Кауфланд - тема 31

• 72 914
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
Кафето на зърна Lavazza, което е намалено тази седмица, дали е хубаво?
Кафето на нас много ни харесва. Попринцип пием само Лаваца и очаквах да не е толкова хубаво, колкото Crema e Gusto със синьо-червения пакет, но не намирам никава разлика.

# 151
  • София
p0lina, благодаря за бързия отговор. Ще взема в такъв случай да го пробваме. Обмислям да взема и по един чаршаф с ластик и комплект плик с калъфка, ако и на живо са като на снимката в брошурата.

# 152
  • София
 Витае доро  добро ли е (рядко купувам) и им ли по-читаво?
Също и за кашкавал се опитвам да си харесам (под 15лв/кг) - напоследък намалят все недобри...

# 153
  • о`майна лунна нощ е
Бисер, Калиакра ... Витае Доро-то ми идва много воднисто на мен. Може и да си въобразявам, но при загряване, пръска повече от тях.

# 154
Аз не знам защо, съм си харесала Клас.

# 155
Всичките са ми еднакви. Калиакра харесвам една идея повече.

# 156
Kak e екстра върджин зехтина, дето е намален на 8.99 лв. литъра?

# 157

Тъкмо е пред мен брошурата.
Така пише...ама пак прочетете и етикета на бутилката...☺

# 158
  • shumen
Най харесвам олио Клас.
Аз днеска ходих и взех доста от набелязаните неща.

# 159
Kak e екстра върджин зехтина, дето е намален на 8.99 лв. литъра?
Хубав е, купувала съм го като ми свърши Коста доро-то. За салати е хубав, гъст и ароматен.

# 160
  • София
И аз вчера взех повечето от набелязаните неща. И кафето Лаваца ни хареса, и чаршафите с ластик са много добри. Да попитам дали са пускали като комплектите - плик с калъфка, но за спалня? Харесах десен, но единичните не ми харесват като опция и ако има вероятност да пуснат двойни бих изчакала, за да си направя комплект.

# 161
Пускат различни спални комплекти и на различни марки. Преди 1-2 седмици имаше единични (плик+чаршаф+калъвка), двойни (плик+чаршаф+ 2калъвки) и такива с голям чаршаф и 2 единични плика на Дилиос. Преди това имаше на Тед. Цените са около 30, 40, 50 лв., съответно. Десените са различни.

# 162
Здравейте,
Някой да има наблюдения за парогенератора на Филипс, който пускат от днес?

# 163
Ходих снощи на К специално за грил тиган на Тефал- няма. Всякакви други модели, но не и този. Не, че се върнах празна

# 164
Майка ми си е купувала два еднакви тигана от Кауфланд и Технополис,има ли нужда да казвам,че този от Кауфланд се обели след три ползвания,докато другия вече е на години.
Не знам защо е така...все едно някакви много добри имитации продават там.

Общи условия

Активация на акаунт