Аз да ви кажа днес нещо не спахме много. Все едно постоянно колики ни мъчат, пък от вчера сме на ИНФАКОЛ
Все едно се усилиха от вчера. Ама нали инфакола е най-доброто!?!?!Хайде отивам да се къпем
Все едно се усилиха от вчера. Ама нали инфакола е най-доброто!?!?!

Много се смяхме. Пита дали е само на кърма, да не съм го напомпала с АМ...
Доста се очуди за кърмено бебе колко е наддал 

...
мамо Мики
Отдавна следях за твоето включване, че си ни най- интересната мама, нищо че не сте в рекордите
Как се справяш с две бебета, по едно и също време ли огладняват, спят...
, помага ли ти някой? Разкажи как минава вашето ежедневие.
Момичетата в БГ препоръчват лактагонен чай и чая на Хип за увеличаване на кърмата.Помагат също разходките, почивката, сън и много течности
Успех!
То и затова не се включвам редовно
Първите ни дни в къщи си ги прекарахме със свекърва ми (тя е от добрите, така да се каже
). Дойде за изписването ни и стоя 20 дни. От нея научих много неща за гледането на бебета и общо взето "влезах в час с положението". Майка ми ми помага сега през деня, а през нощта сме двамата с мъжа ми (той е направо герой!). Бебетата отначало се будеха с 1/2 час разлика, но от няколко дни като ревне единия, почва и другия и не мирясват докато не им дадем манджа.
На смесено хранене са, то е ясно. Стратос яде Фризолак, а Митко е на Аптамил. Прибавете и солидно количество мокри кърпички и памперси... И винаги нещо е на свършване и спешно трябва да се купува
Ако позаспя през нощта, сънувам бебешки рев х2... но се оказва че не е сън, а действителност. Ставам, правя мляко и докато стигна до стаята вече съм забравила коя бутилка със съответното мляко за кой е
Но пък щастието е безгранично, и на мен и на всички около мен!
И намирам сили и за кърмене, и за всичко! На разходките в парка всички ни заглеждат и ни се усмихват и аз съм много горда

.
нали само кърмя. А преди да го премерят се бях притеснила. Пъпчето също е много добре. То падна на 7 ден и сега се е оформило супер.

И сега не може да заспи. Добре се наспахме и си починахме. Помързелувах си. А ме чака гладене на бебешки дрешки.
Колко бързо минаха тези дни.
Стискайте палци така да остане положението. 

Почнах все по-често да посягам към запасите от фризера, а никак не ми се искаше да ги използвам толкова рано...

.......все пак ако не му стига кърмата ...... няма да го уморя от глад я
И направи всичко възможно да го събуди - разтрива му краката, вися му на главата, пипа го по фонтанелата, говори на висок глас (тя така си вика де) и всякакви подобни простотии и познайте след 40 мин. Димитър ококори ей такива очи
. Обясних й, че е грях да буди детето, но тя ... ни приема ни предава. Абе трябваше аз да я
, ама нейсе.
Че за кво ми е - аз си имам пералня!?! Леле Боже, не ми трябва. И ми вика: ама тя майка ти идва по-често да ти помага, а аз изобщо не идвам. Еми майка ми е, тя ако не дойде, кой да дойде?!?!