, първо ще окъпя хайванчетата и после другите Whistling

Аз с животинките проблеми йок  Mr. Green Mr. Green ама кака в банята  Shocked Joy Joy хич не искам да го виждам това толкова рядко събитие  hahaha

# 696

Аз с животинките проблеми йок  Mr. Green Mr. Green ама кака в банята  Shocked Joy Joy хич не искам да го виждам това толкова рядко събитие  hahaha

Joy  Joy  Joy  Joy  Joy
Кака и баня.....не  Shocked , това трябва се види  hahaha  hahaha  hahaha

# 697
Скрит текст:

Joy  Joy  Joy  Joy  Joy
Кака и баня.....не  Shocked , това трябва се види  hahaha  hahaha  hahaha

Не ни ли стигат душевните травми от всичко, което ни е показала, че искаш и това да ни причини  ooooh! Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 698
А, че що, точно ще има с какво да маркираме събитията , ще казваме - това се случи в лето ......., кога кака се изкъпа   Joy  Joy  Joy

# 699
А, че що, точно ще има с какво да маркираме събитията , ще казваме - това се случи в лето ......., кога кака се изкъпа   Joy  Joy  Joy

Joy Joy Joy Joy

То достатъчно ѝ личи кога е къпана, няма нужда и от нагледен материал  Whistling ooooh! Mr. Green Joy

# 700
 #Puppy dog #Puppy dog #Puppy dog #Puppy dog

Скрит текст:
Някъде около полунощ. Откъм банята се носи аромат на цитрус и  тропически цветя, мека приглушена светлина се процежда през полуотворената врата и лека пара навлиза в спалнята. Той с хавлия завита около стегнатия му корем, капки стичащи се по мускулестата му гръд, косата още влажна и начупена, държи Нейната ръка и нежно Я подканя:
- Хайде, любима! Ваната е пълна с гореща вода и любимата ти пяна...Не усещаш ли аромата? И свещи съм запалил за повече комфорт и романтика...Хайде, скъпа...Е, не се дърпай така... Не ме гледай така жално...Днес е неделя и е ден за баня... Истинска баня...Аз, ти и топлата вода...И...А не...Ама пусни вече тези чехли ...Добре, няма да ти мокря ушите... Ето, и мама е изкъпана вече...Не я гледай, тя много се измори от банята и вече ...Хърка даже... Мия, моля те...Не гледай към вратата Мюдюр вече спи и сънува балончета... Мияяяя....
Шляп...Пляс...
- Не мокра по новия мокет, кучка такава...А ти спи Гюпсе, спи...точно като къпана...Опс и хавлията ми падна...Мия,в градината ли избяга... Ашкъм...Гюпси...
- Хрррррррр....

Последна редакция: пт, 14 сеп 2018, 23:47 от Slawena

# 701

Скрит текст:
Някъде около полунощ. Откъм банята се носи аромат на цитрус и  тропически цветя, мека приглушена светлина се процежда през полуотворената врата и лека пара навлиза в спалнята. Той с хавлия завита около стегнатия си корем, капки стичащи се по мускулестата му гръд, косата още влажна и начупена, държи Нейната ръка и нежно Я подканя:
- Хайде, любима! Ваната е пълна с гореща вода и любимата ти пяна...Не усещаш ли аромата? И свещи съм запалил за повече комфорт и романтика...Хайде, скъпа...Е, не се дърпай така... Не ме гледай така жално...Днес е неделя и е ден за баня... Истинска баня...Аз, ти и топлата вода...И...А не...Ама пусни вече тези чехли ...Добре, няма да ти мокря ушите... Ето, и мама е изкъпана вече...Не я гледай, тя много се измори от банята и вече ...Хърка даже... Мия, моля те...Не гледай към вратата Мюдюр вече спи и сънува балончета... Мияяяя....
Шляп...Пляс...
- Не мокра по новия мокет, кучка такава...А ти спи Гюпсе, спи...точно като къпана...Опс и хавлията ми падна...Мия,в градината ли избяга... Ашкъм...Гюпси...
- Хрррррррр....

Joy Joy Joy Joy

Ходи спи сега  hahaha

# 702

Що, бе Джанъм newsm78

# 703

Скрит текст:
Някъде около полунощ. Откъм банята се носи аромат на цитрус и  тропически цветя, мека приглушена светлина се процежда през полуотворената врата и лека пара навлиза в спалнята. Той с хавлия завита около стегнатия си корем, капки стичащи се по мускулестата му гръд, косата още влажна и начупена, държи Нейната ръка и нежно Я подканя:
Шляп...Пляс...
- Хрррррррр....

🤣😂😂😅

# 704
Крайно  време е да се смени  заглавието на темата и да се включи Гупсето. Докато заредя пералнята сте изписали две страници. Така ви зарежда тази жена.  И във връзка с вашите коментари - едно време имаше един виц : Секс и ужас - .... гола,  а ние  ще го пишем Гупа гола.
Не съм  предубедена, момичета. Аз приемам всеки с отворени обятия. После понякога идва разочарованието. Но тази жена от първия момент, като  я видях ме отблъсна. Има нещо нагло,  фалшиво. Нямате представа колко време се зверя в образа и да открия нещо привлекателно и не успявам. Не, не не го давам Баръш на този звон и изобщо не го виждам влюбен. Дори и на тази снимка ми изглеждат ухилени,като след втората ракия. Някой от вас гледал ли е Делихата?

Я нещо сладурско , стига кошмари. Дори бялото куче е по-симпатично от  стопанката.

Последна редакция: сб, 15 сеп 2018, 00:49 от milkaradeva

Общи условия

Активация на акаунт