ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 497

• 36 265
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
  • Варненска клюкарка
Така е, Бюшра казала че Бурак е затворена книга...
Те жълтурите нали си умират от скука и си "събират" двойки ама в случая не са случили от мълчаливите- и Бурак и Бюшра отрекоха, както и Мурат Боз за Аслъ, и още някакви дето не им запомних имената... Крайно време е да Земат да измислят нещо за Ча, той поне си мълчи hahaha

Тая Афра по снимки бива, ама като я видях да мърда ooooh! Много облещена ooooh!

# 91
Бозавия пее хубаво .
Какво да измислят за Ча  с шамана са битиии  да идва следваща  и така нататък.......

Последна редакция: пн, 27 авг 2018, 11:19 от femmi2

# 92
  • Варненска клюкарка
Преди няколко дни нали латините направиха туитване за Хакан и Протектора,за разнообразие цънах и чак не мога да повярвам че открих някакви обобщени резултати Laughing
Само дето крайната цифра не ми е ясна newsm78

Последна редакция: пн, 27 авг 2018, 09:35 от Беллора

# 93
  • Пришълец
Бел, резултати от туитването си донесла, Party трудно се откриват в последно време.
Ето тук е отразено това, което ни интересува нас
Цитат
Но... newsm78 26 хил. ми изглеждат твърде малко в сравнение с милионите туитове, които пускат за ХазЧаг Laughing
МаргарелА се запиля нейде и кафето си чЕкам  Mr. Green  

Такова е, Феми Joy С голямо закъснение, но да ви сервирам по едно Joy

# 94
  • Варненска клюкарка
Пък аз прочетох че Маргарела се запилА някъде и си викам брЯ кО съм изтървала newsm09

Малко е да, особено на фона на ФЕмирските туитвания, но поне е много повече от едни други дето са по 2-3 хил. гласа tooth

Сигурна съм че когато тръгне Протектора ще се надигне цунами в Т Peace

Ама много лошо така, да няма новини ни от Хазал нито  от Ча ooooh!

Тези дни прочетох нещо че Ча си бил ограничил посещенията в Лабума, за сметка на ранен сутрешен риболов с наета лодка, що наета не разбрах, като си има собствена, ама карай... Накратко нещо в стил че странял от хората и карал да риболов и домашни забавления Thinking Вярно е че скоро не са го снимали в Лабума, дали това е причината да се пишат такива неща Thinking Чака се и резултата от обжалването, може да е притеснен, смирен... кой знае Rolling Eyes

# 95
Хиля се като зелка Joy  Ортачката е послушна не  пие за цигари не знам  по барове не ходи.Аз не пия  но обичам  бяло вино   и ликьор.

Маргии  кафето го грабя .Ще ми сервираш тия дни като се появи нашия. Учиш  за  изпитите .
 Кисне в рибния ресторант.Не  е притеснен  наясно ще се отърве .Няма кво да драскат .Отдавна почива  по този начин.Не виждам нищо странно  и нелогично.  Не е от разговорливите .Само дето си вее коня  ни изненада на лодката.

https://www.btv.bg/video/seriali/iskrite-na-otmashtenieto/video/ … skoro-po-btv.html
рекламата  на искрите - гласът на Киво е на Виктор Танев  newsm44

малчуганите  

Цитат
Керем Бурсин и Серенай Сарыкая отдыхают на Миконосе под бдительным взором папарацци... пардон, посетителей отеля с мобилами

newsm62     още малко дизи ще заснеме на тоя остров

Туба Юнсал  и Ръза в Чешме

Последна редакция: пн, 27 авг 2018, 14:49 от femmi2

# 96
  • Варненска клюкарка
Знам бе Феми, просто аз така го видях- идвах от силното слънце вън, напекло ме е, минах написаното набързо и така  Joy Joy Joy
Аз не пия и не пуша, даже и кафе не обичам, голяма съм сухария Crazy

Марги за предпоследното туитване бях намерила инфо но без цифрите, пишеше че активността е била по-голяма от предишните, даже новото го направиха вместо месец след предишното, само 3 седмици след него. А като знам че едната цифра от предишните мина 3 млн туита, каква ли е тази много голямата newsm09 Преди като ги организираха гъркини и румънки, винаги имаше обобщение, а сега латините много разхвърляни някак ooooh!
Е, поне за Хакан  и Протектора намерих, предния път когато  имаше акция за Ча нищо не открих ooooh!

