Откраднат живот 55: Анатомия на гнева

• 41 912
  • 724
  •   1
Отговори
# 195
Хахаххаххахаххаха, Владо Пенев в много смешен "на младини" JoyJoy С глас  се смея Simple Smile

Като чуя Кая, се сещам за Калин Терзийски Joy
Неда е много хуабва, има интелигентно излъчване, иска ми се  да я харесамми като актриса. Преди години имах  абсолютно същия цвят на косата Joy

# 196
Донаа, замълчи с тоя бе! Joy Недей опорочава това иначе хубаво име. Joy

# 197
Божеее, наистина ли не могат да измислят нищо друго? Вече съвсем загубих надежда, че ще ме впечатлят този сезон.
После малдия Банков, младата Ева и понеже не може само тях и младия Христо да видим.

Направо ще ни върнат към размяната на децата - корените на сериала Joy
И на мен не ми харесва тая вечна ретроспекция. Не мв вълнува, иакам да гледам какво се случва сега.

Яничка - нали на него му казват Кайо...та затова Joy

# 198
На мен ми е смешно главно, защото се опитват да пробутат поне 10-15 години по-млад В.Пенев, а само като са го боядисали няма да стане Joy

На мен ми е важно как ще изградят образа й сценаристите, защото ако го направят като на Бенито, олеле майкоууу Grinning Колкото харесвам Теодора като актриса, толкова не харесвам Шипката като герой.

# 199
Яничка - нали на него му казват Кайо...та затова Joy

Знам, знам... Joy To oставаше след всичко и това да не знам. Joy

Честно, аз пък помислих, че това е някакъв дубльор, а не В.Пенев. Не можах да го разпозная. Joy

# 200
Аз продължавам да си мисля, че промото от днес е връщане назад във времето. Ами не е възможно Ева близо от година да е будна и сега зет и тъст да говорят за психолог, който да й съобщи тъжната новина. Тези кадри са от ретроспекция на историята в миналото.

Неда е много сладка и много ми харесва. Нали я коментирахме приди месец. Дано е хубава и вълнуваща историята с Карагьозов, за да не ме е яд за Ирина.

# 201
Мел, ретроспекция е, Банков си личи, че е в Германия, докато говори. Но каза, че месеци наред я лъже за дъшеря им, така че аз очаквам да се приберат в България без тя да знае.

# 202
Според мен това са кадри от времето, когато Банков се връща в Германия. В една от сцените държи куфара и палтото, с което беше когато си замина.

Последна редакция: сб, 25 авг 2018, 17:14 от yanitsa.s

# 203
На мен не ми изглежда особено червенокоса...
Кестеняво с някъв отенък по-скоро ✌

затова и се зачудих, когато пуснаха заглавната снимка, дали тя е въпросната сестра, тъй като някой пишеше, че била с червена коса.

С червена коса е.

# 204
Според мен това са кадри от времето, когато Банков се връща в Германия. В една от сцените държи куфара и палтото, с което беше когато си замина.

И според мен е така. Освен това тя е в кома непосредствено след катастрофата - следователно той е започнал да я лъже след събуждането й и след неговото повторно връщане в Германия. Кадрите са след връщането и в днешни дни
Съваем му съсипват образа с тея лъжи.

# 205
Е защо да го съсипват, като така е инструктиран от психолог. Аз от промото останах с усещането, че на него му е неприятно това, че я лъже.

# 206
Не Моски, не ми се вярва, идвайки в България да не знае за детето си. Това е толкова много време, както и да я лъжат и отлагат съобщението.Държа си на предположението от преди 1-2 месеца, когато пак го коментирахме обширно. Ще видим.

# 207
Може, Мел, може и в Германия да са й казали, но Банков казва в промото „да я лъжеш месеци наред”.

Межди другото, замислих се над думите на Емил Марков за милата, горката болница и как е крайно време да се разгневят, че може би това е намек, че старите служители (не новите попълнения, за които вече знаем какво ще ги гневи) ще са гневни заради случващото се с болницата и ще се опитат да я спасят.

# 208
На мен не ми изглежда особено червенокоса...
Кестеняво с някъв отенък по-скоро ✌

затова и се зачудих, когато пуснаха заглавната снимка, дали тя е въпросната сестра, тъй като някой пишеше, че била с червена коса.

С червена коса е.

Ами на мен не ми изглежда така (или има някакво филтри снимката),  но няма значение всякак е симпатично момичето.

Ето тук е с хубав червен цвят :

# 209
Е защо да го съсипват, като така е инструктиран от психолог. Аз от промото останах с усещането, че на него му е неприятно това, че я лъже.

Месеци наред да я лъжат ми се струва много и още по-жестоко спрямо нея. А сега - хем тряжва да преживее тази истина, хем факта, че са крили от нея дълго време

Общи условия

Активация на акаунт