Как да възобновя отношения с колега от университета

• 4 338
  • 36
  •   1
Отговори
# 30
Е, 2 години не са толкова години...

# 31
Прекалено много ги мислиш нещата. Каквото и да добавиш след "Здравей, как си?¨е ясно, че е изсмукано от пръстите, за да му пишеш. Ако ти отговори по-добре директно да го поканиш да се видите, вместо дълги двусмислени чатове и строене на въздушни кули. Най-лошото, което може да се случи е да те отреже, но поне няма да губиш повече време.

# 32
Е, 2 години не са толкова години...
Не са ако с човека сте приятели и драсвате по някой ред от време навреме. Но ако преди две години чат-пат сте си казвали 'Здрасти' и след това не сте поддържали никакъв контакт са адски много.

# 33
😂 😂 Нещо ми подсказва, че не си от най-контактните хора и това писане веднага, няма да е ок,просто  не ти присъщо. Лично на мен, ако някой колега ми пише, при положение, че не сме били толкова близки, ще ми е доста странно. Да не кажа, че дори ще бъда  доста предпазлива. Затова ти предлагам да започнеш отдалече. Лайкче на статусче, снимка, песничка или някой друг коментар, провокирай го с нещо. 😆 Сега това е модерно и явно доста помага в отношенията на хората, което е тъпо,но е реалността за съжаление. Ако добре те разбирам, имало е симпатия и от негова страна, значи има вероятност и той да пише, ако е свободен😆 Имай предвид, че е мъж, а те по принцип са с мозъчна интелигентност на дъска за гладене, което в случая много ще ти помогне. 😉

# 34
😂 😂 Нещо ми подсказва, че не си от най-контактните хора и това писане веднага, няма да е ок,просто  не ти присъщо. Лично на мен, ако някой колега ми пише, при положение, че не сме били толкова близки, ще ми е доста странно. Да не кажа, че дори ще бъда  доста предпазлива. Затова ти предлагам да започнеш отдалече. Лайкче на статусче, снимка, песничка или някой друг коментар, провокирай го с нещо. 😆 Сега това е модерно и явно доста помага в отношенията на хората, което е тъпо,но е реалността за съжаление. Ако добре те разбирам, имало е симпатия и от негова страна, значи има вероятност и той да пише, ако е свободен😆 Имай предвид, че е мъж, а те по принцип са с мозъчна интелигентност на дъска за гладене, което в случая много ще ти помогне. 😉
Ах! ....

# 35
Само недей да слушаш разни разбирачи тука как нямало да ти се получи, как не си била такъв човек и пр.

Каквото и да решиш, все пак му се обади. Ако го имаш във ФБ това е добър начин, но виж първо дали влиза изобщо.

Ако е необвързан и се оглежда и те харесва ще лапне и на най-несръчното заговаряне. Ако пък е вече с 3 деца или пък въобще не те възприема по този начин ще те отреже, но в такъв случай нищо не губиш.

# 36
При положение, че досега не си водила разговор с него, намери го във фб, изпрати му покана и започни разговор. Ако той е разговорлив, дай още ден разговори, после подхвърли идея за среща. Теми са ти дали достатъчно съфорумките.
За срещата - няма нищо лошо да си поемеш инициатива за среща. С ММ аз предложих среща. С предното гадже пак аз поех инициативата. И не съжалявам. При мен това дава положителен резултат.
Пробвай да видиш дали и при и теб е така. ( но ще разбереш едва след вторият или третият опит с второто или след третото момче). Давай, пробвай! Успех!

Общи условия

Активация на акаунт