Кауфланд - тема 31

• 72 919
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
  • somewhere over the rainbow
Купих си всичко, което си бях набелязала от промоцията, че и много повече неща Simple Smile Най-се радвам на Рафаело-то, което си е на супер цена, както и да го погледнеш, а децата са доволни от Гига кроасаните. Ние обичаме и сладоледа Jimmy's, който е на -40%.

# 166
  • София
Купих от зехтина 4 бутилки.
Купих пакет кафе 0,500 гр. в зелена опаковка Еdusho Cafe a la carte, не знам дали е добро. Отзиви за това кафе?

# 167
  • Карлово
Сладоледът Галакси шоколадов е супер. Взех 13 във вторник. Май са останали само 3бр

# 168
Взех пъпеш Галия, но се оказа недоузрял. Поне намерих от цветоулавящите кърпички и бански за детето за 0,79 лв.

# 169
Аз днес обиколих целия магазин да намеря подсладителя на таблетки,който е... той бил до зеленчуците, ама кой да мине от там на влизане.. то така и така намерих само мястото и етикета... беше свършил.. ще проверя пак дали изобщо ще заредят до Неделя.. Blush

# 170
  • Пловдив
Майка ми си е купувала два еднакви тигана от Кауфланд и Технополис,има ли нужда да казвам,че този от Кауфланд се обели след три ползвания,докато другия вече е на години.
Не знам защо е така...все едно някакви много добри имитации продават там.

Немога да твърдя за сегашната промоция на тефал, но имам три тигана закупени от Кауфланд, плачинковия, оребрения грил тиган и уок закупени със точки на повече от 10 години са вече и нямам забележки по тях, а ги експлоатирам редовно.

# 171
  • София
И аз от тиганите, закупени от Кауфланд нямам оплаквания. Но не купувам електро уреди. Предпочитам тези от Лидл. По-качествени са!

# 172
Купих от зехтина 4 бутилки.
Еха, аз само 2   Laughing

# 173
  • София
Леми, купих, защото прочетох отзиви, че е хубав. Беше останала една бутилка, последно от Лидл съм я купувала, почти накрая и затова заредих. Цената ми харесва!  Peace

# 174
В лидл кога са пускали от този зехтин? Нямам спомен...Thinking

# 175
  • София
В Лидл не знам дали са пускали точно от този зехтин. Бях купувала друг гръцки. Това имах предвид.

# 176
Разбрах..благодаря.

# 177
  • СОФИЯ
Купих си всичко, което си бях набелязала от промоцията, че и много повече неща Simple Smile Най-се радвам на Рафаело-то, което си е на супер цена, както и да го погледнеш, а децата са доволни от Гига кроасаните. Ние обичаме и сладоледа Jimmy's, който е на -40%.

УЖАС.
Винаги и ситуирам. Защо моят списък е.............драстично различен.

# 178
  • shumen
И аз вчера ходих и купих доста над набелязаните неща.

# 179
Добро утро!
Брошура от 3.9
https://www.kaufland.bg/broshuri.html

Общи условия

Активация на акаунт