Кауфланд - тема 31

• 72 912
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
И аз подкрепям горните мнения! Освен икономията при мен ползата е и от това, че пазаруваме с ММ  и не мъкна сама багажа всеки ден. Освен това не сме почитатели на ароматизирана ТХ. Селпак и аз ще я пропусна този път, защото имаме все още. Взехме брашно обаче, че тъкмо привършвам пакета.

# 481
Абсолютно подкрепям горните мнения.С нежелание давам 2,60 за 1 литър олио на кварталното магазинче при положение,че 2 л са 3,70 лв и това е само първото за което се сещам.

# 482
Ама то ако не ходиш за промо стоки в К., ще се разориш от редовните им цени

# 483
По идея на едно момиче от темата за НМ си направих екселски файл, в който си пиша покупната цена и редовната. Оказа се, че за тази година съм дала 450 лв., а на редовни цени щях да дам 1000.
Нямам време да описвам покупките от всички магазини, това е достатъчно.

# 484
Когато имаш възможност да вземеш нещо на промоция, не виждам къде е проблемът?!?...Аз лично обичам да имам "запас" и купувам големи разфасовки.

# 485
Дева, интересно Simple Smile
По въпроса с тоалетната хартия, у нас се харчи със светлинна скорост, няма всеки ден да влача от магазина я. В момента имам 2 големи стека Фамилия, но онзи ден взех и Селпак, така и така бяхме там и имаше, как да устои човек  Laughing
Но аз купувам неароматизирана.

# 486
Хм...нещо не сте ме разбрали. Не знам защо така се е получило..
Аз коментирах и казах, че съм съгласна с ето този пост на Фри, касаещ ПРАНЕТО И ЕВТИНИТЕ ПРАХОВЕ, купувани заради икономия:

.....
Аз дълго време ползвах гел за цветно пране Рекс. Доволна бях от изпирането.
Не си само ти, много сте. Всеки си знае за себе си. За 20ст. икономия на едно пране с времето се скапват и умирисват дрехите. Чистачката ни прала няколко месеца кърпите в офиса със Савекс, всеки три дни, без никой да знае. Ставаха все по-гадни и миризливи, да те е гнус да си избършеш ръцете. Така докато не видяхме гела в шкафа й под мивката и не го изхвърлихме. За две седмици блеснаха с обикновен Ариел за бяло. Като им гледам тъпите реклами на Савекс....
Дрехите от фитнес прани с гел Рекс си миришеха на пот. Това преди много години, вече експерименти и икономия за сметка на чистотата не правя.

Акцентът е съвсем друг, нямам идея защо забихте в посока големи опаковки.
Акцентът в поста е друг - че като купуваш евтин Рекс, си скапваш дрехите с времето. С това аз съм съгласна!!
Като за 20ст.на пране горница можеш да си купиш качествен прах и да си съхраниш дрехите.

Така разбира ли се?

# 487
Я какво ме питаш пък ти  Grinning - да ги прибера обратно в гардероба ли - обличани  Thinking   

Ами не били с петна, не били изпотени пишеш...

Напълно споделям поста на Фри относно праховете. Дано се вслушат повечко хора...

Ето още - уточнила съм КОЕ подкрепям.

Па вие тоалетни Артии, чували....Joy
Един като напише нещо прочел-недопрочел, и айде.....цялата банда повтаря. Rolling Eyes

Писах че подкрепям поста на Фри за праховете, и се почва: Аз пък не го одобрявам, и аз, и аз...и аз.....ама кой точно пост...днес ще ме уморите просто ...

# 488
teta75
Става въпрос за този пост:
Скрит текст:
Икономията е майка на мизерията. Мои близки купиха огромен чувал с ТХ емека, овоняха стаята в която я съхраняват. За жълти стотинки икономия...

# 489
Да..Поли..но след моя пост "Аз харесвам поста на..", веднага последва пост "Аз пък не го харесвам...", което прави връзка с моя пост и излиза, че реплекира на него...

# 490
Аз и за праховете не съм особено съгласна. Пералня пускам всеки ден. Икономия 7*0,20=1,40лв седмично. Да, не е кой знае какво, но като сложиш и останалите неспестени разходи, сумата набъбва.  Купувах германски ариел и разликата е огромна. Но! от тук ариел няма да купя. Не стига че е по скъп, ами и качеството му е на сапунена вода. Предпочитам да купя нещо по евтино със същото качество. Рекс не е лош препарат. И преди съм писала, че рекс изпра петна, които персил с месеци не успя да изчисти. Защо да давам два пъти повече за марка?

# 491
Аз помислих, че се чудиш къде е връзката между праховете и ТХ Grinning
 А като някой каже, че икономията е майка на мизерията, в тема, в която се обсъждат главно промоции, е нормално да има вълна от коментари Joy

# 492
Аз пък за марка давам и ако не е българска още по-добре. Гарантират хората и им вярвам. Тук всичко е бла бла бла, ако ще и 100 сертификата да си забучат. Всички знаете как се взимат и какво се забърква в каците с каквото и да се сетите:)

# 493
Аз за марка не точно....но давам пари за състав. Това по повод праховете. Съставът на Рекс...е смехотворен. Просто е доста орязан, което е нормално за прах нисък клас.

Иначе за чувалите...аз също без свян си мъкна чувалчето с Милденцето...Joy

# 494
За да пестиш в К трябва да ти е пред вратата.
Иначе отиваш само заради удобството всичко да е на едно място.
Аз специално вече на всяко ходене се прибирам с такси Grinning

Общи условия

Активация на акаунт