Любители на кучета - тема 83

• 34 428
  • 764
  •   1
Отговори
# 675
  • София - Рим и обратно

ама се е научил да си отваря вратата на тоалетната, да бута капака на кошчето и да вади и да ми яде тампоните по средата на хола. Та май предпочитам бонбони да ядеше.
Оф бееее.....Joy Joy Ужасс... Оф, по-зле са от прасища, честно.

# 676
  • София
Абсолютни свинчета Simple Smile Ама не морски Simple Smile

# 677
Здравейте. Преди 1-2 седмици кучето на приятеля ми (порода кане корсо) роди 8 малки и вчера забелязахме,че е разделила кученцата. По-едрите на една страна, по-малките на друга, а най-дребното направо го е изхвърлила от другите..Беше го отделила и то милото скимтеше самичко. Нищо му няма като го гледаме, само е по-дребно. Питането ми е това какво означава? Болно ли е, защо го отхвърля?

# 678
  • София
Здравейте. Преди 1-2 седмици кучето на приятеля ми (порода кане корсо) роди 8 малки и вчера забелязахме,че е разделила кученцата. По-едрите на една страна, по-малките на друга, а най-дребното направо го е изхвърлила от другите..Беше го отделила и то милото скимтеше самичко. Нищо му няма като го гледаме, само е по-дребно. Питането ми е това какво означава? Болно ли е, защо го отхвърля?
Може да е болно, да, и затова да го отхвърля. На външен вид всичко може да е точно, но може да има някакви вътрешни проблеми. Консултирайте се с ветеринар най-добре, и побързайте.

# 679
Може да е болно, да, и затова да го отхвърля. На външен вид всичко може да е точно, но може да има някакви вътрешни проблеми. Консултирайте се с ветеринар най-добре, и побързайте.
Усеща, че няма да преживее и го отхвърля. Проверете му сукателния рефлекс - при пъхане на пръстче в устата му, трябва да засуче хубаво с вакуум. Как е температурата на тялото? Ако е студено, го стоплете веднага. Когато повдигнете кученцето, то трябва енергично да изпъне главичка, ако е болна обикновено не може. Повикайте вет и стоплете малкото, ако е студено.

# 680
Не е студено, движи се и суче,вече е отворило очи.. Heart Eyes ние го върнахме при нея и днес не го е бутала. Просто е по-малко.. Ще го види вет.

# 681
Не е студено, движи се и суче,вече е отворило очи.. Heart Eyes ние го върнахме при нея и днес не го е бутала. Просто е по-малко.. Ще го види вет.
спокойно тогава, ще оцелее. Нашият малчуган като беше на 40 дни беше с глисти, майката ги беше заразила с кърмата цялото кутило. Може да й погледнете акото за паразити при разходка за всеки случай.

# 682
Благодаря ви. Ще се провери и това, и също ще се кастрира майката. Надявам се всичко да е окей с дребосъците и мама, защото много се привързахме.❤

# 683
  • София
8 са и малко множко за изхранване и затова избутва по-слабите, ако оцелеят, оцелеят.

# 684
  • София
За обезпаразитяване на малките трябва да вземете пастичка Дронтал (или нещо, подходящо за обезпаразитяване на бебоци), питайте и за майката какви хапчета да дадете. Но все още е рано за това, ако правилно си спомням. Разпитайте ветеринар за грижите за малките, можете да вземете АМ за кучета за дохранване, защото 8 бебета наистина са много.

# 685
Да, и мамата на Кронос е кане корсо, и тя беше родила 8, бяха я изпили милата, ето поздрав от него - вече голям мъж, още го помня като кутре колкото двете ми длани
П.с. тати уж питбул, ама аз мисля, че е бил дратхар 😂

# 686
  • София - Рим и обратно
На майката на Кира са били 7 и много рано ги е отбила, към 20 ден. Била е в някаква депресия, не се е хранела, станала кожа и кости и ги е отбила. Ама тя е имала и доста тежко раждане.

# 687
  • о`майна лунна нощ е
Кафе, надлежно чрез форума те уведомявам, че те държа отговорна за няколко на брой вече, разплискани чаши с този екстракт от кофеин. Емоционално и физически търпя вреди от постовете ти. Като предложение за компенсация може да ме обезщетиш с богат снимков материал /по-честичко, моля/.

# 688
  • София - Рим и обратно
Кафе, надлежно чрез форума те уведомявам, че те държа отговорна за няколко на брой вече, разплискани чаши с този екстракт от кофеин. Емоционално и физически търпя вреди от постовете ти. Като предложение за компенсация може да ме обезщетиш с богат снимков материал /по-честичко, моля/.
Да, нали, смей се ти... Вися ли я как си спи щастливо разчекната, хич не й дреме колко нерви изпотроших какво ще й стане след всяко такова освинване..

# 689
Ще ви покажа едно от бебоците. 😍

Общи условия

Активация на акаунт