31 СУЧЕМ - гимназиален етап

• 52 273
  • 421
  •   1
Отговори
# 285
  • София
И аз се присъединявам към горния въпрос. Ще пишем математическата паралелка в желанията. Все още ли има какво да се желае от нивото по математика и какви профили има след 10 клас. Принципно ние се интересуваме от професионално училище и не съм съвсем в течение с профилите, но би трябвало и в 31-во да има такива. Дали има шанс за профил с ИТ насоченост се интересувам.

# 286
  • София
И аз съм ги загледала двете математически в 31. В периода 8-10 клас май нямат допълнително математика и информатика, само като профил в 11-12 клас.
Не намерих отзиви аз за преподавателите по профил математика, което малко ме разколебава (не че след 3-4 години има гаранция кой точно ще преподава тогава). На втора матура ПП математика са се явили само 13 деца със среден резултат 4. Не съм сигурна дали и колко паралелки с такъв профил са приели преди 5 години.

# 287
Миналата година осмокласниците ги караха да маркират Философия и Математика като допълнителни часове. Нямаше друг избор.

# 288
Слаби математически паралелки. Учители няма , нивото е ниско. Успехът на класа на сина ми е 3.9. От 8 клас до сега -11 кл , това им е 5-ят преподавател. Остават и по 4/5 деца на поправка.Синът ми чисти пропуски от 9 клас с частен учител, който ще го подготвя за ДЗИ и кандидат-студентския изпит.

# 289
А има ли някой инфо по колко момчета са горе-долу в паралелките немски и английски. Оглеждаме и тях, но младежът го притеснява дали няма да са само 2-3 момчета. Поне 5-тима събират ли се?

# 290
А има ли някой инфо по колко момчета са горе-долу в паралелките немски и английски. Оглеждаме и тях, но младежът го притеснява дали няма да са само 2-3 момчета. Поне 5-тима събират ли се?
Дъщеря ми каза , че в немската има поне 10. За английската не е е много сигурна , но и там са доста. Най -малко са в испанската

# 291
Дъщеря ми каза , че в немската има поне 10. За английската не е е много сигурна , но и там са доста. Най -малко са в испанската
Оо, много благодаря, това е много добре. Определено ще го заинтригува тогава.

# 292
В испанската паралелка бяха 4 момчета. Но НЕ препоръчвам .

# 293
clevermary, защо не препоръчвате, учителя по испански ли не е ок? Интересно ми е, защото моят син не иска немски, а английския му е в школа и ми се искаше друг език- испански му е ок.

# 294
clevermary, защо не препоръчвате, учителя по испански ли не е ок? Интересно ми е, защото моят син не иска немски, а английския му е в школа и ми се искаше друг език- испански му е ок.

Защото всички имат 5 и 6, а не знаят нищо.Вярно е , че ги хвана пандемията, но и след това нищо не се промени. Учителката я мързи, ама много. Ако искате, ми пишете на лични. Има още 2 и едната също е много зле. Казвам го съвсем отговорно като филолог и учител .

# 295
Въпреки че дъщеря ми трудно свикна с учителката по испански ,аз съм доволна.Говоря за настоящия 8 ми клас. Нямам представа с какво ниво ще излязат от 12 ти клас, само времето ще покаже. Рано е да се правят заключения.

Последна редакция: нд, 22 юни 2025, 06:39 от GRЕEN

# 296
Може да е при третата учителка, за която нямам впечатления. Но другите две са зле. В 11 клас, когато преподаваха и двете в класа на детето, се коментираха една друга пред учениците, което е недопустимо. Преподаването под всякаква критика. А вече кой е свикнал и кой не е друг въпрос. Там са да учат език, което не стана.

# 297
Може да е при третата учителка, за която нямам впечатления. Но другите две са зле. В 11 клас, когато преподаваха и двете в класа на детето, се коментираха една друга пред учениците, което е недопустимо. Преподаването под всякаква критика. А вече кой е свикнал и кой не е друг въпрос. Там са да учат език, което не стана.
Дъщеря ми  сега беше при жена и втори преподавател мъж. Добър тандем са.

Последна редакция: нд, 22 юни 2025, 06:40 от GRЕEN

# 298
Има късмет детето. Успех.

# 299
  • София
Мъжът по испански е от 2 години в училището, дано се задържи по-дълго. Преподава и в прогимназията, с добри впечатления съм.

Общи условия

Активация на акаунт