Откраднат живот 55: Анатомия на гнева

• 41 887
  • 724
  •   1
Отговори
# 285
Вече имаше такава с Банков и Огнянова, абсолютен фурор беше. Wink
О, не. Нямам предвид същото. 
Предполагам, че ще влюбят двама хора без товар от миналото.
Нито някой да е бил любовник сума години на обвързан човек, нито другия да крие партньор.
А да бе, явно имаш повече вяра в сценаристите от мен.
Мога да заложа пари, че и там ще има някоя простотия.
Не казвам, че няма да направят нещо хубаво, ама че ще е по-добро от сегашните двойки, които сме виждали съм 100% Не.

# 286
  • София
Ще видим. Иска ми се аз да съм права. Не заради правото, просто пък не може всичко да е пошло.

# 287
Ооооо, със сигурност ще има драми, лъжи, криене, мъки, ама сега искам ли я тая любов, не я ли искам, ох, ама колко ми е тежко, ох това, ох онова. Нито една двойка не се е сформирала без драми. Сега няма да е по-различно

# 288
Аз имах подобни надежди за Банков и Огнянова, ама те не само омазаха пейзажа, а направо го затриха или в случая единия си замина Joy
Подобни надежди не храня вече, просто сценаристите обичат драмата с главно Д.

# 289
Само като му разбрах на първо време историята и си казах, че и при него няма да е лесно. Ще има едно дърпане, едни скелети от гардероба да му вадят, че и на нея също. Тя жената си каза, че ще разберем защо е странна в началото.

Майче, ако допреди 10 месеца ми беше гадно, то сега мнооого се радвам, че го омазаха и го затриха даже. Joy

# 290
Е, няма нужда от чак толкова удивилни - ретроспекция с Тони и Марио видяхме ✌

Няма нужда от цяло промо с Банков, Цонев и Ева, която уж е жената чудо, а я дават един единствен път.

Яничке, акцентирам в случая на това, че има двойни стандарти. Явно за някой има място за ретроспекции от зачеването, та до ден днешен, а друг даже не знаем къде живее(в случая Зорница)

Няма нужда и да знаем къде живее Зорница Wink

# 291
Напротив. Би било интересно да видим къде живее - това ще каже много за личността ѝ. Както сме виждали жилищата на Банков, Мазови, Захариеви, Ковачеви, Тасев, Фотев, Генадиеви, Кръстева

# 292
Абе долу горе знаем, нали Тони оправи Албена под терасата й едва ли не. Joy

# 293
  • Разпиляна във въображението

Мисля, че тази сестра и Карагьозов ли беше героя на Карамазов, ще завъртят такава история и ще се забрави всичко останало.
Вече имаше такава с Банков и Огнянова, абсолютен фурор беше. Wink
О, не. Нямам предвид същото.  
Предполагам, че ще влюбят двама хора без товар от миналото.
Нито някой да е бил любовник сума години на обвързан човек, нито другия да крие партньор.

Без товар от миналото? Ако е така няма защо Карагьозов да е гневен, да се бие и да е загубил правата си /може да е направил нещо незаконно, за да спаси любимата, но да се е объркало нещо и да е загубил и двете - любимата и рамотата Simple Smile / , а сестрата си каза, че странното й поведение ще си има обяснение. Направо ги виждам с минало.

Нямам нужда от ретроспекции с цели епизоди, били те и по-шест-седем-десет минути. Всичко наистина може да бъде разказано в разговор сега. И като казвам това включвам ретроспекции на всички от стари персонажи до нови такива.

# 294
Напротив. Би било интересно да видим къде живее - това ще каже много за личността ѝ. Както сме виждали жилищата на Банков, Мазови, Захариеви, Ковачеви, Тасев, Фотев

Дона, по същата логика и на мен ми е интересна историята на Банков и фемили.
Дразнещо е вече това противопоставяне ✌

# 295
Какво противопоставяне? Казвам си мнението. Да - искам да видя жилището ѝ, както сме видели жилищата на 90% от героите в сериала. За мен това е интересно.
Това е. Не противопоставям никого.

# 296
Ааааа, Яни, Мазови даже имат повече от един апартамент, не може да ги хване човек къде живеят Joy

# 297
Ааааа, Яни, Мазови даже имат повече от един апартамент, не може да ги хване човек къде живеят Joy

Oфф, ти това ми го написа, ама аз се редактирах вече (щото не съобразих, че реално на доста герои сме ги виждали) и си загуби смисъла. Joy

Иначе права си - Мазови са многоимотни. Joy

Последна редакция: сб, 25 авг 2018, 22:13 от yanitsa.s

# 298
Дона, за мен противопоставяне има и то явно.

По-напред се казва, че нямало нужда от промо с Цонев и Банков.
И аз по същата логика казвам, че няма нужда да виждаме жилището на Зорница.

Не мога ли да си изкажа мнението?

# 299
Напълно съм съгласна с Донето. Всеки има право да си изказва мнението.

И помежду другото, Ванилия, няма нужда да ми намигаш така сладко сладко Simple Smile  
Ок - теб те кефи, мен не ме кефи. Пиши каквото искаш и аз ще пиша. Ще има противопоставяне докато има двойни стандарти. Ако имат разум сценаристите ще поднесат нещата с вкус така че да останат доволни всички фенове , а не да задоволяват само Банковите фенове.

Общи условия

Активация на акаунт