Благоевград- тема 37

• 97 480
  • 574
  •   1
Отговори
# 390
# 391

И аз открих този сайт, но дрехите нямат нищо общо с тези, които видях в магазина

# 392
За магазин Александра мога да кажа само, че на външен вид и на манекените дрехите стоят добре, но тръгнете ли пробвате, много трудно да си изберете нещо. Все нещо не е както трябва - материите са евтини, кройки, шевове.... Нямат размери.

# 393
Здравейте, интересува ме как е Благоевград като град за семейство и отглеждане на деца? Имате ли проблеми с работа, малцинството, престъпност, мръсен въздух, трафик и паркиране, детски градини, училища, забавления и т.н.? Предварително ви благодаря.
Въпреки, че се твърди, че няма проблеми с ясли и градини, такъв има, ако детето е вече над 4г. Няма дори обявени свободни места. Защото е запълнено от предните години и за да се освободи място, някое дете трябва да бъде описано поради някаква причина. Така че тук не съм съгласна, че няма проблем. Да, няма, но само ако си го запишете от бебе и си пази мястото. Аз лично моето имах възможност да го гледам и нямах желание да го пускам по-рано, а после се оказа, че няма места.
Относно работата - ако имате високо образование и опит, най-добре, ако можете да си намерите работа в София и да работите дистанционно от вкъщи. Аз съм така и никога не съм търсила работа тук, то няма и къде - 90% са в сферата на обслужването... или някакви малки фирми, даващи абсурдно ниски заплати. Може би единствено Американския университет прави изключение. Проверявайте в сайта им за свободни позиции.

# 394
Кой е най- добрият ендокринолог в града?

# 395
Д-р Анита Шанина е доста внимателна.
Кой е най- добрият ендокринолог в града?

# 396
Аз също съм чувала много добри отзиви за тази лекарка. Не съм ходила при нея. Посещавала съм д-р Коцелова, трябва пак да ходя и също съм много доволна. Ходила съм за щитовидна и за хипофиза.

# 397
Здравейте!
Аз ходя при д-р Коцелова. Цени времето на пациентите,като работи със записан час, при останалите се чака по много време. Освен това според мен е много добър диагностицик - при мен хвана карцином на щитовидната съвсем рано. Професорът с София беше сигурен,че биопсията ще отхвърли предположението на д-р Коцелова,но тя се оказа права.

# 398
Сърдечно благодаря за коментарите! Бъдете здрави!

# 399
Здравейте! Търся предложение за направа на подаръчна коледна кошница + доставка да адрес. Бихте ли ме насочили към магазин в Благоевград?

# 400
Здравейте, необходими са ни услуги (еднократно засега) на детегледачка. Моля,ако някой може да препоръча жена. Лека вечер!

# 401
Здравейте!

Някой може ли да препоръча добър адвокат по семейно право в Благоевград? Спешно е.

Благодаря!

# 402
  • След завоя в дясно
Привет,
Може ли препоръки за добър дерматолог в Б-д?

# 403
Д-р Маргарита Тодорова в поликлиниката.

# 404
Здравейте, може ли мнение за добър УНГ,  за дете става въпрос..
За д- р Арабаджиев,  някой нещо да каже.
Благодаря Ви.

Общи условия

Активация на акаунт