Звездни компромати - 377

• 76 998
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Марая върви доста дребничка.
Мария във ВБ си пролича що за стока е.

Майката и бащата дребни,тя на кого да е едра 🤔

# 406
  • където ми харесва
Марая върви доста дребничка.
Мария във ВБ си пролича що за стока е.

Майката и бащата дребни,тя на кого да е едра 🤔
Ем, явно ако играе баскетбол, ще стане поне 175см...
Аз не разбирам, според авторката на идеята за баскетбол, къде е проблема, че детето е дребно, и върви дребно? Майка му е 150см, баща му да е 170см, максимум. От нея какво се очаква?

# 407
  • София
И дребните са хора. Марая няма да стане модел на ВС, набляга на ученето детето. Дъщеря ми на 10 г. е 165 см. То и това не си е работа. Joy

# 408
Марчето е на принципа "Аз не съм видяла, детето да види", но едва ли едно дете осъзнава какво е да имаш нещо марково. Според мен би се зарадвало повече на нещо детско, хубаво, което му подхожда на възрастта. Вижда се, че майката държи на марките и се опитва да си направи детето модна икона, само че не се усеща колко му вреди. Откраднато детство му викам аз на това.
Айде и на това дете му откраднаха детството.
Но важното е, че на форумските деца никой не им го краде. Все пак, женорята тук знаят как се гледат деца.

# 409
Бе кофти е да си толкова нисък, от опит:) 2 излишни кила и се превръщаш в тиква или в табуретка 🤪 Аз съм 158 см, разминах се с Мария преди много години в един ресторант, по- нисичка и от мен беше, а това си в рядкост:)
Но пък беше и много слаба и с добра пропорция. Дъщеря ми е вече 165- аз много доволен 😏

Малума, казах ли ви че многооооо го харесвам😍:
https://www.instagram.com/p/BmzONmshwlM/?utm_source=ig_share_she … shid=6wpnrq19j8b0

Шарън Стоун, 100 пъти е по- добре тя с бръчките си, отколкото да речем неузнаваемата Мелани Грифит:
https://www.instagram.com/p/Bmzs9y_nTrS/?utm_source=ig_share_she … hid=1n29xsnr49bck

https://www.instagram.com/p/Bf0yPuKAGl0/?utm_source=ig_share_she … hid=1ote3xwwntsdy

Шакира:
https://www.instagram.com/p/BmzWrQEgNWh/?utm_source=ig_share_she … shid=cizrzumx5dpg

# 410
  • София
За разлика от Мария, Марая ми е много симпатична. Но ако има нещо, което трябва да се признае на Мария, това е желанието за добро образование на детето, а не да я прави звезда на 14 години. А каква цена плаща за това си е нейна работа. Мен ме дразни парадирането с марки и съмнителни възможности, но това си е мой проблем и Мария не е длъжна да се съобразява.

# 411
Малума, казах ли ви че многооооо го харесвам😍:

Ауууу, ама той много млад бе, на 24 години е!:dizzy_face:

# 412
Хич не са даже, много си ги харесват мъжете Simple Smile
Не познавам нито един пораснал от спорт, за мен това е мит...

Скрит текст:
Висока съм 163, мъжът ми 170, дъщеря ни винаги е била сред високите в класа. На 13-14 г. стигна 170. Аз пък се моля да не расте повече... Та и ниските родители не са задължителен фактор.

Сори за спама, но аз познавам. Майката е 150 см, бащата също не повече от 170 см. Синът тренира волейбол и е 180 см.

Да се изкажа и за училището на Марая - основната цел според мен не е образованието в този тип училища, а средата, в която се попада и евентуалните връзки, които се формират.

# 413
А как решихте, че е ученолюбиво детето на Мара?

# 414
Основната цел на ААУ е точно образованието. Там преподават по програми, с които утре детето може да продължи образованието си във всяка друга страна по света, без приравнителни изпити. В това училище учат предимно деца на чужденци, които са в България за няколко години и след това заминават към следващото си назначение. Учат и деца на българи, които също са мобилни и днес са в тук, утре - другаде.
И има един малък процент деца, чиито родители не отговарят на този профил. Но все пак са деца, които са минали тестовете за прием (освен, че родителите им имат възможност да плащат по близо 50 хил.лв. на година). Та не, не са връзките. Повечето ученици там са за по 3-5 години.

А как решихте, че е ученолюбиво детето на Мара?

В ААУ има изискване за успех. Не го ли постигнеш - следващата година няма договор. А специално пък Мария не се вписва съвсем в профила на родител на дете от ААУ. Няма много чалга щерки там. Та, за съжаление, предполагам, че натискът за успех над малката може и да е двоен.

# 415
Не виждам как скачането с топка в ръка ще удължи костите на крайниците или гръбнака. Това да не е някакъв апарат за разтягане. Simple Smile Обратното е - който от млад вади ген за височина и има талант за спорт, бива насочен към съответните спортове.

Майкъл Джордан е бил някъде 1.60-1.70 когато е започнал с баскетбола, и тъй като и родителите му са били някъде в този интервал, много хора са го отписали като надежда заради ръста...
Според мен няма лошо да си нисък или по-дребен, ако си жена, виж ако си мъж е по- неприятно.

# 416
Марчето е на принципа "Аз не съм видяла, детето да види", но едва ли едно дете осъзнава какво е да имаш нещо марково. Според мен би се зарадвало повече на нещо детско, хубаво, което му подхожда на възрастта. Вижда се, че майката държи на марките и се опитва да си направи детето модна икона, само че не се усеща колко му вреди. Откраднато детство му викам аз на това.
Айде и на това дете му откраднаха детството.
Но важното е, че на форумските деца никой не им го краде. Все пак, женорята тук знаят как се гледат деца.
и аз се чудя как се получава това, като майките им буквално живеят във форума

# 417
Чудесно е, че Мария дава възможност за хубаво образование на дъщеря си. Марките също не ме дразнят, те си се обличат в такива, няма да пазаруват от Зарата я. Детето е ученолюбиво сигурна съм, или поне се старае.

# 418
Цитат на: Нищо лично link=topic=1057089.msg37232502#msg37232502 date=1534976807
Иначе, Рая (на Азис) учи в Италианския лицей
[/quote
Точно от форума знам, че детето на Азис ,както и това на Алисия, учи в частното училище, което Стрина плю в медиите преди време. Имаше някаква история с първородния и, че после го премести от това училище....

# 419
Чудесно е, че Мария дава възможност за хубаво образование на дъщеря си. Марките също не ме дразнят, те си се обличат в такива, няма да пазаруват от Зарата я. Детето е ученолюбиво сигурна съм, или поне се старае.

Абсолютно. Предполагам, че поне 90% от пишещите тук майки биха си изпратили децата във възможно най доброто училище, което могат да си позволят.

Мария ми е доста неприятна като поведение, но  браво, че инвестира в образованието на детето си, а И не е виновна че дизайнерите са решили марката на дрехата или раницата да се виждат. Ако беше с тях детето на някой, който не е от България щеше да е ок, но сега не е. Доста по комплексарско ми е да се купуват ментета, когато човек не иска или не може да си позволи оригинала

Последна редакция: чт, 23 авг 2018, 14:41 от blue75

Общи условия

Активация на акаунт