Откраднат живот 55: Анатомия на гнева

• 41 925
  • 724
  •   1
Отговори
# 165
Христо много бързо е свалил екипа на санитар и вече го раздава хирург като гледам.
Как ли ще им измислят толкова случаи за коремни операции?

Ми там...с холедохата....някой бъбрек...херния...пак холедоха...микулич, екартьори, забравени в корема на пациент, пациент с 3 бъбрека и 2 черни дроба (ако случайно на Тони му притрябва наново)

# 166
Христо много бързо е свалил екипа на санитар и вече го раздава хирург като гледам.
Как ли ще им измислят толкова случаи за коремни операции?

Ми там...с холедохата....някой бъбрек...херния...пак холедоха...микулич, екартьори, забравени в корема на пациент, пациент с 3 бъбрека и 2 черни дроба (ако случайно на Тони му притрябва наново)
Аааа, недей, че и сърце ще трябва да се търси за Марио ако трети път оперират Тони Joy

# 167
Мииииииииии....Ева Банкова ще изпадне в мозъчна смърт и готово - ще и сложат сърцето на Марио Simple Smile Тъкмо ще отвори пътя на Виктор да преследва Кая Хайтова - ще имаме нов триъгълник Joy

# 168
Eто го репортажа, аааа, Кая Райкова е, a не Хайтова, поне последните три букви съм чула правилно Grinning
клик

# 169
Бооже, след всички нови лица, не съм предполагала, че толкова много ще се зарадвам да видя Захариев Joy

Кая е красавица, дано да е и добра актриса Simple Smile

# 170
Сладур е новата сестра. Имам леко дежавю -   напомня ми на Радина Думанян в лице, може да съм само аз Simple Smile

# 171
Бооже, след всички нови лица, не съм предполагала, че толкова много ще се зарадвам да видя Захариев Joy

Хахах Моски и аз така, грейнах направо. Друго си е Нашият Петър. Joy

Aни, не си само ти така. Wink

# 172
Хахахахха, Моски, взе ми думите от устата Simple Smile Така се засмях, като го видях Simple Smile

# 173
“какво ли не й се случва на тази болница, милата, горката” 😂

# 174
Трябва да я осветят тая болница Joy

Захариев, Захариев, къде без теб, жените и децата ти Joy

# 175
А това за Хинова: "Трудности в баланса между професията и грижите за детето ще има доктор Хинова, сподели актрисата Деси Бакърджиева, която допълва, че ще има промени в живота на много от героите."

# 176
  • София
Дайте една фотка на Захариев да изплакнем очо Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 177
Трябва да я осветят тая болница Joy
Има нужда май. Ще полудеят тия хора от толкова смяна на настроенията. Joy

# 178
  • София
И на мен тази Неда ми прилича на Радина Думанян.   Peace

Значи искам да ви кажа, че ако бях гледала промото в ю туб без да погледна заглавието, щях да помисля, че гледам промо за нов български филм, никога нямаше да предположа, че става въпрос за О.Ж.

# 179
Значи искам да ви кажа, че ако бях гледала промото в ю туб без да погледна заглавието, щях да помисля, че гледам промо за нов български филм, никога нямаше да предположа, че става въпрос за О.Ж.

Абсолютно! В сравнение с миналогодишното промо, това по никакъв начин не показва, че става въпрос за О.Ж. Добре, че накрая споменават, че е за сериала.

Общи условия

Активация на акаунт