31 СУЧЕМ - гимназиален етап

• 41 927
  • 313
  •   1
Отговори
# 300
  • В светлината на слънцето
А има ли някой инфо по колко момчета са горе-долу в паралелките немски и английски. Оглеждаме и тях, но младежът го притеснява дали няма да са само 2-3 момчета. Поне 5-тима събират ли се?

Настоящ 11 клас Немски - 10 момчета и 15/16 момичета

# 301
Има късмет детето. Успех.
Благодаря Ви.

# 302
А има ли някой инфо по колко момчета са горе-долу в паралелките немски и английски. Оглеждаме и тях, но младежът го притеснява дали няма да са само 2-3 момчета. Поне 5-тима събират ли се?

Благодаря Ви, а може ли да попитам добре ли се чувства вашето дете в средата там. Чувам, че е добро училището и децата, на които не им е стигнал бала за езикова гимназия идват тук. Ние ще сме най-вероятно такъв вариант.
Имат ли екскурзии, клубове по интереси, спортни отбори?

# 303

Благодаря Ви, а може ли да попитам добре ли се чувства вашето дете в средата там. Чувам, че е добро училището и децата, на които не им е стигнал бала за езикова гимназия идват тук. Ние ще сме най-вероятно такъв вариант.
Имат ли екскурзии, клубове по интереси, спортни отбори?

Спортове се практикуват сериозно - училището има спортни отбори по футбол, волейбол, шахмат, тенис на маса - и мъжки, и женски. Често участват в състезания и печелят купи.
За клубове по интереси не мога много да кажа - имат повече малките, отколкото в гимназиален етап. Но в гимназиален знам за група по мюзикъл, за подготовка за матури по английски, няколко математически клуба.
Екскурзии миналата година ходи в Германия немската паралелка, тази година - в Шотландия ходиха английските паралелки.

Последна редакция: пн, 30 юни 2025, 00:20 от Magestie

# 304
  • софия
Здравейте! Някой може ли да сподели какви са избираемите профили, които училището предлага след 10 клас?

# 305
Здравейте! Някой може ли да сподели какви са избираемите профили, които училището предлага след 10 клас?
По принцип се предлагат всички профили, но зависи дали ще се сформира група от поне 18 ученика.

# 306
  • софия
Здравейте,имаме интерес да запишем дъщеря ми в 31 училище с испански език,но чета не добри отзиви за учителките, коя е най добрата паралелка в училището,испанската е с най висок бал.
Моля ви за мнение,колебаем се между 32 и 22 училище

# 307
Здравейте,имаме интерес да запишем дъщеря ми в 31 училище с испански език,но чета не добри отзиви за учителките, коя е най добрата паралелка в училището,испанската е с най висок бал.
Моля ви за мнение,колебаем се между 32 и 22 училище
В 32 няма интензивен испански., а в 22 ро няма езиков профил. Премахнаха ги още миналата година .Аз съм с добри впечатления от учителите по испански в 31 во . Какво ще стане в следващите 4 години , никой не знае, но това важи за всички училища.Дъщеря ми е в испанската паралелка в 31 во. 8 ми клас, Много силен клас са . Има ред дисциплина и е спокойно.  Миналата година се съобразих с желанието на дъщеря ми и локацията , която никак не е за подценяване. И трите училища са добри , на което и да се спрете няма да сгрешите.

# 308
  • софия
GREEN,много ви благодаря,за 31 се интересувам,грешно съм написала 32

# 309
GREEN,много ви благодаря,за 31 се интересувам,грешно съм написала 32
Няма проблем. Отново Ви пожелавам успех. Дано вземете най-доброто решение и детето да се чувства добре.

# 310
  • София
GREEN благодаря за отзива, и аз се интересувам точно от тази паралелка
А колко е горе-долу съотношението момичета - момчета?

# 311
GREEN благодаря за отзива, и аз се интересувам точно от тази паралелка
А колко е горе-долу съотношението момичета - момчета?
Конкретно в класа на дъщеря ми има 3 момчета. В другите паралелки момчетата са повече .

# 312
Здравейте, в английската паралелка изучават ли се предмети на език в 9-ти и 10-ти клас?
В математическата предполагам са си на български?
Благодаря!

# 313
Здравейте, в английската паралелка изучават ли се предмети на език в 9-ти и 10-ти клас?
В математическата предполагам са си на български?
Благодаря!
Да, изучава се в 9-ти и 10-ти клас история на английски език.
В математическата са си на български. Учат 1 час повече математика.

Общи условия

Активация на акаунт