Първо да честитя месечниците и месечинките на всички сладки мишоци и мишолинки!!!

Та вече сме 3300 и 51 см! Нашто педи е много готино и със сестрата се смяха, че сега с тия "мерки" още си бил новородено!
Та и аз като Иги съм доволна, и го чувствам като лична победа, защото и аз съм се съмнявала дали имам кърма, не ми е било лесно да виси на цица ден и нощ/и сега виси а аз пиша с 1 ръка...
/, но НЕ се поддадох да дам АМ и няма и да давам /засега!/

Ние се оказахме "доволно" изринати
/ от толкова радости/ и сега ни изписаха да го мажем с кремче Vita-Merfen.

Крейзи, да си жива и здрава и много щастлива!
То нашето отроче и кенгуруто не хареса, явно ние сме дефектни, не слинговете 
Добре че имаме лаптоп и бебка е непрекъснато в мен, а в същото време успявам да ви чета 

Косьо е наддал само 450 гр. за 3 седмици и общо 900 гр. от изписването, а на височина 6 см. Докротката каза, че засега положението е ок, защото той си е едричък по принцип, но аз после като се размислих, реших, че явно нямам достатъчно кърма след като за една следмица след изписване той наддаде 400 гр, а за следвашите 3 - 450 гр. общо
НА връщане се натоварих с боза, лактогонен чай, кисело мляко, дано нещо помогнат. Хедра, споменаваш в поста си за "консултант по лактация" - къде ги има тия консултанти?

НА връщане се натоварих с боза, лактогонен чай, кисело мляко, дано нещо помогнат. Хедра, споменаваш в поста си за "консултант по лактация" - къде ги има тия консултанти?
.
и се кара и го боли, ама ... кво да се прави.
, за което благодарим.
Ама моляви, това на какво прилича.Пък аз им казах: АКО ИСКАТЕ МОЖЕМ ДА Я НАПРАВИМ КОГАТО СТАНЕ АБИТУРИЕНТ. КОСТЮМ ДА МУ ПОДАРЯТ

Оф , и утре ако е такъв , незнам. Поне утре ще е хубаво времето а в количката само спим. 

Статията е от в. Труд!

Даже ще се радвам
Препоръчани теми