с около кило и половина......че и малко повече.... не ми се говори по въпроса....нямам сили направо.....ще станем на месец,а не можем да минем заветните 3 кила......направо ще се поболея.
Не знам Игги...логиката била че малчо се засища лесно и понеже се уморява бързо, а кърма му се предлага често....суче колкото да се засити и не стига до задната кърма...... идеята е да го държа по-дълго време гладен за да има стимул да суче по-дълго.....или поне това разбрах......
Истина е че сучеше малко време....има няма 10-тина минути и заспиваше непробудно......
Обаче има грешка в схемата,защото оттогава предимно плачем и не спим.....ако и тази нощ е като предишната.....
Вече не знам.......изчетох библиотеката в кърмаческия.....и чакам да ми пратят линк към някаква статия за недоносени бебета и бебета с ниско тегло и храненето им.......пък дано намеря вариант за нас

Давам му да яде както дойде - ако имам достатъчно и в двете е само на кърма, ако ли не дохранвам с 60 мл. - обикновенно му е достатъчно това количество АМ.
И аз като Мимозата се изненадах приятно , като видях, че си изровила линк към снимките на Йоана, благодаря ти

Все пак от време на време се мъчим да я слагам на гърда, но после реве кански от глад и додавам изцедена кърма и изяжда толкова, колкото и без да я слагам на цица
Иначе вече съм се специализирала с цеденето с авентска помпа и съм бърза, но пак си е хамалогия 

Ще почвам и аз с разните му лактогонни чайове, дано успеем да се кърмим възможно по-дълго 

от името на малкия пръдльо, който спи наакан, защото днес вече е на един месец
а утре ще му боцнат една ваксинка.
Обаче рекорда по стоене в болница май е наш - цели 20 дни
За бума в растежа ми казаха, че по-малките бебета наддавали по-бързо от по-едрите и първите месеци по принцип се наддавало повече (около и над кг), отколкото по-нататък, но лично ще се уведя в това на 19ти, като дойде лекаря да ни премери
А така ми се спеше ..ох към 16 ч заспа и аз и сега ставам ........Дано още да поспи ,че ме изтормози.Сутринта ми се стори ,че кърмата ми намалява и пих от чая на ХИП-да видим ще има ли ефект..
,ako niakoia mama moje da pomogne sas savet MOLIA,kakvi sa tezi 4aiove.Mai ni po4naha i kolikite,no pedito kaza da ne davam voda,kak da mu pomogna na beb