Кауфланд - тема 31

• 72 931
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Зехтинът не го държа в хладилник. Не знам за такъв тест. Страна ми интересно. Държа го в шкаф. Ако става мътен в хладилника, какво означава?

# 196
Зимата като е по-хладно...се сгъстява. В хладилник също. Ок е това, нормално за зехтина...

# 197
Хубав е зехтина, а за парите си още по хубав. Сега ще ме карате да слагам високата бутилка в хладилник.

# 198
Аз сега съм на Сан Лазаро, хубав е, не горчи. После ще пробвам новият.

# 199
Каква е разликата в чаршафите с ластик от двете брошури?

# 200
И аз взех Нескафе. Тамън на време са ми го намалили Wink

# 201
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Има ли някакви отзиви за зехтина Ле Колин на Коста д'Оро? Вчера не беше останал никакъв от промоционалния за тази седмица.

# 202
Ле колиното с Лъки не го одобрихме...при миналото му пускане. Усъмни ни нещо...ама много ни усъмни. Аз пак не бих си взела от него...интуитивно чисто. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 203
И мен много ме съмнява, затова питам. Сигурно ще го пропусна в крайна сметка и ще си взема някой пробван и одобрен от домочадието. Мерси, Тете!  Hug

Последна редакция: сб, 01 сеп 2018, 17:27 от Reinа

# 204
Абе той може и свестен да е...Лъки го намери в сайта им наличен дори...ама лично аз не разбрах каква ночно му е модификацията...а аз "на тъмно" не купувам..

# 205
Аз не го намирам в сайта им и не ми се рискува. Ще си взема класическия или деликатния, защото тях ползваме и ги знам.

# 206
Да, потвърждавам, тази вариация е явно за източния пазар (да не кажа за банановите републики Laughing). Взимам си екстра върждин като го пуснат за 10 кинта и всичко е точно. Зехтина от текущата седмица е хубав, ако има наличен още взимайте.

# 207
Вариацията му е Ала-бала Joy

# 208
  • shumen
И тук акция чистота и ретро седмица.
Лимоните на 2,99 дали са хубави някой знае ли?

# 209
  • Бургас
На последните няколко намаления  лимоните бяха винаги грамадни,дано сега да са като тези наличните в момента малки и симпатични.

Общи условия

Активация на акаунт