Любители на кучета - тема 83

• 34 501
  • 764
  •   1
Отговори
# 540
  • София - Рим и обратно
Те и котки ползват...
А колко много бездомни котета има в квартала, направо съм в шок... Те са буквално навсякъде, тълпи.

# 541
Не само цигани се занимават с кучета за бой. Случайно научих за едни познати,нормални на вид младежи. Гаранция няма,за жалост.
Не се, имах някога съсед с бойни питбули. Не знам къде си ги тренираше, де, но той лично не е гледал стръвта, само  редуваше питбулите, че милите се скапваха за 3-4 години максимум.
possessed, за съжаление те така се оказват и бездомни. Искам кученце, ама изненада - то било искало грижи, финанси и разходки. Вместо след работа да си седнеш на теферич на биричка. И изведнъж се оказва, че "не мога да го гледам".

# 542
Единствената ми причина да искам кученца е, че бяха две болонки/майка и дъщеря/. Майката е на 11 години, дъщерята над 5 годишна. Майката е доста стара вече и искаме да имаме поколения от тях. Затова решихме да заплодим младата, а и подходящ татко си намерихме. За мен тая порода са страшно чувствителни и умни кучета. Та уговорката ни е стопаните на таткото да вземат едно. Ние искаме едно да си оставим и остават двечки за нови собственици. Мисля, че няма да ми е толкова трудно да намеря подходящи хора/дано де/. Бели, къдрави и пухкави топчици, уникални сладури са..

# 543
Не се засягай персонално,въпросът е принципен ,представяме гледна точка за случайно четящите в темата. На повечето,които обичаме кучета и през ум не може да ни мине това. Сигурна съм,че ще намериш добри стопани. Нашето куче също не е от развъдник , просто имахме късмет,надявам се и то.

# 544
  • София - Рим и обратно
Единствената ми причина да искам кученца е, че бяха две болонки/майка и дъщеря/. Майката е на 11 години, дъщерята над 5 годишна. Майката е доста стара вече и искаме да имаме поколения от тях. Затова решихме да заплодим младата, а и подходящ татко си намерихме. За мен тая порода са страшно чувствителни и умни кучета. Та уговорката ни е стопаните на таткото да вземат едно. Ние искаме едно да си оставим и остават двечки за нови собственици. Мисля, че няма да ми е толкова трудно да намеря подходящи хора/дано де/. Бели, къдрави и пухкави топчици, уникални сладури са..
Ако искаш, дай линк към публикация във ФБ, ако правиш. Имам една приятелка, която дълги години гледа болонка (осиновена) и знам, че пак такова си иска.

# 545
Вчера ми се оплакаха за някакъв господин в Младост 3, който нахъскал питбула си срещу детето и кучето на треньорката ми ..Ама баш нахъскал, тръгнали към детето директно с "я виж какво има там" и "дръж" и се правил, че не може да одържи кучето.. Наложило се да бягат и тя след това си купила шокова палка..

# 546
Ей, значи, абе как може да има такива олигофрени? После четем за опасните питбули, ама никой не гледа причините, в случая - тъпанарът, решил да се прави на мъж.

# 547
Ей, значи, абе как може да има такива олигофрени? После четем за опасните питбули, ама никой не гледа причините, в случая - тъпанарът, решил да се прави на мъж.

То реално стопаните такива ги отглеждат..сигурно в 95% от случаите са те виновни за агресията на кучетата..Аз даже не мога да повярвам, че е възможно зрял мъж да прави подобни неща и то спрямо дете!  Продавачът в магазина й казал, че напоследък се изхранва от купуването  на шокови палки, заради оплаквания от питбули..

# 548
  • о`майна лунна нощ е
Знам, че трябва да си говорим за реалността, но последните страници ми докараха твърда и болезнена буца в гърлото.

# 549
  • София
Скрит текст:
Във ФБ попаднах на пост от онзи ден. Някакъв изрод спрял до пастир с бременната му женска кучинка и стадото му, слязъл от колата и я застрелял. Нападнал и пастира, но не дочетох поста. Снимките бяха потресаващи...Ей така от нищото дошъл и...

# 550
Абе народа тотално превъртя... Мен вече ме е страх да гледам постовете в тия групи, то са рани, измъчени или застреляни животни. А а такива гледки трудно понасям.

Онзи страхотен младеж от снимките си намери собственик. Надявам се да има късмет, прекрасен беше

# 551
Затова жалби и преследване на всяка несправедливост. Вярно,че покрай сухото ще гори и суровото,но ако си мълчим оправия няма. Правилата ще се спазват, всичко върви в тази посока. Но не и като си траем безучастни.

# 552
  • в огледалото на живота
Тонка,айде наздраве за Харли  cheers
Най-накрая ви чакат само щастливи дни!

Все ми се иска да ви питам,като се къпят кучовците в морето не се ли притеснявате,че ефекта от обезпаразитяването се губи?Нашият ветеринар ни каза,че се обезмисля всичко,ако плува.

Тази година на Арчи му разреших море само до колене.... Laughing Най-големият ми страх е да не прихване пъплящи гадини ,когато сме в морска почивка.

# 553
  • София - Рим и обратно
С Нексгард къпането няма значение.

# 554
  • София
При препаратите с капане единствено не трябва да се къпе/мокри 2-3 дни преди и след накапване. Някои каишки са водоустойчиви, други се свалят, ако кучето ще плува, но няма такова нещо, че се обезмисля всичко. Освен ако не сложите пудра, тя се отмива от водата.
Аз бих обмислила сериозно смяната на вет, ако ми кажат такова нещо.

Общи условия

Активация на акаунт