no pasaran = няма да мине

в ресторанта - срещу Баръш е седнал фризьора на Елчин за дефилето на Mercedes

няма ли свършване на сезона за тях...

Днес нали уж почнаха снимките в Истанбул за новата колекция на NB

, а близнаците са при кака Гупсе да ги бави и да им се порадва малко...Батко Юнус ми се губи в картинката 
, дали не са дело на племенниците и или в момент на вдъхновение да ги е накълцала

, а близнаците са при кака Гупсе да ги бави и да им се порадва малко...Батко Юнус ми се губи в картинката 
, дали не са дело на племенниците и или в момент на вдъхновение да ги е накълцала

Днес нали уж почнаха снимките в Истанбул за новата колекция на NB

сега видях, че и кака е пуснала плажна снимка с двете клети кученца
сега видях, че и кака е пуснала плажна снимка с двете клети кученца

Цял ден вадят снимки на Боре и кучо и сравняват, ама така и не се изясниха накрая, той ли е, не е ли

Цял ден вадят снимки на Боре и кучо и сравняват, ама така и не се изясниха накрая, той ли е, не е ли

то май колкото пъти кака е пуснала снимка с Мю-то, толкова и те са отпочвали вечния спора... как им идват такива идеи не знам, ама то сигурно е от чая

то май колкото пъти кака е пуснала снимка с Мю-то, толкова и те са отпочвали вечния спора... как им идват такива идеи не знам, ама то сигурно е от чая 
Препоръчани теми