Откраднат живот 55: Анатомия на гнева

• 41 934
  • 724
  •   1
Отговори
# 225
то не е казано, че Банков ще иска да я мести в св. Кирил...

По-скоро баща й има пръст в тази работа, истината за детето ясно, че ще я приеме тежко - видяхме вече, че китките й са бинтовани...

# 226
Нали Ева имаше белези по ръцете. Според мен Банков няма да издържи и ще и каже и тя ще си пререже вените. После татко ще го принуди да я доведе при него, за да я подкрепя. Но няма да и е казал и за Зорница.

# 227
  • София
Нали Ева имаше белези по ръцете. Според мен Банков няма да издържи и ще и каже и тя ще си пререже вените. После татко ще го принуди да я доведе при него, за да я подкрепя. Но няма да и е казал и за Зорница.

Анждък 🤜
И татко-брадатко Цонев (сега да не ме нахока някой) ще си я прибере под крилото в болницата и Банков ще се насади на пачи яйца, както се казва.

# 228
Не виждам смисъл Ева да разбира за Зорница. Мисля, че никога няма да й кажат, освен ако Банков и Огнянова не се залюбят пак. Или пък, ако не беше направила аборт.

# 229
А на мен ми е любопитно, като Ева разбере за Зорница, ще й каже ли Банков, че не е знаела, че е вдовец или ще я остави да обере всичките негативи, както стана с колегите в болницата.

Хъмбъл, то и Марио нямаше нужда да разбира за Банков, ама клюкарките първо това му съобщиха. Банков и Зорница ще си мълчат, за да не я тормозят. Някой друг ще й каже. Както каза навремето Наталия на Калин - на какво се надяваше, Калине, в тоя клюкарник Grinning

# 230
Хъмбъл, това е като пушката на стената в първо действие - трябва да гръмне в някое от следващите.

Роси, да вероятно ще го принуди да се върнат в България щом и той ще е тук, а Банков няма как да обясни на тъста, който така го "обича" защо не е желателно.

# 231
  • София
Хъмбъл, нито Зорница, нито Банков ще кажат на Ева за връзката, която са имали докато тя е била в кома. Виж за Жекова не гарантирам. Тя съвсем добронамерено може да се изпусне. Има цял отбор клюкари в тази болница, все ще се намери някой добър човек.

Моски, според мен Банков ще си трае, защото иначе няма да има драма, или поне няма да е драма за Зорница.

# 232
Теорията ви тате да я докара тук ми допада, така Банков няма да изглежда съвсем малоумен Grinning

# 233
Аз пък не виждам защо Зорница да се сближава с Ева,  както и не ми се иска да става така. Да си гледа живота с Марио, работата, и да не се бърка в историите на Банков.

# 234
След като някак случайно Евчето разбере за Зорница, Банков ще си признае истината, че я лъжеше и тя не знаеше, че е женен. Нали трябва да му изчистят образа. Иначе ще влезе в черния списък завинаги. Grinning

# 235
Стеле, щото си е такава Зорница, състрадателна, и Ева ще бъде в болницата и на нея ще й е мъчно, че си е загубила детето и ще се измотае по някой урологичен проблем, Ева ще я заговори и тя ще остане да й подържи ръката и е така ще се получи сближаването неусетно.

# 236
В духа на шушу-мушу къща разваля - няма да се учудя, ако Банкова по случайност чуе разговор между Зорница и Банков, в който тя под влиянието на емоциите си изпява всичко за връзката им, лъжата, че е вдовец, аборта...

# 237
Какви баба и дядо, когато те живеят в Германия. Не е ли по-логично баба или дядо да отидат в Германия да я гледат? И защо ранено дете ще го докарват от Германия - транспорт, път, разкарване, че в България са по-добри лекарите?  Дядото Асен е в Япония, освен да има друг дядо. Ами не ми е логично и това е!

# 238
аз все си мисля, че Ева ще се сближи с Марио. Ще си говорят за мъртви и духове😁

# 239
Мел, това е жена, която една година е била в кома. Със сигурност й трябва доста време преди да почне да си задава тия въпроси.

Общи условия

Активация на акаунт