ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 497

• 36 324
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
  • I Love You 3000
Тя си е ОК, не личи да е нещо нездравословно напълняла. И честно казано не забелязах нито в лице да не  е ок или в бюста. Просто по някакъв странен начин я снимаха и прекалено много акцентираха на долната част, че направо ми се наби. Отделно и дънките спомагат за този ефект, но почти нямаше кадър с нея , в който да не е или в цял ръст или акцента да е съсредоточен изцяло в задните й части. Чисто режисьорско решение си беше това. По едно време взех да се мъча да търся марка по дънките й - помислих си , че е някаква скрита реклама или нещо подобно. Но със сигурност не беше нормално.
После пък си помислих да не е като при Птичката , която гледам сега. Там главният герой го събличат за щяло и нещяло, понеже има хубаво тяло човека. От 11 серии в 9 са го съблекли ей тъй просто да му покажат физиката и да си поиграят с фантазиите на зрителите. А досега е имало едва 2 целувки и то едвам едвам. Похабена работа Crossing Arms Та там обяснението ми е СЕМ-а - хората знаят , че не могат да се натискат през серия през две и гледат от другаде да го избият.
И си викам да не би и тук да ползват някакви такива похвати  newsm78 И при положение , че Бурак го дадоха за 2 минути и не могат да го съблекат са решили да ползват Хазалка  newsm78 Не знам , може би пак задълбавам и нося вода от десет реки , но беше много странно и неудобно.

# 421
Леле момичетааааааааа, отдаде ми се възможност и изгледах първа серия на Чукурово с Вахиде.
Възхитена съм от сюжета(различен, интересен/за мен) и играта на актьорите.
Ако някой иска да погледне първи епизод, ето го.
https://vk.com/dizimaniabzc?z=video-129812063_456240853%2Ff32286 … -129812063_139193

# 422
Какъв жанр е  дизито на Вахиде ?  
 Режисьора на НИ е сменен .Стария  е голяма скица .Новия изобщо го не знам кой е ?
Сценаристите са нови.

Последна редакция: пт, 14 сеп 2018, 19:19 от femmi2

# 423
  • Варненска клюкарка
Не му помня името на режисьора, но съм запомнила че с Хазал са родени на една и съща дата, та ще я видим с кого ще се снима на сета на 01.10. Бяха писали че ще има промени в сценарния екип и режисьорския тандем.
Рускините днес се пошегуваха под една снимка на изопнатата физиономия на Баръш/Саваш с новото му семейство от жена и дете че ставало въпрос за тоя неудобен момент когато новите сценаристи си нямат идея какви са ги къдрили предшествениците им hahaha
Аз не се впечалявам особено от баклави, спокойно мога да мина и без тях, а на Бурак тялото не ми харесва, прекалено сухо и ъгловато ми се вижда, мускулесто е но не е красиво, едни 7-8 кг отгоре ще му дойдат много добре Peace

Наде тя Вахидето едва ли е в главната роля, кои са главните ?

Ети права си, не им дават да се цунят, един Арас миналата година го изигра като хората пък то като тръгнаха приказки щото за пореден път някои объркаха сериала с реала, пък като се нае и пустия им СЕМ, голяма футболна драма настана, отнесоха глобите ooooh!

# 424
Феми, действието се развива през 70-те.
Ивче, Вахиде е в една от главните роли, а другите главни не са от втръсналите до откат на екрана, лично аз не съм ги гледала в турски дизита, а смея да твърдя, че доста съм изгледала(де от-до, де с мишката, де само фрагове и прочие).
Ето ги другите главни, дори имената им не зная.

