31 СУЧЕМ - гимназиален етап

• 52 313
  • 421
  •   1
Отговори
# 270
Аз разбрах от моята девойка , че от миналата година има нов учител по Испански и поне в 8ми клас се учело доста. Но нямам близки деца в 8ми клас и не съм 100% сигурна.
Дъщеря ми завърши 8ми клас сега, паралелката с испански - особено испанския учиха много, новата госпожа е доста взискателна, но справедлива. Повечето деца недоволстваха, разбира се, но този, който има желание ще научи езика. Даже сега ще иска да ги подготви за сертификат В2.

# 271
Здравейте, записах дъщеря ми в 5 клас паралелка с испански . Ще следя темата и ще се радвам на всякаква информация за училището и учителите преподаващи на  5 ти клас .

# 272
  • В светлината на слънцето
Здравейте, записах дъщеря ми в 5 клас паралелка с испански . Ще следя темата и ще се радвам на всякаква информация за училището и учителите преподаващи на  5 ти клас .

След като имате вече имена, може би ще мога да кажа нещо. Не и за испански обаче. Синът ми бе в математическа паралелка от 5 до 7 клас.

# 273
Благодаря много ,lulumba! Ще пиша пак след като научим кои ще са учителите през септември .

# 274
Здравейте, има ли нови попълнения в групата на 31 во - 8 ми клас? Хайде да направим РС само на родители за опознаване

# 275
Здравейте, има две сме с момиче - испански и момче - английски.

# 276
Родителската среща ще е на 9 септември, понеделник от 18ч. Има и списък с класовете вече.

# 277
Някой бъдещ деветокласник да продава Христоматия за 8 клас на БГ Учебник?

# 278
Някой бъдещ деветокласник да продава Христоматия за 8 клас на БГ Учебник?
По списък трябва да е от тази година 2024. Иначе  аз имам и новото издание и старото.

# 279
Май няма значение от коя година. Писах ви

# 280
Здравейте,

търсим Христоматия за 10 клас на БГ Учебник
и Атлас по феография и икономика за 10 клас на Атласи.

Много добре се получава като си ги разменят в училище и не се налага да обикалям Simple Smile

П.С. Не е лошо да организират в училище подобен базар.

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 09:16 от aaa73

# 281
Моля за мнения за г-жа Мила Бояджиева.
В паралелката с АЕ и втори ИЕ с какъв бал приемат?

# 282
В паралелката с АЕ и втори ИЕ с какъв бал приемат?
Влезте в сайта на РУО София, там има всички класирания. Тази година баловете бяха доста високи- около 430т

# 283
  • София

Най-добрата!

# 284
Здравейте, искам да попитам тези от вас, които имат ученици в паралелка математика, дали е само математическа паралелката или има и информатика и какво количество са тези часове? Не мога да се ориентирам тази паралелка дали е с езикова насоченост или математическа?

Общи условия

Активация на акаунт