Така, така, по-добре да кисне в рибния ресторант, дано само да не му се отразява на хубавата сегашна линия Crazy не че някой ме пита ама тоя Лабумски хич не го харесвам, един такъв ми е мазен, да си гледа там Тубата и да седи по-далеч от Ча. Изпълненията му ми приличат на същите като на един друг потомствен кръчмар който ползваше Чачослав и любимата си, която оо, какво съвпадение също беше актриса за безплатна реклама на кръчмите си и въпросното приятелство се отрази много лошо на Ча и на нея... Само дето сегашния е по-нагъл и всеки момент ще изникне край Ча, от този няма спасение ooooh!

Стара, сега ми попадна, мисля че беше 2013 с Гинчови на една почивка на един от принцовите острови.

Хитроо Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 27 авг 2018, 14:34 от Беллора

# 97

Heart Eyes Crazy

мернах ужасната муцуна на Вампирела  #Shocked

да сложа това  у реала  няма как да стане . Бебко как я зяпнал Heart Eyes

подхождат си

Бел на Аспарухово ходите ли на плаж   квартал на Варна ли се води ?  Ходила съм там чисто  и спокойно е .    

Какво слънце пекна а го даваха мрачно и дъждовно

Последна редакция: пн, 27 авг 2018, 15:51 от femmi2

# 98
 wavey

Феми, въпросния винаги досега озвучаваше Къванч.
Сега прочетох, че НИ се завръща на екрана на 13 Септември.

# 99
  • Варненска клюкарка

Муцките на Емко Heart Eyes Heart Eyes
И един много сладък колаж срещнах но сега не го намирам ooooh!

Фемо, мъжът ми и синът ми ходят там на плаж, по-добре е от мръсните градски плажове. Да, води се квартал, от централната част на града го дели Аспаруховният мост Peace Пясъкът само е малко едър и неприятен, но поне е по-чисто Peace

ПП Къде я видя Вампирела?

# 100
  • Пришълец

Искрите на отмъщението, ама че заглавие Laughing Радвам се, че гласът на Киво ще е добре познатия. Туба в Аси и малкото, което съм гледала от Огнено сърце с Джансел Елчин, ми се струва, че звучеше по същия начин като в рекламата.
Всички сериали с Киво ги рекламират като се споменава само неговото име Joy

Пък аз прочетох че Маргарела се запилА някъде и си викам брЯ кО съм изтървала newsm09

Joy Joy Joy

Фемо,
Скрит текст:
не пия, не пуша, по барове признавам мразя да ме водят, има много по-приятни местенца... и все пак, не съм послушна tooth
 Правилно. Заета съм в последно време. Че и през уикенда си поразместих програмата, вместо да се погрижа за себе си, не можах да откажа и ме навиха да сменям памперси tooth Такива работи...
Очертава се и следващото кафе, което ще ти поднеса да е изстинало Mr. Green

# 101
Бреййййййй Mr. Green вие пък всички се изкарахте пълни трезвенички, Laughing но инак непослушни, Whistling абе скрити лимонки сте ама хайде. Joy
Аз никой сериал не гледам в нета(чакам си само Ябълката) нито пък турски по наши канали, но трите фрага на Чукурово с Вахиде дават заявка за добър сериал(е, поне малко по-различен от масовите сюжети понастоящем).

# 102
  Морската градина е   много приятна въпреки шумотевицата .

МаргарелО   да нагушкаш малката от мен  Hug

Споко ще си поднеса сама кафето топло  Joy  

Скрит текст:
тази муцуна  Sick

На хубаво място снима Толга  остров край Мугла   ще го играе капитан   Йелмаз Карабей .

Хазал Субашъ втората главна героиня .  Не съм я гледала никъде досега .  Играе в Назови ме по име там се загаджва с партньора .

Последна редакция: пн, 27 авг 2018, 16:55 от femmi2

# 103
  • Варненска клюкарка
А така Марги, да свикваш Mr. Green
Скрит текст:
Навремето и на мен ми се очертаваше да ме правят ятачка през уикендите, ама аз цъфнах 4 месеца след снахата и моята помощ им се размина Joy Братовчедите са набори Heart Eyes

Обратното броене до 23.09. Всеки ден тематични снимки по списъка, не че ще се засиля, ще ме мързи да диря определени снимки, обикновено случайно попадам на тези които слагам Crazy

Ха, и до Хазалиния РД има месец Crazy

# 104

Колегите  качват  снимки на гаджетата си а Чачо на рибата  rotfImao Animal Tropical Fish Animal Tropical Fish  Дуня не ги отразява. Показа ги пред хората което беше изненада за всички .

сега  мяркам   Чечели да пее въпреки, че съм гледала дизито

Последна редакция: пн, 27 авг 2018, 16:05 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт