ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 497

• 36 296
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
  • Варненска клюкарка
Споменах ги и намерих някои...

В едната спи в колата, но имаше и по ясни...

Heart Eyes

И Емко 3 Heart Eyes Тези по-скоро са за деня на шапката но нищо, аз казах че ще слагам които намеря и ми харесват Peace

Така е Фемо, пише че е Ча Peace
Скрит текст:

# 226
Тази ,която му се мята фенка ли е ?Добре че е земен и ги остава му се радват.Нахални бее как издържат  известните.

# 227
  • Варненска клюкарка
Фенка е Peace Ама това е нищо, това че замалко да го видят как да го кажа.... абе 2 бяха нахлули при него в тоалетната #Crazy
Там в интервюто с лилавата ризка казва че получавал неприлични предложения но бил свикнал hahaha

Хич не мязат на скарани тука, Вампирела се е надула чак ще се пръсне hahaha

Тоя репортаж с гледането на кафе дали още стои, много отдавна не съм цъкала в ЮТ, то и не ми се цъка като знам колко неща бяха изметени ooooh!

Я кой бил на снимката Mr. Green

# 228
  Коя е на сниката ?

Цитат
  Heart Eyes

Ако намерите с добро качество фотото ,което търся сложете  мернах едно не ми ареса

Изпъчила се като пИтел ,кокошка   hahaha надува се коя съм аз
 Понякога ме съмнява за раздялата  . Имало е такава вероятно .  Диплим  я бърборим си без това  няма какво при тая суша .   Не че ще измъца нещо   някой се разбиха от сесий , интервюта едни и същи .

Ибо и Керем ще играят съвместно потвърдено  Peace  интересанте комбинация  .

Последна редакция: сб, 01 сеп 2018, 11:30 от femmi2

# 229
  • Варненска клюкарка
Хазалинда е на снимката Mr. Green

Фемо аз не разбрах кой кадър ти трябва newsm78

И аз днес търся няколко но не ги намирам ooooh!

Като мухи са, сет-мет, все има някоя която го е накацала hahaha

# 230

За тази говоря  Sunglasses
  има ли я с по - добро качество

Хазалинда ли  не я разпознах .

типични жестове и мимики

Цитат
Като мухи са, сет-мет, все има някоя която го е накацала hahaha
Joy кацат го     един фас не мой да изпуши на спокойствие

Цитат
Свадьба Джейды Атеш, известной многим по сериалу Я назвала ее Фериха и Бугры Топлусоя - одного из самых богатых наследников Турции состоится 14 октября в резиденции пары в Майами. Церемония будет простой. Пышные свадебные торжества запланированы на лето следующего года и пройдут в Стамбуле. Напомним, что история Джейды оказалась похожа на судьбу героини Хазал Кая в сериале Фериха.

Последна редакция: пт, 31 авг 2018, 22:25 от femmi2

# 231
Изгледах днешния епизод
Впечатлих се от годежния стайлинг на Ферия

# 232
  • Варненска клюкарка
А гримьорката беше една от двете истински гримьорки на сериала, то си и личеше как професионално пипаше лицето на Хазал. Същата играе и в лудницата и в още 1-2 сцени...

Да ме впечатли не бих казала, тоалета и беше безумен, както и грима, но то това е както видяхме желанието на бъдещата свекърва. Думите на гримьорката бяха че Фера е с много нежна, гладка и бяла кожа и не и отива много грим, деликатно се опитваше да откаже свеки но онова не ще да чуе- слагай сини сенки, слагай брокат и руж...слагай та слагай ooooh!
Та и в сериала и в реала е така- Хазал реално изглежда много по-добре със съвсем лек грим, навън и в сериалите изглежда по-добре отколкото на фотосесии. Други пък които по принцип са като умити чинии и като ги понамажат с боите заприличват на хора hahaha

