ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 497

• 36 291
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
Цитат
Това бил трона на принца tooth
Какви хубави ръце Crazy

Майтап ама  си е трона на принца  tooth който  дойде в апартамента   сяда на  него    

Маргиии  не се въздържах  момента когато чете писмото

Последна редакция: чт, 30 авг 2018, 20:32 от femmi2

# 196
  • Варненска клюкарка
Everythhing, чувствай се като у дома си! Hug Laughing Щом може, аз също ще се възползвам и ще те наричам Еви/Ева, че Евритинг ми идва дълго...

Ние сме почти на фаза разлюбване, пък те на прясно влюбване и творят ли творят, измислят си акции...Затова казвам че утре ще нашляпам Емко, поне на първа страница има богат снимков материал и без това никой не го поглежда там, поне да има полза от него...

Никой не го поглеждал, ти така си мислиш, Бел tooth Утре е денят на Емко, аз ще метна няколко отсега... Пък като дойде време за Аман, ще уважим и него Mr. Green

Скрит текст:

Скрит текст:
Цитат
Красива Хазал Heart Eyes Бел, не знам защо, но първото за което се сетих като я видях е предишният ти аватар Laughing

Ехааа Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Марги що ги криеш, я каква красота Heart Eyes
Вярно червената рокля напомня Heart Eyes

Олеле Embarassed ама сега като се видях как съм написала че ще нашляпам Емко, как изглежда само rotfImbo rotfImao

Ще го уважим, разбира се Марги, едва не го погубиха там, той на себе си не приличаше, сигурно сам не можеше да се познае - блед, подпухнал, направо отекъл, косата му гнездо, той изкилеферчен #Crazy Слава Богу мина и замина bishop
А сега дебел, слаб все си е изпънат и стегнат Heart Eyes

И орела на Маргарела ще уважим, и чат-пат някоя друга точка от списъка, само дето ме мързи да търся точно определени неща.... Като нищо ще ги метна разбъркано без да се съобразявам кой ден какво трябва, каквото намеря това ще е hahaha

# 197

Нашляпай го Бел за бой е като ни стресира Joy

млад и зелен с манекенски маниери

Последна редакция: чт, 30 авг 2018, 23:16 от femmi2

# 198
  • Варненска клюкарка
Кой го знае какви по- големи стресове ще ни образува че една Вампирела ли да я мисля, как  пък не - днес е тука, утре е друга... Важното е Чачослав да е красив, да изглежда щастлив и да се сурка по правилната писта, да не го подозираме за лявата че аман ooooh! На такива години е, че ще е странно да няма никоя край него.

Единствения кадър на Емко със слънчеви очила, и тук е със собствените си дрехи, още не са знаели ще го бъде ли сериала Crazy
Със същото шлиферче го има със Селинката да пазаруват в мола, а и на един от началните сетове на олигофренията....

# 199
Сигурно   е видяла  колко  е харесвана в кавички . Пъчи се и  казва гледайтИ завиждайте

Последна редакция: чт, 30 авг 2018, 23:00 от femmi2

# 200
  • Варненска клюкарка
Пука и на папука- нали който трябва да я харесва си я харесва hahaha Ще видим, сезона започва тя ще е заета, Ча може да замине, миналата година по това време вече го беше направил...

# 201
Прави сте който трябва я харесва.

Бърборим си дялкаме . Нелицеприятна е  и тя е човек  понякога ме е срам .

Миналата година замина  тази    се чудим само той си знае .Възможно е да е тук за промото  презентация , интервю   отзиви.

Последна редакция: пт, 31 авг 2018, 12:13 от femmi2

# 202
  • Пришълец
Аз свикнах с Вампирела, пък и от малкото, което виждаме на Ча май добре му се отразява присъствието й в живота му.
Дали е тя или друга, какво значение има в момента, важното че си има някоя. Обратното би било подозрително Whistling
Като казвам, че свикнах с нея, имам предвид, че вече не може да ме изненада или изплаши с вида си, не че съм започнала да я харесвам hahaha
Феми, от кое те хваща срам? Laughing Че я критикуваме ли? Изключено е един човек да се хареса на всички, неодобрението е нещо нормално.
 В дните отредени за Орела на Маргарела и Емко очаквам възможно по-големи дози....  smile3508

2¾ Heart Eyes Heart Eyes

# 203
Голямо писане сте му дръпнали.  Party
Ева, добре дошла. bye
Аз не гледам поентването на АФК по Диемата, но тази вечер случайно разцъквахме каналите в нас и насреща ни Емко в баасейна smile3544 (на мъжа ми му призля, Mr. Green защото добре помни добрите стари времена за мен Laughing и кошмарните Mr. Green за него докато бях в джаза на АФК Joy) ииииии тати Юнал го чакаше. Mr. Green
Първия актьор играещ баща му ми допадаше за ролята, но втория Юнал така и не го приех до самия финал.

