Покрай памперсите, гладенето и кърменето с бебе Криси още не сме се записали при вас. Ето ги и нашите данни за първата страничка:
мама Анита и бебе Кристиян, роден на 25.05.06 с термин 03.06.06, 3.650кг., ръст 51см.

Никола си спа през цялото време и мисля, че си му беше много приятно 
)
Едно е да четеш как се гледа бебе - друго е да го правиш! Много философствах на майка ми преди да родя как трябва да се гледа бебе, пък сега се ошашках отвякъде. Ще трябва да се примиря с факта, че не мога да се справя идално и ще има гафове. Дано поне да са малко 

!!!
/ и ... дано успея да си измия косата ! 
Направо не можах да повярвам. Според мен нещо в болницата не са го премерили като хората. Както и да е. Важното е сега колко сме. Докторката е много довобна от нас. Той естествено се изказа подобаващо по въпроса като я напика
, но тя каза ,че не е единственият. Хвана ме срам. Добре, че не се изака, както прави в къщи, че тогава какъв срам щях да бера мани, мани.
. Ани това вашето кръщене или молитва си беше?
През нощта от 12 до 8 я хвърлям, щото ми се спи и стои повечко... Другата я замразявам и вече имам доста...
всичко при вас да се оправи!
.
всички са ми тесни на таза....дано да ми се събере в скоро време.Препоръчани теми