Априлските мами добрички бутат във парка колички

• 13 788
  • 285
  •   1
Отговори
# 255

Цвети, ама Ицко наистина на теб прилича! Grinning
Носиш ги, раждаш ги, кърмиш ги, а накрая все на баща си приличат...
Шегувам се  Wink - здрави да са, пък другото няма голямо значение!!! Joy
hahaha Joy hahahaТова ми харесаааа:)
Ама аз ви казвам ,че има прилика.особено на бебешките ми снимки Naughtyи ако се абстрахираш от това ,че аз съм тъмна ,а той не...
Мамо меца-тази буба дето вчера я кърмих съм я пазарила,ама товята Невена май по-ще му върви.И тук да кажа на МисЗ ,ЧЕ ВЪПРОСНАТА КУКЛА НАДДАДЕ 700ГР ЗА  ПЪРВИЯ СИ МЕСЕЦ.Е как да не го накърмиш туй детенце Mr. Green
А Ицака незнам как го снимама,ама все едни смешни муцки хващам hahaha

# 256
...Искам просто да получава най-доброто възможно  от млякото...

Ако се съди по снимките, определено получава най-доброто от най-доброто  Wink

А Иво освен външността е взел и характера на тате си - един такъв душко-добродушко-кротанчо. Аз съм мноооого доволна, поради щото не знам как щях да се оправя ако беше нервак като мен.

# 257
  • Пловдив
Шансче-на тази снимчица ,която е първа май Ицето ви подражава по прическа,а hahaha Joy hahaha

Същата е  hahaha, даже и нашия перчем е в същата посока килнат, че вече е дълъг да стои право нагоре  smile3532.
А кафето си е ресторант де, верно  Joy, то за това и откархаме цял следобяд, че трудно ставаме от маси  hahaha  hahaha.

Абе мами, за какви колани на количките говорите? Къде ги возите бебетата, не са ли в кошове за новородени  newsm78?

# 258
Абе мами, за какви колани на количките говорите? Къде ги возите бебетата, не са ли в кошове за новородени  newsm78?

Ами не, не са  Laughing или поне моето не е. Количката е лятна и няма такива екстри, наклонът на най-ниското й положение е 30 градуса, отпред е отворена. Коланите са още широки и така като гледам не вършат много работа още, но аз си ги слагам за лично успокоение, да не взема да го загубя някъде лапето.
Бяхме преди с една количка с кош за новородено, ама Иво много бързо я израсна (а и аз откровено я мразех). Тогава колани не съм слагала - няма за какво, то детето си е легнало.

# 259
Здравейте от нас с Мишо  Hug Ние още се кърмим. Давам от двете гърди на едно хранене, че никога не са ми текли така както вие описвате.
Тия череши и нас ни разхлабиха, ака на ден по 2 пъти, а преди това на 4-5 дни веднъж, но май от тях ни се върнаха коликите. Два дни беше много неспокоен, будеше се на пововин час с рев, така че вече и те отпадат от менюто ми.

# 260
  • София
Енвия, да...и аз мисля, че ще бъде по-добре да ограничите броя на храненията. А, за маслеността, явно е така, както мама меца казва/много добре си е научила уроците за кърменето newsm10/, защото и на мен ми прави впечатление, че отначало потича нещо като водичка от гърдите и после тръгва по-гъстото млекце.
А за коланите-и аз не ги слагам, защото отгоре съм сложила одеало, за да изравня 30-те % и коланите остават отдолу. Но и мен малко ме е страх, че ще го изсуля някъде  Flushed

# 261
Chance-И ние сме с летен кош.От преди месец поне,че за новороденото ни е малък Embarassed

# 262
И ние отворихме преградката отпред, че ни стана малка.

Какво сварих преди малко. Оставих таткото да гледа мача, а Симончето да спи и отидох в кухнята да готвя. Връщам се аз и какво да сваря - таткото спи, Симона гледа втренчено мач. Сега трябва да реша дали и по колко да я оставям да гледа телевизия newsm78

# 263
Здравейте Hug
Не мога да не се възмутя от тая шибана ваксина #Cussing outДетето ми до сега не беше на себе си, първо ръчичката му се зачерви и поду доста, не я движеше чак, а ако случайно я мръдне наставаше такъв рев, че... CryБеше адски неспокоен, опитваше да заспи, но на 20-та секунда се стряскаше и пак рев.И в същото време някак отпуснат, абе не е моето бебче сякаш.И така-4 часа #CrazyДадох му панадол, правих компрес на ръчицата, вземах му и едни хомеопатични хапчета, консултирах се със семейният ни хомеопат и ми каза, че ако 3 ден преди ваксинацията съм му ги давала сме щели да избегнем тази реакция.Сега май се укроти, дори се опитва да се смее.Иначе за месец е наддал 1250гр, сега е 6100гр и 62см, 11см е дръпнал от раждането.

# 264
Какво сварих преди малко. Оставих таткото да гледа мача, а Симончето да спи и отидох в кухнята да готвя. Връщам се аз и какво да сваря - таткото спи, Симона гледа втренчено мач. Сега трябва да реша дали и по колко да я оставям да гледа телевизия newsm78

Joy Joy Joy Малка телеманиачка си отглеждаш, а? Каза ли ти какъв е резултата от мача поне? Тати ще я води един ден по мачове, отсега си личи!

# 265
  • София
Здравейте и от нас с Тони!
Дълго време не съм писала, защото обикаляме България, да я опознае докато е малък и да я обикне и да не изоставя мама като порасне "с таз чужда чужбина".
Чета, че обсъждате кърменето и да задам и аз моя въпрос, който ме мъчи - възможно ли е да имам достатъчно кърма ако бебо си суче, макар и доста дълго, може да откара и по един час, но като тръгна да се цедя с помпата и то преди кърмене изцеждам не повече от 10мл. Поради тази причина даваме добавка и то не малко, но напоследък не иска да я яде, та се чудя може ли да се е увеличила кърмата или нещо друго. Знам, че ще получа много компетентен отговор, за което благодаря.
Роси: Ние бяхме ползвали Дуфалак 3мл и имах големи проблеми, като почна едно акане без спиране, три памперса напълнихме, изкарах си акъла и оттогава не си и помислям да давам. Тъй като често сме запечени давам чай на Блевит за разхлабване.
За тези, които имат много силни колики, препоръчвам Дуфастил, след като пробвахме Еспумизан, Саб  симплекс и всички видове чайчета това беше спасението.
Филипа и ние с Тони стискаме палци всичко да е наред и да се оправиш много бързо.

# 266
Скарлет, напълно е възможно. Гърдите на всяка жена реагират различно на помпата. Ако изцеждаш само по 10 мл преди кърмене, но бебето все пак суче после, значи в гърдите ти е останало още нещо, от което то да суче  Simple Smile Много са признаците и факторите за количеството кърма, според мен за по-сигурно пусни си една темичка в кърмаческия подфорум, сигурна съм че ще ти отговорят и ще ти помогнат. Има много кърмещи мами с голям опит и знания, които винаги се отзовават - Хедра, Бу, и много други. От там ще получиш най-ценна информация. Те ми помогнаха да махна добавката (а тя беше доста голямо количество!) и да мина Вени само на кърма. Продължавам да твърдя - майките които хранят смесено виждат най-голям зор от всички - не е лесно да издържиш и физически и психически - затова евала че продължаваш и да кърмиш Hug

Абе днес какво се отворих на тема кърмене нещо  newsm78 ама така се получи...

# 267
  • София
мамо меца благодаря за отговора и за рамото, което ми подаваш окуражавайки ме

# 268
Филипа, каква ваксина ви удариха в ръчичката? За петвалентната ли говориш и защо там я удрят? При нас все в крачето ги слагат, обаче май има разлики и във ваксините. Аз незнам какви се слагат и  кога, но тук на втория месец се слагат 4 с 3 боцвания. Останах с убеждението, че в БГ се взимат 5 с едно боцване. Иначе аз давах лекарство от предната вечер както казах вчера и целия ден на ваксинацията. Така мисля и другия път да процедирам, за да се избегне неразположението.

# 269
Филипка нашите бебоци са равни.Т.е бяха деSimple Smile защото ние още сме пораснали де.Но на предната консултация бяхме със същите мерки Naughty
Дано бебо се оправи.Ние нямахме никакъв проблем с ваксината....незнам от какво зависи реакцията Thinking
Черепахова,ами то нали знаеш ,че мъжете са нашите големи деца hahahaНо явно Симона доста е напред за възрастта си.Не я оставяй пред пс-то според мен newsm78

Последна редакция: вт, 13 юни 2006, 20:03 от ~Цвети~

Общи условия

Активация на акаунт