Тъкмо щях да слагам влюбеният Баръш, когато ми попадна съпоставка на влюбените Емир и Аман надвесени над любимите си и направо сЪ шокирах

Примерно един Каан Ургандъолу макар и чаровен е рядко грозен и наистина прилича на арабин, ето такъв по-лесно биха взели ...
И никакъв грим не може да оправи това 

В АФК тя е като кукличка, но може би Ча не си пада по Барбита или кифли и която и да е следващата пак няма да ни хареса, защото ще е по-скоро като кака... Та щом е Дуда тя да е, не ми пука, поне свикнах да я чета около името му, само да не ни я показват често. По същия начин свикнах и за Хазал и мишока, само по-рядко да ни го показва и тя

В АФК тя е като кукличка, но може би Ча не си пада по Барбита или кифли и която и да е следващата пак няма да ни хареса, защото ще е по-скоро като кака... Та щом е Дуда тя да е, не ми пука, поне свикнах да я чета около името му, само да не ни я показват често. По същия начин свикнах и за Хазал и мишока, само по-рядко да ни го показва и тя

С наклона към кримито и без това така объркаха първоначалната концепция за черна комедия или драма с елементи на комедия която привлече зрителя, пък това текучество и разводняване съвсем ще го откаже
Хазал я разбирам, ама Енгин къде блее 
Едва ли не очакват главна роля в някой блокбастър, приказките за Оскар са отделна история и още и още