Откраднат живот 55: Анатомия на гнева

• 41 881
  • 724
  •   1
Отговори
# 315
Че Коко и братче си води, вие се надявате да не го дават 😅

# 316
Дона, със сигурност, особено ако е под крилото на Фотев. Малко дяволче е тя.

Да бе, вярно, аз бях забравила, че Ицето и син има, и то изиграно от продуценския син Grinning

# 317
Коко си е супер! Харесвам образа му, дано го дават повече, сцените с Марта им се получават страхотно!

# 318
Здравейте!
Много забавна тема! Имам чувството, че 80 % от участниците тук са под 17 години.
Между другото, току що разбрах, че има отделна тема за братя Ковачеви и д-р Огнянова. Ето линк -

http://old.bg-mamma.com/?topic=1058453

Иначе аз очаквам с нетърпение сезон 6, за да видя какво ново са измислили сценаристите.
А също и да видя моя фаворит доц.Банков.
Съжалявам, че няма отново да видя единствено Калин Генадиев. Фотев не ми беше симпатичен,
прекалено злодейски играеше - само черно. И физически неприятен. Но това си е лично мнение.
Интересни са ми и новите артисти, които влизат във филма. Желая им успех.

А нашата ваканция продължава. Мога само да стискам палци на артистите и снимките на  първите епизоди.

Авторката на тази снимка е написала следното:
"Когато гледаш Немски филм и изведнъж изкочи актьор приличащ на Юлиан Вергов.. 😄 за момент помислих, че това наистина е той."

# 319
Не е вярно. Няма отделна тема за Ковачеви и Огнянова.

Последна редакция: нд, 26 авг 2018, 13:42 от Анонимен

# 320
Фотев е прекрасен злодей, даже има още на къде да развият образа и се надявам да го направят качествено. Бинев само да го слушам ми е приятно, невероятен глас има този човек.

# 321
Фотев е прекрасен злодей, даже има още на къде да развият образа и се надявам да го направят качествено. Бинев само да го слушам ми е приятно, невероятен глас има този човек.

Оооо, да! Жесток актьор е, беше впечатляващ. Жалко, че няма къде другаде да го гледаме

# 322
Чудя се кои ли са били на бар този път, тея лекари само любов въртят и пият Grinning

# 323
😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😭😭😭😭😭😭
  Да плача ли, да се смея ли😲😲😲😲😲😲

# 324
В. Павлов на червения килим на откриването на "Любовта е лудост". Надавам се бързо-бързо да се върне в София, за да снима Joy
Скрит текст:

# 325
Силно се надявам   да не пригаждат поне  историята на  Марио-Зорница-Тони и Албена  към  ангажиментите и капризите на новите "звезди". Нека поне нещо , което развиха последователно  в сезон 5 да си има логично продължение . Искам по-смислени истории с докторите , които  участват от  сезон 1 .Бих гледала с удоволствие и В.Бинев , този човек  като заговори ,   другите направо   се снишават  като маймунки пред питон .
Останалите ако искат и на токчета да ги сложат да пищят ,за да са много авангардни .

Последна редакция: нд, 26 авг 2018, 22:33 от Ели-фен

# 326
Силно си надявам   да не пригаждат поне  историята на  Марио-Зорница-Тони и Албена  към  ангажиментите и капризите на новите "звезди". Нека поне нещо , което развиха последователно  в сезон 5 да си има логично продължение . Искам по-смислени истории с докторите , които  участват от  сезон 1 .Бих гледала с удоволствие и В.Бинев , този човек  като заговори ,   другите направо   се снишават  като маймунки пред питон .
Останалите ако искат и на токчета да ги сложат да пищят ,за да са много авангардни .

Подкрепям напълно.

# 327
Силно си надявам   да не пригаждат поне  историята на  Марио-Зорница-Тони и Албена  към  ангажиментите и капризите на новите "звезди". Нека поне нещо , което развиха последователно  в сезон 5 да си има логично продължение . Искам по-смислени истории с докторите , които  участват от  сезон 1 .Бих гледала с удоволствие и В.Бинев , този човек  като заговори ,   другите направо   се снишават  като маймунки пред питон .
😂👍🏻

# 328
😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😭😭😭😭😭😭
  Да плача ли, да се смея ли😲😲😲😲😲😲

Редувай. В случая си е за рев.

Дона, това другарката му в живота ли е?

# 329
Дона, това другарката му в живота ли е?
Тя е, да.

Снимка от Теодора. Сладка е с тази прическа. Blush

Общи условия

Активация на акаунт