АПРИЛчето в края на лятото - тема 10

• 64 423
  • 665
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Подбела ме оправи за два дни след 3 месеца нестихваща кашлица. Обаче трябва да се използва много внимателно, че не е съвсем безобидна.

# 541
Така е,Дит,внимателно,двойно по-ниска доза за деца.

# 542
  • София
Белинда, с какво лекуват бронхита? Нашият човек направи преди месец, а сега предбронхит беше.

Клацид и инхалации с Вентолин. Много тежко го кара Sad Седми ден на аб днес, още му хъркат гърдите. Отделно, че преди да стане бронхит мина през супер тежък ринит и конюнктивит. Въобще, пълна програма с тоя вирус! 20 дни вече сякаш е болен...А, ушите слава на Бога ни подминаха! То това и оставаше...

# 543
Белинда, бързо да се оправя козуначето! Защо не пробваш с хомеопатия? Беше споменавала, че с единия батко сте ходили преди.
Алина миналата седмица след вирус, през който минахме и двете, се разкашля ужасно много. Излекувах я само с етерични масла за пет дни. Още след първия ден имаше огромно подобрение и премина в остатъчна кашлица. Не съм вярвала, че в действителност са толкова бързодействащи, но е факт, вече ги изпробвахме многократно при остри състояния.
С водата ние сме много зле. Даже не знам дали и 100 мл пие на ден. Обаче суче като новородено, така че не й се връзвам. Сега като стане топло, само почва да си търси повече течности.

# 544
При нашия мина с хомеопатия и Вентолин и двата пъти, пак за около 7-10 дни, но още след първите приеми на Вентолин се усети подобрение. Температура имаше 4 дни около 38.5. Козуначко имаше ли темп.?

# 545
  • София
Имаше, да. При него имаше и вече сянка на дроба вдясно, затова се наложи АБ Sad И всичко стана за часове, точно предния ден го бях водила за пореден път на слушалка и нямаше нищо. Цяла седмица го водих през ден на лекар и накрая пак го изпуснахме, за една бройка и щеше да е пневмония. Зверски вирус! Около мен хората масово са с пневмонии и бронхити, вкл. и възрастни хора, не деца.

Хомеопатия при толкова остро състояние и при толкова малко дете, което до момента не е лекувано и не му знам конституцията, не бих пробвала. Прекалено рисковано е. Твърде бързо стават белите. По-натам, ако се окажат повтаряеми нещата и това му е слабото място, ще го заведа, когато е здрав, да направим интервю на спокойствие, да му определят лекарството и ще действам с него.

# 546
Белинда, бързо да минава!
Една позната ми беше препоръчала чай за кашлици- Бронхопам на д-р Памуков, на нейното дете много добре повлиял бронхит.
https://remedium.bg/product/18179/chay-bronhopam-zelen-30br-pamukov.html

Ние не лекуваме острите състояния по конституция, а с най-различни хомеопатични лекарства спрямо симптомите. Да, има и хомоепати, които лекуват единствено по конституция. Напълно съм съгласна, че бързо стават белите, даже за часове се влошават. Ако нямах доверен лекар хомеопат и аз не бих рискувала. Всъщност антибиотиците не са лошо нещо, напротив животоспасяващи са, просто понякога лекарите бързат да се презастраховат. Говоря за случаите на изписване на АБ при сополи и зачервено гърло, както за съжаление много често се случва.

# 547
  • Враца
Моничета, да ви се похваля, че днес родих втората си дъщеричка Heart Eyes. В 13:50 ме приеха със 7см разкритие и контракции на 3мин и в 14:10 изплака. Мъничка е 2.650 и 47см,но вече даже веднъж се кърмихме (с моите вдлъбнати зърна) и се надявам бързо да порасне Simple Smile

# 548
  • София
Честито, жива и здрава да е душичката!!!
Днес става двоен празник. Оги става на две годинки. Чудесен ден!!!!
Много да ви радва малката принцеса!

# 549
Нелегална, честито!!
Дит, честит да е рожденика!!

# 550
Честито, Нелегална!Жива и здрава да е дъщеричката,да ви радва и бързо да наддава!
Дит,честит рожденник!

# 551
Hелегална, честита дъщеричка! 👼Бързо да наддава, да е здрава и много да ви радва! А на теб бързо възстановяване! 🤗😍Ти направо си я изстреляла 😆
Дит, честит рожденик Оги! Да бъде здрав и да расте весел и щастлив! 🤗🎂🎉

# 552
  • ЕН
nelegalnata2 честито, да са ви живи и здрави и малката и голямата принцеси
ditmade честит рожден ден на малчо
да са ви живи и здрави децата, много да ви радват и много бели да правят - е малки бели да са

# 553
Ехаа, честито Нелегална... Раждане-мечта си имала. Да ви е жива и здрава дъщеричката!
Честит рожденник и на теб, Дит!

# 554
Нелегална Честита радост Simple Smile)) да е жива здрава хубаво да се храни да расте и да е послушна, а каката много да я пази Simple Smile 💐
Дит честит рожденник Оги да е жив и здрав и много щастлив Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт