Любители на кучета - тема 83

• 35 279
  • 764
  •   1
Отговори
# 135
despicable, нали ти попита за намордник във Велико Търново? От описаното - агресия към хора и животни е редно навсякъде да е с намордник извън дома ви. При положение ,че знаеш как реагира, вземи мерки предварително. Защото и за теб няма да е приятно,ако стане фал. Дори и кучето да не е инициатор,а провокирано, не  е оправдание. Приятелски съвет 🙂

Последна редакция: ср, 22 авг 2018, 18:50 от Трапезица

# 136
  • София
Леле, Сиви!!! Безмълвна съм! Та майката изглежда като бебе все още! Дано им намерите дом на бебоците!

Аз преди малко се прибрах и ми иде да скоча от балкона. На гардероба в коридора и закачам поводите и тя в опит да докопа единия отворила гардероба Triumph Кутията от блендера ми беше накъсан на дребни парченца .... целия. Даже май и гаранцията е там ... беше! И за да е пълен разкоша подбрала стелката пред банята и изтръгнала мемори пяната. Направо не искам мъжът ми да се прибира. Ще има да трещи из вкъщи. Сега маймуната ни лук яла, ни мирисала си играе на пода невинно с плюшено мече Rolling Eyes

# 137
  • Bарна, морето, сините вълни
Трапезица, да аз бях. И ходихме до Търново, бяхме и на водопад "Кая Бунар", страшна красота.
Като си го водим, той не драпа да напада някой, а ако посегнат към него и не на всеки. Обяснявам си го, че пази мен, станал е много внимателен към всичко. От всички, които обича само по мен не скача, а се гушка.

# 138
  • София
Благодаря за стиснатите палци и лапички, но ще се наложи отново да ги вкарате в употреба другия месец. Харли продължава лечението, а аз вече се чувствам отчаяна. Всеки път имам дежа вю в клиниката. Кога ли ще видя отрицателен тест.

# 139
  • София - Рим и обратно
Оффф Тонкеее. А не ти ли казват дали е в рамките на нормалното тая упорита инфекция?

# 140
  • София
Кафенце, дадоха ми пример с едно бебе немска овчарка, което го лекуват от същото вече 2 мес. Харли е от месец и половина.
Е, животът продължава и се надявам и на нашата улица да изгрее слънце.

# 141
  • София
Уф милия. И милата ти. Ми извеждай го скромно, без достъп до кучета, че пък е заразен.

Още ли си яде изходния материал?

И Рея не харесва всички. Някои откровенно не ги харесва, с други просто не си играе, а трети са и първи дружки. Да не говорим, че повечето от третите са питбули.

# 142
  • София
Посс, яде си екстрите. Нищо не помогна в тая насока. Сигурно затова си седи тоя паразит.
Не го събирам с други кучета. Не само, че е заразен, ами и уязвим откъм доста сериозни болести. Но така или иначе по тревата не е застрахован...

# 143
  • о`майна лунна нощ е
Ох,бе, мамамустара Disappointed Няма свършване тази гадост. Тонка, сигурна ли си в изследванията. Има ли вариант да потърсиш второ мнение и нови изследвания за проверка. Много крива нива. Пожелавам сили и дано скоро се похвалите.

# 144
Тонка продължаваме да стискаме палци. Аз никога не съм чела за тия паразити и не знаех, че са толкоз упорити.
Кафе надявам се да успеем с домове за всичките или поне по голяма част от тях. Много ме хвана яд като преди две сесмици я видях изтумбена. Дано няма последици от това, че таткото е в близки роднински връзки. Да са живички и здравички, дори обмислям една дама да си оставя за другарче на Макс, но има време да го решим със сестра ми.
джуджанка ами малка е майката само на годинка и два месеца. Въобще не трябваше да се стига до бебета. Даже ако имахме съмнения в началото още можеше да бъде прекъсната бременноста, ама вече бебоците са факт.
А пък днес Цъки (котката) имаше близка среща с Макс. Закарахме я преди няколко дни на село, че племенника се оказа че има алергия. За съжаление никой не иска непородиста котка и решението бе на село. Като ходя с магарето я затваряме на втория етаж на къщата, а тя шматката решила да излезе през прозореца. Както си седим чувам аз едно “туп” и я виждам до ъгъла на къщата. Макс също я вижда. И като се втурна ми спря сърцето. Викам аз, вика сестра ми, а те се борят. Зет ми стигна пръв и усмири положението. Не се разминаха няколко шамара на Макс, но поне Цъки е цяла целеничка и ми се струва, че скоро няма да реши да излиза през прозореца.

# 145
  • София
Туиг, пред очите ми правят теста. Не мисля, че на други места е по-различен.
Така и така съм дала толкова много пари, че 30 лв няма да ме стресират да направим тест в друга клиника. Само не знам сега ли да го правя, защото има две лекарства последователно да пие, или когато вече приключи с тях.

# 146
  • София
Ех, Тонка! Sad
Хапове за копрофази яде ли Харли?

# 147
  • София
А и аз заради тия хапчета питам.
Отивам да видя в зоомагязина какви бяха

Намерих там туй
Candioli Forbid – хранителна добавка против копрофагия 50 гр.

И туй

Mark & Chappell Stool Repel Coprophagia Remedy - таблетки против копрофагия 30 таблетки

Трудно ми е с линк, че съм от телефона

Последна редакция: ср, 22 авг 2018, 21:47 от possessed

# 148
  • София
Два пъти му давах таблетки за изпражненията. Не дадоха ефект. Ще я проверя тази добавка. Благодаря!

# 149
  • София
ох, все се надявах, че ще ме подмине прибирането на дребни бездомни изтърсаци от улицата, ама не би.
Сдобих се тази сутрин набързо с една дребна подопечна, която прибрах тичаща между колите на натоварена улица.
Май веднага и намерих осиновител, срещу обещание за ваксина и кастриране, защото е момиче, ама ще видим. А е еднашепа куче.

Аман значи от тия хора, дето ги изхвърлят.

Общи условия

Активация на акаунт