Откраднат живот 55: Анатомия на гнева

• 41 884
  • 724
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Тук човек и да иска да запази добрия тон няма как да се получи.
Затова да се приеме, че пишат фенове на сериала, включително и на Банков, Романова, Кръстева, Мазов и  т.н.. Темата за други актьори мисля, че я има и никой не пречи.

# 301
Фифф, израз на добронамереност е. Извинявам се, ако си се засегнала.

В крайна сметка така може да продължаме до безкрай и единственото, което ще постигнем е да придадем горчив привкус на темата✌
Нека всеки си коментира любимците без излишни подмятания по адрес на останалите актьори и потребители. 

# 302
Oфф, ти това ми го написа, ама аз се редактирах вече (щото не съобразих, че реално на доста герои сме ги виждали) и си загуби смисъла. Joy

Иначе права си - Мазови са многоимотни. Joy
Дано всички са запазили жилищата си, че някои май живеят в болницата или на палатка около нея Grinning

Че тя темата отдавна има този вкус, даже преди аз да дойда, хората се пращаха у фейса да хвалят  сериала и т.н.

# 303
Дано всички са запазили жилищата си, че някои май живеят в болницата или на палатка около нея Grinning

Хахах аз например такова чувство имах за Наталия. Веднъж само я показаха как си лежи в леглото в тъмното и си чете книга. Кой знае може и в палатка да е било. Joy

Хора, айде да спрем с тоя спор докато е време. Няма смисъл. Simple Smile Мисля, че отдавна се разбрахме, че тук всеки може да пише за когото си поиска и да си изразява мнението свободно.

# 304
Тъкмо леко се поуспокоят страстите и се появи някой пак по темата кой бил по-звезда и кой давали повече.

Излишно е, в крайна сметка, актьорите са избрани, сюжета е написан, половината сцени са снимани и да се заяждаме тук помежду си какво ще променим?

# 305
Всичко ми харесва и промо и нови попълнения Simple Smile

Последна редакция: сб, 25 авг 2018, 23:27 от Не се сърди, човече

# 306
  • София
И на мен всичко ми харесва, най-вече Фотев,Банков и Карагьозов. Дано тях ги дават най-много. Mr. Green

# 307
И на мен всичко ми харесва, най-вече Фотев,Банков и Карагьозов. Дано тях ги дават най-много. Mr. Green
Аз пък не искам тях!!!
Искам Жекова, Йосив, Васил, Коко, внучката на Ина!!!!

# 308
Аз пък не искам тях!!!
Искам Жекова, Йосив, Васил, Коко, внучката на Ина!!!!

Йоско е пич! Яд ме е, че така го забиват и сега очаквам Карагьозов да го подиграва за работата и да го прави на глупак. Щото нали ние сме голямата работа и не зачитаме санитарите. За съжаление това е положението.
На ина внучката ме кефеше как работеше яко Коко Joy От малка си знае аххаха

# 309
Чия внучка е тя, то и е в кръвта да ги работи и ще става по-опасна с всяка година. Grinning

А да ти кажа от личен опит, че санитарите са големи гадове или поне на тези, които съм попадала.

# 310
  • София
Ми и аз искам да върнат Калин и Наталия и да съживят Виолета! Искам, ама няма

И понеже в момента единствената информация, която има е за новите, за това и тях коментираме, едни ги харесват, други не. Ковачеви и Огнянова са тема табу, не е разрешено тук да се коментират, защото има потребители, които се дразнят и то останаха Жекова, Коко, Ненева и Йосиф. Ина, Фотев и Борис и те са в трета глуха и нищо не се знае за тях, така че каквато информация ни подават, такава коментираме.

# 311
Не разбирам как така някой ще ми забрани да коментирам Огнянова и Ковачеви?

# 312
Моля, запазете добрия тон в темата.
Сигурна съм, че всеки може да изкаже мнението си без обидни квалификации.

# 313
Е ма човек се опитва да отмести темата, вие сте се запънали като магарета на мост, зaпочвам да си мисля, че това ви доставя удоволствие - да се дракате Grinning

Кажи за внучката на Баба Ина ти - ще я правим ли бъдещ директор на Свети Кирил или не - прпгнозирам един спин оф. Това дете ще сложи и Виолета Захариева в малкия си джоб  Joy

# 314
  • София
Аз се надявам тази внучка повече да не я дават, както и Коко.

Общи условия

Активация на акаунт