Звездни компромати - 377

• 76 542
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Добре е, че още се женят хората, но я ми обяснете що е то тайна сватба, пред кой тайна?

# 706
Цитат
"Никол все още живее с родителите си и няма никакво намерение да се изнася. „Толкова е хубаво някой да се грижи за теб, да ти готви! Майка ми прави страхотни пълнени чушки. У нас обаче основно готви татко. Дори съм убедена, че в момента прави точно това. Много е досаден!“
Напоследък съм все по-потресена от интервютата тук ....

# 707
  • София
тази майка не е психолог, а психопат.
противно ми стана само от споделеното от вас, без да съм изчела интервюто.
тази Никол е жертва на майка си. за внука не ми се мисли.

# 708
Тя си казва, че ще умре, ако Никол се омъжи. Затова не се жени детето.

# 709
Водещият на тотото по БНТ катастрофирал пиян
https://www.flagman.bg/article/166425
А Очите станал дядо
http://www.bgdnes.bg/Article/7024354

# 710
Като нищо се е омъжила тайно Николчето, то с такава майка-психопат няма как да е иначе.  Rolling Eyes

# 711
  • Пловдив
Съжалих Никол ... Изобщо не и е лесно с такова чудо на главата.

# 712
  • До сърцето...

Съжалявате я? Rolling Eyes
При мама е, която не и намира никакви кусури, чат-пат готви пълнени чушки, а таткото е досаден, защото готви всичко друго.....
Аз съжалявам човека, дето си е сложил хомута, като я е забременил...

Цитат
Никол все още живее с родителите си и няма никакво намерение да се изнася. „Толкова е хубаво някой да се грижи за теб, да ти готви! Майка ми прави страхотни пълнени чушки. У нас обаче основно готви татко. Дори съм убедена, че в момента прави точно това. Много е досаден!“

Последна редакция: сб, 25 авг 2018, 13:29 от Радика

# 713
  • Sofia
Водещият на тотото по БНТ катастрофирал пиян
https://www.flagman.bg/article/166425

Голям късмет е извадил,скоро стана татко...дано се оправи и понесе отговорност за постъпката

# 714
Трябва да им отнемат книжките на такива. Поне няма жертви, а за него явно важи поговорката, че пияните Господ ги пази.

# 715

Съжалявате я? Rolling Eyes
При мама е, която не и намира никакви кусури, чат-пат готви пълнени чушки, а таткото е досаден, защото готви всичко друго.....
Аз съжалявам човека, дето си е сложил хомута, като я е забременил...

Цитат
Никол все още живее с родителите си и няма никакво намерение да се изнася. „Толкова е хубаво някой да се грижи за теб, да ти готви! Майка ми прави страхотни пълнени чушки. У нас обаче основно готви татко. Дори съм убедена, че в момента прави точно това. Много е досаден!“

Таткото не го съжалявам, тази жена си е негов избор, детето, от своя страна, не е имало особен.
Интересно защо са ѝ били толкова гимназии на Никол, ще си каже човек, че е готвена за професор по ядрена физика, а не за синоптичка.

# 716
Добре е, че още се женят хората, но я ми обяснете що е то тайна сватба, пред кой тайна?

за мен тайна е сватба е да се омъжиш, но да не заливаш всички сайтове, списания и предавания с интервюта и фотосесии по темата ✌

Преди време се коментираше, че Никол стяга голяма и пищна сватба за това лято. Предполагам предвид бременността й е отложена и може просто да подпишат в тесен кръг, не е нуждо да тръби навсякъде, че е бракувана.
Като цяло приятелят й страни от медийното пространство и не се учудвам, че не разкрива подробности около бебето и евентуалната сватба.

# 717
Интересно защо са ѝ били толкова гимназии на Никол, ще си каже човек, че е готвена за професор по ядрена физика, а не за синоптичка.
Мда, язък й за гимназиите след това изказване:
Цитат
Никол: Онзи ден, мамо, минах през нашия парк и си спомних как аз въртях обръч и се опитвах да си играя, а ти ми четеше тема по литература за „Мамино детенце“ от Любен Каравелов. Ужас! Мразя го този Любен Каравелов, мразя ги всичките!
ОК, думи в изблик на някаква странна емоция, но казано от мома на 24г. (тогава) хич не звучи добре.

# 718
"Не знам какво ще правя, когато Никол се омъжи – казва ми Елена с ужас в гласа, докато опитва плодовата торта пред себе си. - Ще умра! Решила съм на сватбата й да се надрусам с лексотан!“   ooooh! ooooh! ooooh!
без коментар съм..

# 719
Това интервю е от 2012, надявам се Николчето да е узряла малко.
Цеко Минев ще я освести надрусаната сватя, спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт