♡~ Любов под наем ~♡ Време за щастие ~♡ Тема 72

• 78 522
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Днес е много тихичко
.

# 76
За лека нощ и сладки сънища  Heart Eyes Heart Eyes Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes

# 77
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет HugHugHug
Татлъм Hug мерси за новото еве 😘
Да не ви изпусна 🍷🧐🤭😆

# 78
 Hug Hug Hug

Вай бе Темпи, пуснала си глава поредна, а аз нямам време да я прочета ooooh!, май ще ги събера няколко и тогава, но ти си твори щом ти се отдава и получава Wink

Изчезвам afwitch

# 79
Добро утро Hug Hug

# 80
- Днес не съм се наспала...
- А причината?!
- Причината също не се наспа...

# 81
Добро утро Simple Smile 
Темпи, с втория пост ни оправяш настроението, нали Simple Smile
Всички на масата нормално усмихнати, как зейнала  пак. Joy

# 82
Добро утро Simple Smile 
Темпи, с втория пост ни оправяш настроението, нали Simple Smile

Виновна  Mr. Green Mr. Green

Кака няма да я коментирам, тя сама говори за себе си с поведението и вида си  hahaha hahaha

# 83
  • Балчик
- Днес не съм се наспала...
- А причината?!
- Причината също не се наспа...

E как да вярвам , че между тези две сладки муцунки и на сън и на яве и във виртуала и реала няма нищо .... Не вярвам !:gift_heart:

# 84

Темпи, като публикуваш любимката на групата и братовчед и, поне не режи датата на снимката, и кучето не е Мюдюр

30 юли 2017 , у Каката архива е доста голям, забравяш че тя блогър работи - като няма какво друго  Laughing

Снощи хотела на о.Миконос се е подписал на Баръш Ардуч.

# 85
Шекерим, както съм намерила снимките при рускините, така съм ги пуснала и тук  Peace Освен това никъде не съм писала, че са нови, просто защото според мен не са  Whistling Whistling Нито тая с кучето, нито другата с масата  Naughty Whistling Mr. Green

# 86
 Hug Hug Hug

Баръш да взима вече да държи по един вестник в ръката, като го снимат, ясно показващ датата, може пък тогава феновете да не отпочват спор пореден откога ли е снимката  Joy Joy Ама то тогава пък ще решат, че е фотошоп... Joy

Шекерим, както съм намерила снимките при рускините, така съм ги пуснала и тук  Peace Освен това никъде не съм писала, че са нови, просто защото според мен не са  Whistling Whistling Нито тая с кучето, нито другата с масата  Naughty Whistling Mr. Green
Хич не е нова, най-много от вчера или оня ден newsm78 Thinking Mr. Green

# 87

Blush bouquet Ти не ми се измъквай с тези снимки , ами пускай по-често глави от новото романче , че сме ти фенове, нали знаеш  Heart Eyes

Айде като съм я почнала моята " любима 3 в 1 " , че да я довърша - Статия в Хабер Тюрк от 19 август - за Кака и нейните "приятелски съвети" , как да не се разболявате :

,,Лишний вес не изобретательнось( недостоинство, )чтобы стать смешной,,,

Стало известно ,что Г.Озай заболела ,пока от Делихи в Заловку....перевоплащалась...к сожелению вопрос только не в здоровье.Могла бы сделать выводы для,себя...когда входила в образ таких людей ,тем самым испытывала бы то что они чувствуют...(когда над ними смеются )
    и не,верьте Голивутским звездам , нет там такой звезды , кот набирает вес ,чтобы смешить...тем более в Голливуде таким звездам Оскар дают (кто для роли поправляется)....
    Понятно,в Турции за это не дают Оскара, но зато за ненормальноый комизм выручаешь хорошую кассу...Г.Озай за Зелиху (23 кг)получила три зарплаты.  Но она не просто актриса и сценаристка этого фильма.....сколько заработала никто не знает.....
    Но и очень многое потреяла...ожирение печени, хашимото...ит.д...
    Хорошо, разве она виновата только из за потереянного здоровья... ? А когда вошла в образ этих неполнеценных (нездоровых)людей и тем самым посмеялась над ними... подумала о своей иронии...?Когда эти жизни (жизнь не полноценных) высмеивала прилюдно, думала ли об их уязвимости подзонательно...
    Самый некрасивый ,низкий вид юмора,сделанный клоуном из барахолки...
    Верх тупизма..такая,комедия осталась в прошлом веке в Голливуде ,особенно ,,юмора,, над полными...

дальше приводит пример.. голливудских звезд...что полнели с помощью грима...и особого метода с костюмами...

Превода от турски е на Мила Гаджиева -
Если честно, я впервые вижу ,что так по ней проехались...👌😉 я так поняла , это мнения нескольких авторов....
ну уже хорошо...хоть услышали об.этом от них самих...
теперь остается ждать чем ответит сама 👌😉...может какой то ,,жирной,,статьей о талантах в газете Поста😉 ...
кажется на каналы уже средств нет...или копит👌😉 для к началу сезона !?

И допълнение от мен, Есин Овет отдавна я уволниха, Дженгиз се самоунищожи в скандала с жената на певеца Мустафа Чечели................така че, чакам  с нетърпение новия есенен сезон на турските медии, да видим кой сега ще ни уведомява, колко е кадърна Гупсе Озай, колко е татлъм....и кога пак смята да се жени....или да не се жени....

# 88

и не,верьте Голивутским звездам , нет там такой звезды , кот набирает вес ,чтобы смешить...тем более в Голливуде таким звездам Оскар дают (кто для роли поправляется)....

пълни глупости на ласкателите и. На тях ли да вярвам (съжалявам, че не мога да им отговоря Grinning Grinning ) или на очите си - най-скорошен пример с Брадли Купър. е, той за турските  медии може и да не е звезда Simple Smile http://www.tialoto.bg/a/119-novini/36798-bradli-kupar-napalnia-d … -novata-si-rolia/

# 89
Днес закъснях с проверката и пожеланията за хубав ден, а то стана икиндия.

Общи условия

Активация на акаунт