Любители на кучета - тема 83

• 34 456
  • 764
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Sth, заради Лили знам за падналите нокти какво се прави. Хубаво е кракът да е превързан и превръзката да се сменя всеки ден, а на разходки да е обут в кучешка обувка/чорапче и да не се мокри. Напръскай с Оксикорт ако имаш, може и с риванол да промиеш или кислородна вода (ще боли много) и превържи. Не стегната превръзка, но все пак да предпазва от замърсяване. Може с бебешко чорапче вкъщи, вместо превръзка.

Ще видим какво ще го правя това куче Балу. Писна ми, честно ви казвам, тази година се съсипаха и двамата с Лили да се редуват при вет, да не говорим за другите проблеми, които ми се стовариха на главата...

# 616
Sth по-миналата година бях оставила малкото на приятелка за два дена и като се върнах му го нямаше единия нокът и имаше много кръв. Казаха, че е паднал.. Както и да е, заведох го на лекар и тя го напръска с нещо. Не го превърза и ми каза, че ще си израсне само, просто да наблюдавам лапичката. Мина му доста бързо, обаче ми се беше обърнал стомаха при сценариите в главата ми как е станало това. Confounded

# 617
  • София
Sth, в хотел ли сте го оставили и ако може да ми кажеш къде/кой? През пролетта ще пътуваме в чужбина и за около 4-5 дни ще ми трябва вариант за Харли. Майка ми няма да може, а кръщелницата ми, на която иначе разчитам за гледане, ще идва с нас и малкият увисва.  Crazy

Харли стана ужасен лигоч. Майка ми е вкъщи, отпуска си е, и цял ден се върти покрай него. Той пък й прави страшни атаки - само я чака да легне и се хвърля върху нея - целувки по цялото лице, върти опашка като луд. Майка ми хем се смее, хем крещи, че изнемогва. Обаче честичко дочувам: "Ела на баба момченцето".  Joy И разбира се, като една истинска баба, му дава повече храна, отколко е необходимо. За последния един месец е напред с 3,5 кг. Добре се развива, дума да няма.  Mr. Green

Последна редакция: пт, 14 сеп 2018, 14:11 от Тонка*

# 618
Sth, в хотел ли сте го оставили и ако може да ми кажеш къде/кой? През пролетта ще пътуваме в чужбина и за около 4-5 дни ще ми трябва вариант за Харли. Майка ми няма да може, а кръщелницата ми, на която иначе разчитам за гледане, ще идва с нас и малкият увисва.  Crazy
Тонка, аз съм от Варна.
Ако на някой би свършило работа мога да дам координати. Не е хотел, а една жена, която поема само по 1 куче за гледане у дома. Имат семейна кооперация с ограден двор и животните играят там, а иначе си ги гледа у тях.
Нашето куче не става за хотел. Пробвахме само за една вечер, преди пътуването си и цяла нощ явно се е опитвал да изкопае дупка в бетона, за да избяга и от там му е травмата на лапата. Ужасно преживяване за него, в последствие и за нас. Прибрахме го опикан и стресиран, не искам да си спомням.

# 619
  • София
Sth, благодаря, не съобразих изобщо, че може да не си от София. Иначе такъв вариант за гледане много ми допада. Ще проверя дали тук има подобно нещо.

# 620
Дог Ленд ми го хвали една позната, все там оставя куч, представлява къща в бояна с голям двор, комбинират кучетата по стаи, ако не е социално и само може да остане, а има човек при тях през цялото денонощие.

# 621
  • София
Хибискус, във фейса обсъждаха Дог Ленд, че има случаи на починали кучета. Препоръчваше се някакъв хотел в с. Плана, но не съм го преглеждала.
Иначе имам приятелка от форума, която си оставя кучето в Дог Ленд и е много доволна. Вече и аз не знам, много съм объркана от разнопосочните коментари.

# 622
Лелее,, спирам с некомпетентните съвети, съжалявам.Говорим за наистина кучелюб, а кучето е изложбен английски булдог, не мислех, че би рискувала с нещо подобно!

# 623
  • София
То винаги ще има и доволни и недоволни, няма как да се хареса на всички.

# 624
  • София - Рим и обратно
Ние ползваме Hubbahubba pets. Засега съм много доволна. Догленд сме ползвали веднъж, не бих повторила. Смърдеше ужасно, а и там се зарази с кучешка кашлица.

# 625
В Петмол има 15 % отстъпка с код birthday  и безплатна доставка над 50 лв остатъчна сума.Вероятно знаете,но за мен е новост,дано да са коректни ,поръчах ( поредната) суха храна за проба.

# 626
Коректни са. Асортиментът им е слаб обаче.

# 627
  • София
Момичета, да ви попитам как да действам с Бека. Нали е разгонена от една седмица, поръчах и с храната и една плюшена играчка. Сега се колебая да и я дам ли сега или да изчакам да мине разгонването. Притеснявам се да не направи мнима бременност. Как мислите, да се притеснявам ли?

# 628
Аз не бих я дала. Тя за първи път ли е разгонена? При някои женки разгонването е съпроводено с агресия, при други точно обратното. Нашата Рита става агресивна, много се пазим тогава да не ни охапе. После пък идва фалшивата... ей тогава пък в никакъв случай играчки или нещо друго, което може да й скимне да пази от всички, не стига че пази територията демек двора от нас, пък и някаква вещ, в най-тежките моменти и с месо не можем да я излъжем, не дава да се припари на двора. Ама извън тия лоши месеци е най -хубавото кученце (все пак винаги с едно наум да не ни гризе) Simple Smile

# 629
  • София
Не съм ограничавала играчки аз, то моето диване и не си ги гушкаше, нищо че изкара цяла фалшива бременност.
Може да и я дадеш и като поприключи разгонването да я прибереш. Дано да се разминете с нормално разгонване.

Азалия, защо не я кастрирате вашата злобарка, хем ще е по-добре за вас, хем за нея. Особено ако прави фалшива бременност след всяко разгонване.

Не мога да си представя да се пазя от собственото си куче.

Общи условия

Активация на акаунт