Последна редакция: пт, 14 сеп 2018, 17:43 от Neidjal

# 425
  • Варненска клюкарка
Тъкмо щях да кажа че май не е съвременна история, отказах се...

# 426
  • I Love You 3000
Знам за целувката на Арас и много ме е яд. Честно казано изобщо не го разбирам СЕМ-а им. Те са актьори , това им е работата , колкото по-истинско толкова по - добре. Това не значи , че е тръгнал да се жени за ГГ само защото може да целува добре пред камера. ОК разбирам порядки , традиции и такива подобни, но тези хора са си избрали тази професия. И повечето от тях са наясно с какво се захващат, ясно им е какво изисква тази работа. Т.е. те са си направили личния избор да се освободят от тези порядки и да дадат всичко от себе си. Но драгият зрител си мисли , че децата щъркела ги носи и все едно за пръв път виждат някой да се целува. Ми хубаво като не му харесва да гледа такива неща и толкова се шокира, да си направи и той личния избор да не гледа. Ама тази продукция се изнася и в чужбина , привлича се вниманието и отвън. Бизнеса се разраства, отварят се нови врати и т.н. Тоест всичко това е в полза за страната. СЕМ-а като толкова му е проблем да тури една червена точка или забранителни знаци или нещо подобно, а не да сапикясва труда и таланта на хората. После се чудим що им издъхват сценаристите и т.н., то от тез ограничения може ли да се вдъхнови човек.

А и мен ми е по -странно как може всяка серия да събличат ГГ, да го мокрят целия, че да му залепнат хубаво гащите за тялото , та и туй което не е на показ, хубаво да се очертае, после да го бършат 5 минути на забавен каданс, а 30 секунди целувка да е такъв голям проблем? newsm78 Извинявайте ама на мен от първото ми става къде къде "по-топло" и ми се отприщва фантазия от колкото от второто.

А сега май са тръгнали и на жените да показват каквото могат с цел да задържат чуждестранния зрител, че като не могат по друг начин. Краката на повечето в птичката ги снимат от бедър до пета на забавен каданс по пет минути. Едната пет минути прави пет крачки по сутиен, че да може всичкото мъж , жена и птица да се обърне и да я огледа. Ама видиш ли целувка не може, такова нещо не съществува!
А пък при Хазалка като Бурак няма какво да покаже, ни Пинокио, ни новия Каптан/поне за сега/ са решили да докарат ефекта, като я облекат в дънки с висока талия и зумнат хубаво от всеки ъгъл , че да стане на всички ясно.
Не знам може и от мен да е , покрай многото информация, която чета с Me too движението много взех да забелязвам някакви неща и така.

Последна редакция: пт, 14 сеп 2018, 19:17 от Mrs. Rogers/Evans

# 427
  • Варненска клюкарка

А и мен ми е по -странно как може всяка серия да събличат ГГ, да го мокрят целия, че да му залепнат хубаво гащите за тялото , та и туй което не е на показ, хубаво да се очертае.После да го бършат 5 минути на забавен каданс, а 30 секунди целувка да е такъв голям проблем. newsm78 Извинявайте ама на мен от първото ми става къде къде "по-топло" и ми се отприщва фантазия от колкото от второто.

rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Де да беше 30 секунди, някои са по едно чмокване за 1-2 секунди и то не уста в уста а някъде наоколо... hahaha

Иначе в началото на годината някакъв министър се изказа по повод изцепките на СЕМ-а им, подчерта че са светска държава и нещата които се показват са безобидни и че се надявал СЕМ-а да не зациклял на това, предвид насилието което допускал, но глас в пустиня ooooh!
Като се замисля, със сегашния СЕМ нямаше да видим ФЕмирската сцена ни с пердето ни без, както и сцената на Хандето и Корай както и Емко с Рюята дето реално си бяха по-горещи от тази в ЗП, ама нали те пък са второстепенни минаха въобще без отражение hahaha

Какви сладки муцунки Heart Eyes

Последна редакция: пт, 14 сеп 2018, 19:01 от Беллора

# 428
Етиии как си го описала Joy
Криворазбран е морала в Туркиш .Насилие и кръв няма проблем за романтика и целувки мерят с друг аршин.
Нет платформите уж не е така.
Джан - Тарзан  по баклава и шорти ходи. Зверско тяло е напомпал .Не ми харесва особено .

