Откраднат живот 55: Анатомия на гнева

• 41 931
  • 724
  •   1
Отговори
# 135
Колко интригуващо промо😉

# 136

Извинявам се, че е завъртяно настрани, толкова успях.

# 137
Мерси за клипа!
Еми нищо ново. Знаехме, че двамата ще са в такива отношения, а психологът най-вероятно е за Ева - казва им как да й поднесат новината. Банков не спазва инструкциите и Цонев се нерви.

# 138
И аз това казвам, нищо ново това предварително го разнищихме. Пак. Grinning

# 139
Не мога да чуя какво казва накрая Цонев, след като Банков му казва, че е егоист?

# 140
аз не разбрала ...кога започва

# 141
На 11ти септември започва.

Само не разбрах Христо каква роля имаше в това промо?

# 142
А де...добър въпрос. Може той да е карал колата, в която са се блъснали Банков и фемили Joy

# 143
На 11ти септември започва.

Само не разбрах Христо каква роля имаше в това промо?
Никаква Grinning

# 144
  • София
Според мен идеята е всеки от тримата да присъства в промотата преди сезона, като представяне на новите лица. Конкретно в това можеха да го включат по адекватно, но.... Обаче си мисля, че ще има още едно промо, посветено на Христо.

# 145
Е познах една от причините ако Банков не е казал на жена си за смъртта на детето им - съвет на психолога.

Дона, това не е лошо като идея Христо да е виновен за катастрофата, ама няма връзка с изгубените права, но пък може да се е пропил и да се бие и от там спирането им Joy. Изглежда сякаш има кошмари.

# 146
Не мога да чуя какво казва накрая Цонев, след като Банков му казва, че е егоист?
Никога не ми даде възможност да ти се извиня.

# 147
Никога не ми даде възможност да ти се извиня.

Цонев да се извинява на Банков??? хмм странна работа....

# 148
Нееее, Ванилия, обратното. Банков казва на Цонев, че е егоист, Цонев му отвръща, че Банков е авантюрист, Банков му казва, че Цонев никога не му е дал възможност да му се извини.

# 149
Йее, ще си дундуркаме цял сезон Банков и фамилия. Като цяло промото не е лошо, харесва ми как е направено.Единствено да не беше тооолко Банков Grinning :/

Общи условия

Активация на акаунт