Кауфланд - тема 31

• 72 779
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
Чаршафите с ластик как са? Някой има ли ги и мнение?

Имам, 2 години се ползват и са ОК. Peace
Не са хавлиени, тънко трико са.

# 76
48 цвята за училище надали ще са и необходими. Да не говорим колко място ще заемат. Не мисля че ще използват повече от 12.

В първи клас рисуваха всеки ден на занималня и понякога само 12 цвята не стигат. Но това е при моето дете. Моливи почти не са използвани, бои още по-малко.

# 77
Чаршафите с ластик как са? Някой има ли ги и мнение?

Имам, 2 години се ползват и са ОК. Peace
Не са хавлиени, тънко трико са.

На тези от утре пише, че са сатенени.

# 78
  • shumen
Хриси,позната каза същото.Бой са започнали да използват чак в края на първи клас.

Последна редакция: нд, 26 авг 2018, 23:18 от danaeka

# 79
Бой? Юмручен ли?

# 80
  • shumen
Женята,грешка.Водни боички съм искала да напиша.

# 81
Моя първокласинк през изминалата година използва няколко опаковки фулмастри. Освен че рисуват, но правят и модели на думи и там трябва червено и синьо, за предпочитане моливи, че фулмастрите прозират от другата страна на листа. Като купувате моливи избирайте хубави, понеже ина такива дето са супер бледи. Фулмастрите замимават супер бързо. Или изсъхват или писеца е забит вътре.

# 82
  • София
Комплектът за почистване на Виледа от 39.99 струва ли си? А зехтинът от 8.99?

# 83
  • Русе
Честно казано и с двамата ученика не са се ползвали фулматри в първи клас, но моливите вървяха. Били са в различни училища при различншчи учителки и двете казаха, че фулмастри могат да си носят само, ако искат да си рисуват на занималнята. Но и това правеха с моливите. В несесера на Херлиц, който купих имаше фулмастри. Така си изсъхнаха неползвани. При малката купувах гел химикали. С тях рисуваше бордюрите след всяка домашна работа. Ставаха много красиви.

# 84
  • София
Цветните моливи са хубави, чаршафите с ластик също, от години ползвам такива.

# 85
  • Карлово
Зехтинът на промоция как е? Горчи ли?

# 86
  • Sk babe
Имали ли сте проблеми с цените? В смисъл, че е обявена една цена, а на касата излиза,че е друга (по-скъпата, разбира се)? Защото на мен ми се случва от както съм се прибрала в БГ.... С майка ми ходим до близкия Кауфланд. Гледам, бая хора се взират в касовите си бонове на излизане. На мен ми се случи 5 пъти за 2 месеца - "Колежката не го е маркира правилно", "Ами, случват се разминавания" и т.н. Потресена съм, в чужбиня никога не ми се е случвало.

# 87
Потресена аз не съм. Проверявай си бележката и всичко ще е ок.

Спокойна съм, защото по закон имам право да платя на по-ниската цена, ако има разминаване.

# 88
  • Sk babe
Потресена аз не съм. Проверявай си бележката и всичко ще е ок.

Спокойна съм, защото по закон имам право да платя на по-ниската цена, ако има разминаване.

Ами, нас ни пратиха информация и там една отегчена жена едва ли не се развика, че разликата от 4 лева не била чак толкова голяма. Ставали грешки. Така и така сме го платили. Като й казахме, че не искаме, си взе стоката и ни замери с парите.

# 89
Е тая е трябвало да я "замерите" с извикване на управител. Длъжни са да се държат добре с клиентите, без значение дали им харесва или не.
Аз пък досега само на любезни попадам на информацията, когато съм ходила, та не мога да се оплача, явно си е до човека, но точно затова нека се обяснява на когото трябва и следващия път ще внимава дали ще "замеря" с пари и ще изказва мнение малко или много са 4 лв.

Общи условия

Активация на акаунт