Кауфланд - тема 31

• 73 004
  • 754
  •   1
Отговори
# 270
Абе май на пътеката го вадят..на видно място е май, ама те на мъжовете не им ли е закачено на носа, пиши го неналично..Joy

# 271
  • София
На видно място е друг път. Едва го открих в понеделник Triumph Да, до пътеката беше, но поне при нас го бяха завряли при ТХ и то само един кашон и вътре останали 2 пакета прах.Във вторник ходих да взема и за майка ми - същата работа. Днес сигурно може и да няма. Изобщо се разочаровах от зареждането им, въпреки че успях да взема, солкото бях предвидила 😉

# 272
Ами изкарали са го отпред...то като се замисли човек, къде да го сложат - НА пътеката в средата ли Stuck Out Tongue Winking Eye
Гледане си трябва и очите да са на осем отворени ☺

# 273
  • София
В Кауфланд не ми е приятно да пазарувам. Неподредено, мръсно....

# 274
Мисля като се поизчерпат ги местят от централната пътека и на тяхно място и вядят пълни палети с други стоки. Понеделник точно на пътеката бяха пълните палети с геловете и праховете. Явно има разлика от филиал до филиал и прогнозното количество колко ще се продаде също е от значене.

# 275
Нашия Персил беше на видно място. Тете, 14,50 е. Simple Smile
Обаче аз си купих Омо миналата седмица и съм пас. Че имам и един незапочнат Ариел. Sunglasses

# 276
# 277
Да, 14,29, моя е грешката. Simple Smile

# 278
Днес съм доволна от Кауфланд Grinning взех два тигана комплект Тефал Индженио за 12лв с 90% уж намаление. Няма я универсалната дръжка, но пак може да се използват. И подочистачката взех, отдавна й се каня. Изглежда дървена, но чисти съвсем добре. Също и един кош за пране, с някакви куци крака, (които махнах веднага) за 1.30лв Grinning бил с 80% намаление, ако им се вярва на червените етикети

Като отлепих единия етикет отдолу друго пишеше, но си ги знаем К как лъжат хахаха.
Виното Cheval на Катаржина също е на по-ниска цена сега 7,30, аз харесвам Кабернето им.

# 279
Колко е като грамаж Персил

# 280
За 60 пранета е - така се смятат праховете, не на грамаж 😊
Иначе е 4.20 кг ☺

# 281
  • Русе
За 60 пранета е - така се смятат праховете, не на грамаж 😊
Иначе е 4.20 кг ☺
Как 4,200 кг.? А защо на моя отзад пише 3,900 кг.? За 60 пранета си е.
И ММ, като го пратя да пазарува все няма това, което търси. И като каже: "Няма. Няма ти казах!". Отида аз след него в магазина и се прибирам с покупки. Joy

# 282
Старата версия е 70 г/108 мл на пране, а новата – 65 г/100 мл на пране, тоест новият е малко по-концентриран. Оттам идва разликата и затова се гледат броя на пранетата, а не колко килограма е.

# 283
  • shumen
Аз онзи ден като ходих при нас беше на пътеката Персила.Аз взех на детето едни мечета Помбер и съжалявам,че не взех повече,че то взе,че ги хареса повече от другите боклуци дето яде.

# 284
  • Русе
Старата версия е 70 г/108 мл на пране, а новата – 65 г/100 мл на пране, тоест новият е малко по-концентриран. Оттам идва разликата и затова се гледат броя на пранетата, а не колко килограма е.
Аз това си го знам и винаги гледам броя пранета, но като ми го донесе ММ пакета ми се видя много малък, та за това загледах и килограмите.

Общи условия

Активация на акаунт