Цифрите на втория Чачов сериал- средно за целия период 6,62 само да напомня че на първия му средната  беше 9,3 Mr. Green На който му се търси, назад някъде в предишната тема съм сложила цифрите на АФК Wink Най-високата цифра на олигофренията е когато едната седмица липсваше Карагюла... АФК  е в конкуренция с между 4 и 6 сериала, а втория Чачов с по 3, в един момент дори са 2. Денят и на двата все е петък Whistling
Та цифрите...
https://vk.com/diziturk?w=wall-1657033_1879586

И последно Емко в деня на Емко Laughing
Много близки планове на повечето сцени, но това е стила на работа на Баръш Йош, помня че докато режисираше няколко серии на Киралика, много го критикуваха за отрязаните наполовина глави Joy Та и тука, но от това нашите хора нищо не губят, излеждат прекрасно дори и в този близък план Heart Eyes

ПП Реших да ви улесня, ето го и на първия Чачов сериал.... Тотал, АБ все си е по по, да не говорим че първия започна в полусезона през януари с вече утвърдена конкуренция...
https://vk.com/diziturk?w=wall-1657033_1844223

Реално излиза че втория Чачов сериал е чакан чакан и поради тази прича е дръпнал рязко нагоре в началото, че нали това все пак е дългоочакваната поява на екран на Ч.У. и спад спад спад още след първите месеци.... Габи беше казала нещо в смисъл дано само и сериала да не минел по екрана както звучало заглавието му, но реално така се получи, след първоначалния прилив, последва грандиозен отлив ....

Последна редакция: сб, 01 сеп 2018, 13:54 от Беллора

# 233
Да де..... С такъв тон го казах, че ме впечатли
Далеч от дрехите на Джансу

# 234
Някой хора до шия се намажат няма станат Убави.Това си е до природа .
Харесва ми стила на режисьора в близък план.

Последна редакция: сб, 01 сеп 2018, 11:33 от femmi2

# 235
  • Варненска клюкарка
С кой ли е Аталайчо Wink Някои вече му пожелават да не се помайвал, а да гръмнел кака си rotfImbo

# 236
Аталай  завърши ли ? Дипломна работа имаше батко му писа сценария .Какво учи     режисура  в Лондон ?Thinking

Да я гръмне   JoyJoy  кви пожелания отнася заради любимеца на толкоз народ.

Последна редакция: сб, 01 сеп 2018, 11:34 от femmi2

# 237
Лелееееее, очите ми преляха от Емкова красота,  Crazy то бива, може, ама чак толкова не бива да бива иииии като видях кардишима с пушката Mr. Green и ми призля. МноУ ми е грозен Аталайчо Sick беееееее.
Айде и от мен Емко № 3 от ПЕ в денят на Емир Сарафолу.
То бива красота, но чак толковааааа smile3544.....smile3544

С фенка

Лелеееее, #Crazy едва се спрях със снимките на любимия ми Емко №3.

# 238
  • Варненска клюкарка
Наде ти припадаш Laughing Party Щях да си лягам, ама заради теб се върнах Laughing Нямаше да качвам повече Емко, но заради теб един Емко 3.0 много красив Heart Eyes

ПП Фемо, Аталайчо беше пуснал някакви снимки от Лондонския колеж по комуникации, та може би учи там. Съмнявам се да е само за толкова кратко- колко станаха 1 или 2 години newsm78 Май че една...

# 239
Наде ти припадаш Laughing Party Щях да си лягам, ама заради теб се върнах Laughing Нямаше да качвам повече Емко, но заради теб един Емко 3.0 много красив Heart Eyes

ПП Фемо, Аталайчо беше пуснал някакви снимки от Лондонския колеж по комуникации, та може би учи там. Съмнявам се да е само за толкова кратко- колко станаха 1 или 2 години newsm78 Май че една...
Не МОА Laughing да стана от припадъци. Joy
Мммммммм, тенкс за неповторимия. smile3544

Общи условия

Активация на акаунт