Последна редакция: пт, 14 сеп 2018, 20:03 от femmi2

# 429
  • Пришълец
Много добро начало на втори сезон на НИ. Дано продължи повечко, но да не се отклоняват много от първоначалната идея. На мен като читател продължава да ми е интересно, Laughing като зрител - отдавна щях да се откажа. През последните години сериалите ги гледам през няколко серии и си ги оставям с отворен финал.... Сега хвърлям по едно око на Кивовия по бтв, много ми харесва Туба с тази прическа. Други впечатления нямам все още Mr. Green

Хазал и преди месеци си пролича, че е качила няколко килца, което в лице според мен й се отразява добре. Но истината е, че поизпусна положението. Rolling Eyes Важното тя да се чувства добре в кожата си, ама...

Феми, наминавам разбира се, но като нямам с какво да се включа само чета. Ох, разсмя ме като разказа на другото място съня си с Ча Laughing Гифчета нося, но не са мои, а от туитър. Ако искаш нещо конкретно, кажи Grinning
Олях се даже...

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 14 сеп 2018, 19:56 от Маргарита Н.

# 430
  • Варненска клюкарка
И на мен не ми харесва Джан Яман, в предния си сериал биваше но сега е прекалено напомпан, изкуствено изглежда някак и такава Тарзанска растителност не понасям.

Маргии каква красота Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз си имам една теория Га жените дебелеят и кога слабеят, ама ще видим дали съм права и в тоя случай...

# 431

Маргии Hug  Flowers Rose   Емии си харесва Ча и маминият .  

Чок гюзел гифки и муцки  Crazy

Кажи кога ще се появи  кво ти казват звезвдитИ Mr. Green

Последна редакция: пт, 14 сеп 2018, 21:25 от femmi2

# 432
  • I Love You 3000
На Джанджик всеки мускул му е разработен до макс. И изглежда чисто изработен. Т.е. личи си , че е от спорт , а не от химия.Аз такива ги харесвам,но наистина на моменти изглежда в повече. Но там не се оплаквам ни от визия , ни от стайлинг - много ми харесва за образа. Само малко като му прилижат и стегнат здраво косата не ми харесва много, но явно я чакат да израсте. А и брадата ако я подстригват по -честичко ще е по -добре.
Но абсурд Чачо да докара такава визия и то по този начин. Това изисква много воля и мноооого много отдаденост на спорта - постоянна. В това почивка няма - жив -умрял всеки ден поне по 1 час. А не лежене по яхти и мухане на банички. Не си го представям Чачо чак до такава степен оформен.  Naughty
Чачо като Баръш от Делибала ми е втората му любима визия , след Емко 2.3 и Емко 3.0. Харесвам подобен тип бохемски прически и такъв тип стайлинг като цяло Simple Smile

# 433
  • Варненска клюкарка
Пази Боже от такова тяло както е при Джан-Тарзан при Ча, в тоя случай добре че е мързелив и няма шанс да се нагъгри от мускули Laughing Според мен най-красиво тяло имаше като Емко 1- слаб, сткроен, изпънат, с добре изразена талия, със слаби и дълги бедра, после пак беше хубав, но има склонност да трупа на бедра, склонност която по някое време на втория му сериал излезе извън пътя направо ooooh! Като Баръш беше хубав, личеше че му харесва това което прави, но аз не си падам по лимби и къдрици и тонове лак за коса хеле пък на мъжка глава Naughty Затова Емко през всичките сезони и Сарп Heart Eyes Heart Eyes

Абе как им идват такива идеи бе Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 14 сеп 2018, 20:17 от Беллора

# 434
  Засега е в добра форма  Peace   С тренера по бокс тренират .  За евентуалната продукция с новия договор няма да е тип Аманко  Sick  Ще е красив и неустоим .

Последна редакция: сб, 15 сеп 2018, 15:24 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт