31 СУЧЕМ - гимназиален етап

• 52 315
  • 421
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, може ли мнение за математическата паралелка с АЕ+НЕ. Преподаватели, ниво, моля.

Синът ми завърши тази година 9 клас в тази паралелка.Нивото е ниско, имат 4 часа математика на седмица, което е малко за математическа. Има добри учители, има и доста слаби, като навсякъде. Ако нещо друго Ви интересува ми пишете.

# 256
  • В светлината на слънцето
Спорт има, явно тя не е разбрала. Имат доста добри отбори по волейбол и баскетбол. Специално девойки волейбол са на много високо ниво.
Екскурзии ще имат от 9 клас - май една есенна, както и море през юли на Слънчев бряг и в доста добър хотел. Морето е в група със СМГ, ТУЕС и 1 АЕГ.

# 257
Правилно ли разбирам, че за 9 клас трябва да купим учебници и за 8 и за 9 клас по неизучаваните в 8 клас предмети (история, география, биология, физика, химия)? Които после няма да можем да продадем, защото стават безплатни догодина?

Дали ще има и за нас дигитална раница? Засега няма нищо обявено.

# 258
Здравейте,
дъщеря ми е приета в 31-во испански + английски.
Моля за актуална информация за паралелката с испански език?
От предни постове разбирам, че има или поне е имало проблем с преподавателите по испански. Дали през последната учебна година има някаква промяна?
Всякаква друга инфорация за училището също ще ми е много полезна.
Благодаря.

# 259
  • София
Не мога да съм полезна с отзиви за испанския език, но мога да споделя мнение за училището като цяло. Има дисциплина (в последните години даже прекалена), учи се доста усилено по повечето предмети. Разбира се, както в повечето училища, много зависи на кой преподавател ще попаднете. Аз лично съм доволна от почти всички с изключение на господина по математиката (само последните две години им преподава). На матурите по БЕЛ и АЕ почти всички имат доста високи резултати. Накратко, нормално добро училище от втори ешалон.

# 260
Скрит текст:
Не мога да съм полезна с отзиви за испанския език, но мога да споделя мнение за училището като цяло. Има дисциплина (в последните години даже прекалена), учи се доста усилено по повечето предмети. Разбира се, както в повечето училища, много зависи на кой преподавател ще попаднете. Аз лично съм доволна от почти всички с изключение на господина по математиката (само последните две години им преподава). На матурите по БЕЛ и АЕ почти всички имат доста високи резултати. Накратко, нормално добро училище от втори ешалон.
А вие в математическата паралелка ли сте били? И този господин винаги ли преподава в нея?
За второ класиране може да се озовем в нея или една друга. Но е божа работа, къде ще ни излезе късмета.

# 261
  • София
Не, не в математическата, а в езикова паралелка с първи език английски. Но преди пет години паралелките бяха малко по-различни.

# 262
За въпросния преподавател по метематика се чува, че ще напусне. Ако е така, ще е чудесно. А с испанския проблемите си продължават.

# 263
За въпросния преподавател по метематика се чува, че ще напусне. Ако е така, ще е чудесно. А с испанския проблемите си продължават.
Относно испанския е тъжно , защото вчера записах дъщеря си точно в тази паралелка. Дано  през новата учебна година нещата се променят.

# 264
  • София
Аз разбрах от моята девойка , че от миналата година има нов учител по Испански и поне в 8ми клас се учело доста. Но нямам близки деца в 8ми клас и не съм 100% сигурна.

# 265
Аз разбрах от моята девойка , че от миналата година има нов учител по Испански и поне в 8ми клас се учело доста. Но нямам близки деца в 8ми клас и не съм 100% сигурна.
В известна степен ме успокоихте.  31 во беше първото желание на дъщеря ми и аз реших да се съобразя с него. Дано да й е на късмет и всичко да е наред.

# 266
Айде, записвам се вече в тази група. Не се добрахме на второ класиране до мечтаната ФЕГ и оставаме в 31-во НЕ/АЕ. В понеделник ще ходим да се запише дъщеря ми. И макар и да тръгва с разочарование, се надявам да ѝ е на късмет новото училище.

# 267
Айде, записвам се вече в тази група. Не се добрахме на второ класиране до мечтаната ФЕГ и оставаме в 31-во НЕ/АЕ. В понеделник ще ходим да се запише дъщеря ми. И макар и да тръгва с разочарование, се надявам да ѝ е на късмет новото училище.
Добре дошли в групата. Дано децата да се чувстват добре и да имат късмет

# 268
Здравейте! Има ли някой в паралелката ИЕ/АЕ?

# 269
Здравейте! Има ли някой в паралелката ИЕ/АЕ?
Да , моята дъщеря

Общи условия

Активация на акаунт