Откраднат живот 55: Анатомия на гнева

• 41 902
  • 724
  •   1
Отговори
# 180
Мда, самото промо е хубаво, но ако не знаех, че става дума за ОЖ щях да си помисля, че започва нов сериал.

На мен на друга актриса ми  прилича, ама не мога да се сетя на коя.

# 181
  • София
Сериалът "Откраднат живот" го няма в същността си от 2 сезона на сам. Поне. С изчезването на Биляна и Александър, смъртта на Генадиев не наказан, всичко отиде ей така. Сега и Калин го няма, остана миманса.
Но новите попълнения са приятни, поне за мен.

# 182
# 183
Не става дума за това доколко са се отдалечили от първообраза на сериала, а че с това промо няма дори някаква далечна връзка, която да ни насочва - да ги бяхме видели с престилки или в болницата или нещо лекарско да се мерне.

# 184
Когато започне промото по телевизията, ако в същия момент не гледам натам, изобщо няма да му обърна внимание. Ще мине и ще замине, все едно е реклама за друг филм. Просто нищо не ме насочва към сериала, дори и само като чуя, че почва. Сигурно трябва да мине половината промо, за да се обърна и да погледна.

# 185
Неда Спасова преподава в актьорска школа Монтфиз,синът ми ще е при нея и тази година.Прекрасно се отнася с децата,посещават школата с голямо желание,организира им посещение на български филми,запознанство ги с режисьора и артистите,вдъхновява ги.С какво учудване я видях в едно промо,толкова различно изглежда,надявам се да се наслаждавам на играта й и ето още една причина да гледам сериала.

# 186
  • София
Мариана Бонева, която изигра Ваня също преподава в тази школа. Явно там са събрани млади, амбициозни и талантливи актьори. Това беше едно от нещата, които харесвах в сериала - шанса, който им се даваше да участват в успешна телевизионна продукция. И до сега тази формула работеше - всички млади и неизвестни се справиха повече от добре с поверените им роли.
Сега остава да видим как ще се случат с новия формат - струпване на много известни актьори заедно.

# 187
Това бил младия Владо Пенев. И неговия герой ще го гледаме на младини. Ще умра. Joy Ретроспекция до дупка.

# 188
Това значи ли, че ще видим и "младия" Банков? Joy

# 189
  • София
Божеее, наистина ли не могат да измислят нищо друго? Вече съвсем загубих надежда, че ще ме впечатлят този сезон.
После малдия Банков, младата Ева и понеже не може само тях и младия Христо да видим.

# 190
Ето я Кая, името ми звучи като на куче...

Аз обичам ретроспекции и не ми пречат Simple Smile

# 191
Еее, хубава жена е! Имаме си и червенокоска вече. Blush

Те сега такива имена като Кая, Ая, Тея са модерни. Не се учудвам, че са го избрали такова.

# 192
На мен не ми изглежда особено червенокоса...
Кестеняво с някъв отенък по-скоро ✌

затова и се зачудих, когато пуснаха заглавната снимка, дали тя е въпросната сестра, тъй като някой пишеше, че била с червена коса.

# 193
Еее, сетих се на кой ми прилича на Лиляна Боянова, която води новините на Бтв Grinning

Червенокоса е и според мен.

# 194
Неда е с тъмно кестенява коса,червеният цвят е в резултат на боя:grinning:
За снимките може и да е подсилила червеното в косите,предстои да видим

Общи условия

Активация на акаунт