# 204

Добре заварила Heart

# 205
Маргиии не се предозираш с дозите Joy
 Свикнахме ама Ча винаги мой ни изненада със скумрия  ,крокодил , акула  звероукротител е той ....Изключено е човек се харесва от всички.Тя  никой не я одобрява .Абеее..... както казахме аресана е  от който трябва  на почивки я мъкне.

# 206
Маргиии не се предозираш с дозите Joy
 Свикнахме ама Ча винаги мой ни изненада със скумрия  ,крокодил , акула  звероукротител е той ....Изключено е човек се харесва от всички.Тя  никой не я одобрява .Абеее..... както казахме аресана е  от който трябва  на почивки я мъкне.

Ох бе Фемииииии. rotfImao rotfImbo

# 207
  • Варненска клюкарка

Изпълзя в деня на Емко hahaha И вълнясва в лице....

...насреща ни Емко в баасейна smile3544 на мъжа ми му призля,  Mr. Green
Представям си, моя дълго време като чуеше началната музика и се омиташе да не е наоколо, хич не чакаше да види Емко rotfImbo rotfImao

И аз го фиксирах тоя момент, тъкмо влизах в стаята и Емко излиза от басейна и аз така като тебе smile3544 Казвам че не ме впечатляват баклави и гърбове, но то тука и няма баклава, а тънка талия, плосък корем и нормални добре развити рамене- идеален, даже и краката му Crazy
Между другото едва напоследък се забелазва че Ча е пак с такава тънка талия, но вече фигурата му е мъжка, а не момчешка каквато е в началото на АФК.

Марги и аз свикнах, все пак много време мина и като не ни я навират непрекъснато ми е все тая, шокирана бях по времето на Ичердето, гледам и не ми се вярваше, обаче той се постара да ни увери че е тя, като и приятелите му hahaha

Забравих да сложа Емко, тука е като произведение на изкуството, даже и самият кадър е като произведение на изкуството Peace
Наскоро при рускините се коментираше че някак макар и различен Ча усещането в кадрите на Емир и Сарп било много сходно, аз не мога да кажа не знам, но от друга страна и двата сериала са снимани от един и същ оператор- Толга Кутлуай, така че може да има прилики....

Последна редакция: пт, 31 авг 2018, 09:30 от Беллора

# 208
  • Пришълец
Бел, много ги харесвам тези двата, които си сложила Heart Eyes
Прави са рускините като казват, че има сходство между Емир и Сарп. Да, Ча е различен и героите му един с друг не си приличат много, но от тези след Емир единствено Сарп създава усещането за нещо добре познато, докато при други двама - Аман и Баръш не беше така. Поне при мен Peace Пък Хакан в Протектора е не просто нещо добре познато. Той е нещо вече видяно hahaha
Момчешката фигура и излъчване на Ча се изпариха още след първи сезон на АФК. Не се шегувам, че като търсех епизоди и си пусках произволни, на друг човек ми заприлича. Мислех, че актьорът е сменен. Изведнъж го видях възмъжал, та оттам се зародиха съмнения това същото момче ли е Laughing
Мислех, че аз съм неспасяем случай, но май и вие Емко скоро няма да го разлюбите. ЖДНБ, даже и Надето видях да припада, а това се случва сигурно веднъж годишно Joy
Така както свикнах с Дуда, взех да се примирявам и с дублажа на ДФ. С какъв мерак потичквам към тв-то да гледам като за пръв път, но ми е в неудобно време. Снощи видях само как Емко понесе Фера с лекота Heart Eyes

Ча изпълзяяя, Party все още не е прекалено брадясал. Феми, познавачка си Laughing Почерпката
Скрит текст:

Да отбележим подобаващо денят на Емко....
 Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Емко със слънчеви очила и в края Laughing

Последна редакция: пт, 31 авг 2018, 11:22 от Маргарита Н.

# 209
   Надуших гоооо   не ми се рови се цитирам     Blush

харесва ми   Heart Eyes  с нова тениска не сме я виждали  .  Къде е правено фотото  Thinking

Марги love001 любимата ми фотосесия Джеймс Бонд

Цитат
[/quote

Орлето

Последна редакция: пт, 31 авг 2018, 16:52 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт