Любители на кучета - тема 83

• 35 206
  • 764
  •   1
Отговори
# 90
  • София - Рим и обратно
Преди да се гръмнеш, пиши какво е станало 😂

# 91
  • Bарна, морето, сините вълни
Аа стискаме, че ми е много сладък Харлито Heart другите собственици на френчита да не се обидят, защото всичките са много красиви, но Харли ми е любимец, има много мила муцунка и въобще е голям чаровник. Ще е здраво момчето!

# 92
  • София
Благодаря, момичета!
Кафенце, айде добре, ще се появя преди леталния ми изход. Joy
Деспикъбъл, хаха тая мила муцунка е много измамна. А и нали е бебе още, затова е сладък. Е, за мен си е пръв красавец, как иначе. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 93
  • о`майна лунна нощ е
То, ако не се появиш, после ние ще пукнем от любопитство, та по-добре намини и сподели.

# 94
  • София
И аз се присъединявам към искането за споделяне, преди да се гърмиш Simple Smile Помисли за нас и бедните четирилапи, които ще оставим след себе си, като пукнем от любопитство Simple Smile
Сега малко по-сериозно - стискаме палци и лапи, че много се измъчихте вече.

# 95
  • под тепетата
И от нашта банда имаш лапостискане  Praynig
  savina_33, много йозаво  сладко бонбонче  Laughing

# 96
  • София
начи, изкушавам се дакупя на Рея някое палтенце, да е по-кифла
обаче не ми седаватсума пари за това туловище, при условие, че никога няма да го облече
може да и купя някоя бандана, ама къде да ги търся джиджани, то само розаване е интересно
затова си кифлеем само с поводите и каишките, засега

Тонка, стискаме палци, лапи и тн.
айде, че даправим среща на езерото вече
или по-скоро в Др2 някъде, че да вземем и Коте с Балу
той сега на вила ли е или си е тук, всъщност

# 97
  • Sofia
possessed, в Алиекспрес има от пиле мляко и са на смешни цени. Тези на снимката са по 2-3 долара.

# 98
  • София
А, ние ходим до езерото, няма проблеми Simple Smile
Само да видим кога ще сме тук, че съботите и неделите общо взето са ни запълнени за месец напред. Уф, имам чувството, че живея само за уикендите, ама...
Ей, толкова е хубаво да се прибереш и да те посрещне едно ухилено животинче, за разлика от намусения двукрак.... И да дойде да те гушне и целуне, да ти попее малко, да позавърти опашле... А сега както е къпан Балушан, е толкова пуФкаФ, че ми иде да го изям Simple Smile

# 99
  • София
Благодаря за стиснатите палци!  Hug Не искам да се гърмя, бре хора!

Посс, с удоволствие ще дойдем на среща с вас. Този уикенд сме свободни, но не знам дали не трябва да го пазя, ако днес му бият ваксината. Следващите два уикенда пък не сме в София. Ще го измислим някак, само да мине прегледът днес.

И аз да кажа за дрешките. Първо гледах в някакъв варненски сайт, имаше много хубави, на поносими цени. Обаче си рекох - що да не проверя в Алиекспрес какво е положението. Охооо, рай! Почти всички дрехи от бг сайта са купувани от там, само че разликата в цената е голяма, поне двойно по-висока е тук. Съответно поръчах тоалетите от Китай, но ще поизчакам за зимно яке/грейка, че сега ми е трудно да преценя какви ще са габаритите на вампирчето ми.

# 100
  • София
а, то и аз само за уикенда живея
може и през седмицата, след работа
сега се стъмва късно

# 101
  • София
Вярно, че може и през седмицата, изобщо не съобразих.  Grinning
Аз обаче имам много кофти опит с мъжката ни болонка, която щеше да бъде разкъсана от един питбул, и тогава го отнесох аз, тъй като я вдигнах на ръце. И сега постоянно мисля какво да правя, ако някое голямо куче се спусне към нас. Този страх си ме държи вече 20 г. и няма оправия. Просто не желая чуждо куче, с непознати за мен стопани, да доближава моето, тъй като не знам с какви намерения идва.

# 102
  • София
Тонка, ще свикнеш
то и твоя ще драпа да ходи да се запознава
ще се научиш да различаваш и кучетата по поведение

на езерото по това време почти всички са вързани, само някои дребосъци скитат свободно
освен това никога не вдигай куче на ръце, освен ако не го нападат наистина
по-вероятно е да предизвика интереса на останалите кучета, да проверят какво толкова държиш пък ти сега
моята може да не обърне внимание на дребосък на земята, но като го грабнат веднага проверява какво се случва

Последна редакция: ср, 22 авг 2018, 10:36 от possessed

# 103
Преди да се сдобием с Денис, все се притеснявах точно от такива ситуации. То пък... моето излезе нападателното диване.
Ама понеже и нас честичко ни нападат, когато споделих със Сашо, че ме притеснява факта, че Денис е овързан отвсякъде, а аз не мога да го защитя, се оказва, че... можело. Особено има някои улични, които тръгват да си защитават територията. Та, Тонка, значи, в такава ситуация тръгваш към кучето, гледайки го в очите. Без резки движения, без ръкомахане, говорене, викане на чиба, къш и прочие. Просто си вървиш към него и го гледаш в очите. Когато го чух беше изключително непонятно за мен, понеже бях учена, че те го възприемат като атака и може да те нападнат. Обаче наистина - налагало ми се е не един път да го използвам, действа. Даже вчера ми стана чак жал за едно, което тръгна след нас да ни гони от неговия си тротоар, а като тръгнах към него, милото започна да се върти в кръг около себе си и избяга.

# 104
  • София
Seerose, аз се накъквам от страх, ти ме съветваш да ходя към кучето, гледайки го в очите.  Mr. Green Имам ужасен страх, просто се парализирам и изпадам в състояние на неадекватност. За съжаление имам и много горчив опит с глутница кучета в Студентски град, които се нахвърлиха върху мен, без изобщо да очаквам, и започнаха да ме хапят по краката. От силния стрес заеквах няколко дни, а майка ми дотърча веднага да ме води на лекар, който ме изплаши, че без пластика няма да се оправя. Слава богу след няколко години белезите ми изчезнаха. Така че много ми е сложно това с воденето на куче и появата на агресивно такова. По-скоро бих носила някакъв спрей в мен.

Общи условия

Активация на акаунт