Предстои ми инсеминация - Тема No 26

• 56 423
  • 799
  •   1
Отговори
# 750
  • София

Има доста време до моя. Чак на 22-ри. Но ако има бременност ще покаже с кръвен тест и по-рано. Предишната ми бременност, която беше неуспешна с уринен тест ми показа 4 дни преди очакваната дата на цикъла, а с кръвния би трябвало поне 2 дни по-рано.

# 751
Успех ти пожелавам! Този път до финал да изкараш.

# 752
  • София
Успех ти пожелавам! Този път до финал да изкараш.

Аз не се представих. На 38 години съм. Имам двама сина на 11 и на 9. Изживяхме голям ужас с по-малкия ни син преди 3 години и решихме да опитаме пак. Опитваме се за трето детенце,но явно възрастта си оказва влияние. След около 7 месеца безуспешни опити си направихме изследвания и се оказа лоша морфология - 7% по Крюгер. При мен уж всичко е наред.

# 753
Момичета на 10 ден след инсето мога ли да си направя уринарен тест и дали ще покаже вярно

# 754
Zenda, съжалявам за преживяното с детенцето. Дано вече всичко е наред. И ние с нашето дете имахме тежки изживявания.
Аз съм на 31г., мъжът ми е на 35. Имаме едно момченце от първа инсеминация, което вече е на 3г. Аз съм с предразположенст към тромбофилия- хетерозигот по две нискорискови и една високорискова мутация. Имунологични правих наскоро и там всичко е наред. Изкарах тежка бременност с усложнения и сега ще съм на терапия от началото. При мъжа ми морфологията също е много лоша. В едната клиника е 0.5%, в другата 2%, след като поднови лечението за ИР, която в неговия случай клонеше към диабет, и според ендокринолога му тя е причината за това влошаване. Преди винаги е имал хубава морфология, но вискозитетът му беше твърде висок. Сега в едната клиника изкараха материала средно вискозен, в другите две силно вискозен. Ние правихме спермограми в различни клиники, понеже кандидатствахме по фонда за ИКСИ, но едната диагноза- намалена подвижност отпадна и няма да ни одобрят, така че ще караме с инсеминации, и ако до четвъртата не стане, ще подаваме наново документи на база неуспешните инсета.
Ти колко фоликула имаше? Аз следващия път ще се съглася на реинсеминация.

# 755
  • София
Zenda, съжалявам за преживяното с детенцето. Дано вече всичко е наред. И ние с нашето дете имахме тежки изживявания.
Аз съм на 31г., мъжът ми е на 35. Имаме едно момченце от първа инсеминация, което вече е на 3г. Аз съм с предразположенст към тромбофилия- хетерозигот по две нискорискови и една високорискова мутация. Имунологични правих наскоро и там всичко е наред. Изкарах тежка бременност с усложнения и сега ще съм на терапия от началото. При мъжа ми морфологията също е много лоша. В едната клиника е 0.5%, в другата 2%, след като поднови лечението за ИР, която в неговия случай клонеше към диабет, и според ендокринолога му тя е причината за това влошаване. Преди винаги е имал хубава морфология, но вискозитетът му беше твърде висок. Сега в едната клиника изкараха материала средно вискозен, в другите две силно вискозен. Ние правихме спермограми в различни клиники, понеже кандидатствахме по фонда за ИКСИ, но едната диагноза- намалена подвижност отпадна и няма да ни одобрят, така че ще караме с инсеминации, и ако до четвъртата не стане, ще подаваме наново документи на база неуспешните инсета.
Ти колко фоликула имаше? Аз следващия път ще се съглася на реинсеминация.

Aз имах 3 фоликула, един 16мм в ляв яйчник, един 15мм в десен и пак в десен по-малък, но не помня големината. Когато ме прегледаха на 7.10 преди инсеминацията ми казаха, че и двата са се спукали и има течност, но не са ми правили изледване на хормони.

# 756
Задължително ли е изследване за хормони на мен също не ми е правено

# 757
И при двете инс. на мен ми правиха изследване  на LH и Estradiol на 10ти ден от ц. И според резултатите определяха кога да ми бият хориомона. Правени са на ЕЦ при спукан фоликул.

Последна редакция: пт, 11 окт 2019, 13:39 от Ely7

# 758
Ely7при мен не но инсето също беше на спукан фолекули със хориомон дали ще бъде успешно или не ако не са правени изследвания за хормони

# 759
Според мен След като са се спукали фоликулите значи е имало О. и хоромоните са били в норма. Не го мисли! Успех!

# 760
Мерси и на теб ти пожелавам успех.

# 761
  • София
Момичета на 10 ден след инсето мога ли да си направя уринарен тест и дали ще покаже вярно
Кръвен със сигурност, но уринарен по-скоро не.

# 762
  • София
Моля пуснете нова тема.

# 763
Здравейте може ли да ми разкажете как протича  инсеминацията  с естествен цикъл

# 764
  • София
Момиче4а, вчера си купих тест за бременност престо 2 в опаковка са. И двата показаха п8ложителен резултат. Как е възможно това? Или теста е грешен, или нещо др6го, но не виждам как може да отчете бременност на 6 ден след инсе.

Общи условия

Активация на акаунт