Откраднат живот 55: Анатомия на гнева

• 41 893
  • 724
  •   1
Отговори
# 270
  • София
На мен не ми изглежда особено червенокоса...
Кестеняво с някъв отенък по-скоро ✌

затова и се зачудих, когато пуснаха заглавната снимка, дали тя е въпросната сестра, тъй като някой пишеше, че била с червена коса.

С червена коса е.

Ами на мен не ми изглежда така (или има някакво филтри снимката),  но няма значение всякак е симпатично момичето.

Ето тук е с хубав червен цвят :

Мисля, че тази сестра и Карагьозов ли беше героя на Карамазов, ще завъртят такава история и ще се забрави всичко останало.

# 271
Ууу, да, 7те години връзка с оня льольо, дето не пожелал да се разведе; самолетната катастрофа, борбите,  първата трансплантация

# 272
Е, няма нужда от чак толкова удивилни - ретроспекция с Тони и Марио видяхме ✌

# 273

В кой епизод?

# 274
Тогава искам ретроспекция от живота на Зорница, от живота на Марио и Тони !!! Не ми дреме особено за неволите на Банков, но щом ще ни занимават с тях защо да не покажат и другите ? ....

Фифф, хубаво, ама мисля, че за ретроспекции на Зорница е вече късно, това можеха да го направят в 4ти сезон. А Марио и Тони си имаха, макар и по-кратка.

Дона, в един от последните беше, когато Тони вече беше закъсал с черния дроб, но беше и преди трансплантацията.

# 275

Няма нужда от цяло промо с Банков, Цонев и Ева, която уж е жената чудо, а я дават един единствен път.

Яничке, акцентирам в случая на това, че има двойни стандарти. Явно за някой има място за ретроспекции от зачеването, та до ден днешен, а друг даже не знаем къде живее(в случая Зорница)

# 276

В кой епизод?
дето бяха деца. Ама толкова изкуствено да играеха..беше непоносимо за гледане.

# 277

Мисля, че тази сестра и Карагьозов ли беше героя на Карамазов, ще завъртят такава история и ще се забрави всичко останало.
Вече имаше такава двойка -  Банков и Огнянова, абсолютен фурор беше. Wink

# 278
Тогава искам ретроспекция от живота на Зорница, от живота на Марио и Тони !!! Не ми дреме особено за неволите на Банков, но щом ще ни занимават с тях защо да не покажат и другите ? ....

Фифф, хубаво, ама мисля, че за ретроспекции на Зорница е вече късно, това можеха да го направят в 4ти сезон. А Марио и Тони си имаха, макар и по-кратка.

По тази логика и на Банков ретроспекцията можеше да е в 4ти сезон. Защо сега?

Хъмбъл, това не беше ретроспекция, а спомен за 10 секунди. За друго  говоря.

# 279
Доне, имаше поне три с Банков - с дъщеря му в линейката и когато лежаха насред някаква поляна и си говореха, и с жена му, когато тя го убеждаваше да качи Рая на мотора. Ние впрочем и оттам разбрахме за дъщеря му.

# 280
Доне, имаше поне три с Банков - с дъщеря му и с жена му. Ние впрочем и оттам разбрахме за дъщеря му.
В такъв случай защо пак има ретроспекция?

# 281
Според мен Милошев да направи отделен сериал за Банков така както правят по американските сериали спин оф за някой от героите и така за всички ще има място под слънцето.
Най-изкуствено от всичко ми идва как БАШ Цонев -тъста на Банков са извикали за директор. Това в реалния живот го няма или е едно на 10301048104 Grinning

Иии да кажа нещо положително все пак - новата сестра Кая е много хубавка. С Христо от сега ми се струва, че ще са хубава двойка. И колкото и да ми харесват няма да изместят от сърцето ми Марио и Зорница Heart

# 282
# 283
  • София

Вече имаше такава с Банков и Огнянова, абсолютен фурор беше. Wink
О, не. Нямам предвид същото. 
Предполагам, че ще влюбят двама хора без товар от миналото.
Нито някой да е бил любовник сума години на обвързан човек, нито другия да крие партньор.

# 284
В такъв случай защо пак има ретроспекция?
Решение на сценаристите. Simple Smile

Шатци, в тоя сериал лесна любов няма. Всичките имат някакъв товар и нещо, което им пречи на любовта.

Общи условия

Активация на акаунт