Кауфланд - тема 31

• 72 953
  • 754
  •   1
Отговори
# 210
Пак да се върна на темата с цените.. ще се наложи да отидем с бележката поради различност каса-етикет.. ама бележката е от вчера.. дали ще има проблем.. че ММ не е догледал цените нещо.. и на каса е минало по-скъпо.. та искам да отида за разликата.. Blush

# 211
  • shumen
Мис Ю не би трябвало да има проблем.

# 212
  • somewhere over the rainbow
Пак да се върна на темата с цените.. ще се наложи да отидем с бележката поради различност каса-етикет.. ама бележката е от вчера.. дали ще има проблем.. че ММ не е догледал цените нещо.. и на каса е минало по-скъпо.. та искам да отида за разликата.. Blush
Според мен има значение дали реално има разминаване етикет-каса или е недоглеждане на клиента. Ако е второто, не мисля, че имате право да търсите разлика. Но трудно може да се установи, като е минало време, защото етикетът може вече да е сменен. Аз лично един път съм водила служителка до стоката, за да се увери, че цената е друга. Но е било веднага.

# 213
 Аз съм имала случай стоката е с червен етикет залепен на нея, с друг бар код. Излизам гледам на бележката редовната цена, а не намалената. Значи щракат другия баркод. Е от тогава всеки път като взимам такава стока им казвам - има червен етикет на нея. Случайно, ако не са го видели.

# 214
  • somewhere over the rainbow
Аз съм имала случай стоката е с червен етикет залепен на нея, с друг бар код. Излизам гледам на бележката редовната цена, а не намалената. Значи щракат другия баркод. Е от тогава всеки път като взимам такава стока им казвам - има червен етикет на нея. Случайно, ако не са го видели.
Оо, да, да, такива грешки има постоянно. Но и недоглеждания на клиенти, хеле пък мъже /нищо лично! Simple Smile/, също има често.

# 215
Успях да си напазаря набелязаните неща и попаднах на промоция,та се запасих .
Харесах оня ден още от каталога микровълновата и днес си взехме нова,пробвах я доволна съм.Старата беше механична,та сега ще има да чета с тая.Купих  моркови,лимони,чаршафите с ластик ,кухненската хартия, попаднах и на сос дерони-много го ядем  ,но цената все я завишават .Та днес попаднах като търсих бонбони Амфора на него с цена 1,10лв.Взех си цяло стекче от 6 бр.
Купих и сладолед на кауфланд с ядки,но ето тук също имаше разминаване етикет и каса.На етикет е 0,69лв ,а на бележката е 0,79лв.Обърнах се на информация ,но ми обясниха ,че с ядките бил на тази цена.Не ми се връщаше да проверявам де.
Доволна съм от покупките.

# 216
Според мен има значение дали реално има разминаване етикет-каса или е недоглеждане на клиента. Ако е второто, не мисля, че имате право да търсите разлика. Но трудно може да се установи, като е минало време, защото етикетът може вече да е сменен. Аз лично един път съм водила служителка до стоката, за да се увери, че цената е друга. Но е било веднага.
Не е недоглеждане, цената се разминава, знам че може след ден да е друг етикет, ще се уверя преди това, не бих отишла да търся да ми връщат пари, ако не съм сигурна.. Blush

# 217
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Зехтина от текущата седмица е хубав, ако има наличен още взимайте.
Hug
Взехме вчера две бутилки и веднага го пробвахме - не е лош, въпреки че ми се вижда малко по-редичък. Мирише хубаво на маслини и не горчи.

# 218
Зехтина от текущата седмица е хубав, ако има наличен още взимайте.
Hug
Взехме вчера две бутилки и веднага го пробвахме - не е лош, въпреки че ми се вижда малко по-редичък. Мирише хубаво на маслини и не горчи.
Аз имам от друга партида, май не е много рядък...за парите си толкова. иначе любимия Коста Д'Оро също не е гъст.

# 219
Взех вода и кърпички за детето. Много съм доволна Wink от кога чакам да ги намалят Wink оф, много ме изнервя пазаруването в Кауфланд... Не знам при вас как е, но ми е една блъсканица, говори се основно на...чужд език. Отида ли в Л. Спокойствие! Wink

# 220
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз имам от друга партида, май не е много рядък...за парите си толкова. иначе любимия Коста Д'Оро също не е гъст.
Ами аз точно с Коста  Д'Оро го сравних, защото имам отворена бутилка. Не е такава драма, особено на тази цена. Зълвата се оборудва с гадже кипърец и ни бяха дали дали един зехтин, ми той на олио си приличаше на цвят, а и аромат почти нямаше. Иначе си замръзва в хладилника.

# 221
  • София
Имат ли Кауфланд торби з пране?
ДМските ми се виждат малки
1х 40 на 50см
И 1х 25 на 40см

Пп. Цилиндричните (среден размер) по-добри ли са от плоските?

Последна редакция: пн, 03 сеп 2018, 18:56 от Starrydream

# 222
  • оттам, откъдето започва България
Провери в магазините за 1 лв. Там може да намериш и по-големи размери.

# 223
Провери в магазините за 1 лв. Там може да намериш и по-големи размери.

+1.
И са по-евтини. Peace

# 224
  • shumen
И аз щях да ти казвам да търсиш в магазинте за 1 лев.

Общи условия

Активация на акаунт