ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 497

• 36 308
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
  • Пришълец
По едно време конкурент на НИ беше друго дизи с Толгахан Joy
Дали ще изкарат толкова много време Ча и Дуда, че да вземе да се появява с нея по събития?! newsm78 Ще гледам и няма да мога да повярвам (в началото), също като при яхтената фотосесия hahaha

# 316

тук няма равеен  Blush Crazy

Марги  Имах предвид на премиерата на Нетфликс  вероятно ще има купон , презентация . На РД - то ще  друса танци ако не се покрият

Последна редакция: пт, 07 сеп 2018, 21:11 от femmi2

# 317
  • Пришълец
Ще мятат къчове, но няма да видим hahaha

# 318
  • Варненска клюкарка
Дано да не съм права, но имам чувството че някак странно изчезнаха жените от обкръжението му, струва ми се че такова разгонване на конкуренцията може да направи само някоя жена Rolling Eyes

Ще се радвам пак да го видя с Илка, не си падам по творчеството и но някак мило изглеждаше приятелството им. И Енгин скоро не сме виждали около него newsm78

# 319
 Лято 2017  

прания потник у морето   Joy мангалчето ми то

тука някой съчиниха била Дуйгу . Тя беше в Измир всеки си почиваше отделно .    Фанал сестрата на Башак за ръка   дрън , дрън та пляс .

това лято  неприятна изненада  гледаш и не вярваш   #Crazy

Бел  видяхме Енгин на Чачовата яхта лятото .   Скоро се върна от Италия .   Илка почиваше по женски с Гюнгюровица и  Чачовица в Алачата .

Последна редакция: сб, 08 сеп 2018, 18:13 от femmi2

# 320
Добра Ви вечер дружки, то си е лека нощ, но сега влизам.
Днес за първи път откакто свърши онлайна на АФК гледах епизод и то по Диемата, и пак, и пак, и пааааааак номер № са ФЕмир. Heart Eyes Heart Eyes
А КаПтана от готин по-най-готин, ех този Левент с коцкарски поглед. Laughing
Гледам сладурски Чачи се е появил днес, Heart Eyes но пак навлечен като клошар.
С Хазалинда са си лика-прилика в повечето случаи в това отношение. Mr. Green
И за лека нощ Laughing една Убава снАА tooth от новия сезон на Малки Престъпления.
Скрит текст:
И като съм започнала с кошмарите преди лека нощ Mr. Green да продължа докрай. Laughing
Аууууу какъв беше в Мелодията Бурак Хакъ и колко грозно остарява, ууууужасТТТТТТ. #Crazy
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 08 сеп 2018, 00:29 от Neidjal

# 321
Така е Наде няма други като фемирите .Не съм и гледала много за да сравнявам .Знам, че ти си харесваш много Фурко и Демет в номера .

Стерес за лека нощ си ни донесла   .За мен тая Не е никаква СнАА. Майтапите се ясно .Като зла свекърва не я одобрявам Пожелаваха Аталай да  гръмне кака си с пушката Joy
Критиките за Вампирите  у форума. Тъп  и смешен . Още като видях на снимките вампирските зъби и нацапаната кръв ме досмеша.

Туитър са сложили кадри с качество

рибарчетУ

втория сезон между почивките мязаше на човек .

Последна редакция: сб, 08 сеп 2018, 18:15 от femmi2

# 322
  • Варненска клюкарка
Аз пък да почерпя Надето с едни ФЕмири, щом след толкова време е погледнала серия Heart Eyes

И аз гледах и ми направи впечатление че в този дублаж фамилията на Левент е нещо като Бозоклу или подобно, а знаем че в оригинал и в първия дублаж е Левент Сеймен. Или на този етап с първоначалната му поява в историята е така, а като са решили да го оставят става Сеймен newsm78

И моите са от Т, имам няколко любими профила, но аз ги слагам през опцията на Мамата, защото от Т много бързо изчезват ooooh!

Последна редакция: сб, 08 сеп 2018, 14:31 от Беллора

# 323

Фамилията на капитана не съм се старала да помня .

като  оформи бузки и се засмее прилича на китайче Joy

Инфото дали е вярно , че е отлетял . Даже закъсня  Joy

колажираха ги  

ще си останем с това селфи  едва ли ще видим ново

https://vk.com/teammy?z=video27193396_171513652%2F183515761089ba … _-58199741_689456
 Бел  за теб     Hug    Фемир Je taime (Pure). Вокал Лара Фабиан

Последна редакция: сб, 08 сеп 2018, 17:13 от femmi2

# 324
  • Варненска клюкарка
Фемо мерси bouquet
От това като го поизрежа малко ще стане чудна шапка, запазвам си го Heart Eyes

Ако е заминал скоро ще се разбере със сигурност Peace

Я каква палава Бенсу с Шукрю Crazy

# 325
 wavey

Тенкс за прелестните ФЕмири Heart Eyes Heart Eyes Ивче.
Скрит текст:
Едни Убавци Sick Sick на сватбата на Ферхан Шенсой.

# 326
  • Варненска клюкарка
Наде тези като ги видя и си плюя в пазвата колко е харен мишо в сравнение с тоя bishop
Не ги разбирам тези момичета 33uu Специално на ХазаР не изглежда като 45 годишен на колкото е, а на 65 ooooh!
Стайлинга и изобщо няма даго коментирам Sick Тъкмо ще го направя и ХазаЛ ще вземе да цъфне отнякъде с нещо по-зле и от това петнистото рокле ooooh!

Наде с Бурак Хъкъ ме подсети че сега гледам Фазилет и действието се развива в къщата от Мелодията, а един от главните актьори Чаалар нам си кой има известно сходство според мен с Бурак Хъкъ Peace

# 327
Фазилет не я гледа.Мернах като го рекламират и видях Алп Нарвуз .Не знаех ,че играе там .
ХазаР не е първа убавицЪ стайлинга трепе:fearful:  кецове с  рокля.
Фанала чичката за  ръка. Мишо и наЩа са китка пред тях .

Последна редакция: сб, 08 сеп 2018, 19:14 от femmi2

# 328
  • Варненска клюкарка
Ай чИститУ, от летището Whistling

# 329
 Отлетяяя верен се оказа слуха .
Егати сушата се задаваааа. ooooh!
Положителното е че оная ще я натири  .Може  да лети да го вижда .Ще се разбере развръзката .
Аз наистина си мислих, че ще стои за премиерата в родината.Или ще се върне октомври . Предният път стоя 3 ,4 месеца.Не съм наясно с визите но може да му отпуснат повече .Да видим Гинчо кво ще се договори за ХиливудА.
Минава ми мисълта шамана е летен флирт  преспали са  Гуд бай

Последна редакция: нд, 09 сеп 2018, 14:08 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт