На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 17

• 132 170
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
  • Varna
HpllywoodGirl,
Магазин на Мадам Коко имаше или надявам се все още има във Кипа. Преди имаше и на
централната пешеходна улица но го закриха.
Ако ходиш до Кипа ще го видиш.  Този магазин не е само за спално бельо, но такова
може да си вземеш  не само от Мадам Коко. Като идеш във Ераста ще видиш на
различни фирми спалните комплекти. Освен това има  магазини за спалньо бельо и
по главната пешеходна улица. Там е фрашкано и със магазинчета за баклава, от където
и да купиш, няма да съжаляваш

Сложили сте една карта по която аз не мога да се ориентирам, затова се извинявам но
не мога да Ви помогна. Смятам, че някое от момичетата и момчетата ще могат да Ви ориентират.

# 226
Някой може ли да ми каже в Одрин , в кой магазин и къде точно мога да намеря това , много ще съм ви Благодарен !!!

https://5.imimg.com/data5/ST/EM/MY-11034538/tala-ant-egg-oil-per … -20ml-500x500.jpg

# 227
  • Пловдив
HollywoodGirl,

№1 е хотелът ти
№2 е главната улица
№3 големия покрит базар, успореден на главната
№4 борсите - една уличка със няколко складчета - от зелената ми четворчица се вижда съвсем малко- долу
№5 -нещо за хапване- там е Айдън тава джигера, но предлагат и др. храна

https://www.google.com/maps/@41.6646804,26.5742851,16.25z?hl=bg-BG

останалите ти обекти са по дългия бул. Талат паша - пробвай с този линк - на български са - ще се ориентираш

Последна редакция: пн, 27 авг 2018, 16:11 от makak

# 228
makak ,  благодаря за информацията!

# 229
  • Пловдив
https://www.deals.bg/Prez-septemvrioktomvri-do-Odrin-Turtsiya-1- … ;utm_campaign=173
Ето тази екскурзия ми е грабнала окото.Но не ми дават информация в кой хотел ще нощуваме,някъде до центъра бил ама не знаели още.Дали си заслужава хем да имаме повече време за разходка хем да пазаруваме.Иначе аз съм съгласна и с колата да идем ама МагаренцетоМарко не иска самостоятелно вика първият път с автобуса.

# 230
Здравейте,
Хотелът не е близо до местата, които искате да посетите. Вариант е фирмата да ви извози до борсата и другите места за пазаруване. Борсата за перилни препарати е уличка с много магазинчета. Баклавата и корите за баница ги изберете там. Ако имате време, първо се разходете, ориентирайте се за цените и тогава пазарувайте. На местата, на които имате възможност пазарувайте с карта. Магазин на Мадам Коко видяхме в Kipa, но той е малък. Успех.

Здравейте и то мен!От много отдавна искам да отида в Одрин на пазар и ето ,че може би сега ми се отдава възможност.Аз съм от Русе и ми попадна  оферта с една нощувка в Одрин на 15 септември.Тръгваме от Русе в 2 през нощта .Хотелът ни е Сарай 3* . Чета отдавна темата  , но все пак искам да попитам няколко въпроса.От туристическата фирма ми казаха , че спират на борси за перилни препарати , но бихте ли ми казали къде точно се намират или може би са доста на брой , защото малко трудно се ориентирам с имената на турски.Много искам да отида и до мол Ераста. Прикачвам снимка ,за да видите къде се намира хотела.Според Вас на хубаво място ли е и близо ли е до центъра и местата , които мога да посетя , за да си напазарувам?
Скрит текст:
Следващата ми молба е да ми препоръчате хубаво местенце да хапнем вечерта.През деня мисля да ядем в мол Ераста , видях че предлагат много неща за хапване и да посетим сладкарницата Мадо , която Ивчето от темата много я хвали.Видях в нейния блог за пътуването й до там и , че е посетила магазина Madame Coco за спално бельо.Не можах да се ориентирам къде се намира точно , та бихте ли ми казали дали е по пътя за мол Ераста?Така или иначе искам да си взема някакъв спален комплект , гледах магазините Linens , Тач  , но и този ми прикова вниманието.Искам да купя баклава и за подаряване.В темата попаднах на няколко магазина за баклава - Хафъз Мустафа  , Гюллюолу  .Те на главната улица ли се намират , понеже се опитах да търся на карта , но не успях ...Въпросите ми за сега са това.Ако има още нещо бих питала пак , дано не съм нахална.Постарах се да почета темите и да запомня главните неща , но ми е трудно с имената на турски.

# 231
Нямате допълнителна такса и е по-изгодно да пазарувате с  карта.

# 232
Ванушка Керчева 603176 , като гледах по картата , мол Ераста се намира на 20 мин. , освен ако не бъркам нещо.

# 233
HollywoodGirl хотелът е на добро място. Намира се в центъра и е близко до главната улица. Все пак няма как да е хем до главната, хем до складовете и хем до Мол-а Simple Smile Но те до складовете най-вероятно ще ви закарат с рейса преди да си тръгнете. Единствено далечко остава Кипа и магазин Мадам Коко но той мисля че е затворен защото последния път почти всички магазини в Кипа бяха затворени.

# 234
Юни месец Мадам Коко в Кипа работеше.

# 235
На 17 август магазина на Мадам Коко в Кипа работеше и така ме е яд,че не си купих килимче за 12 лв.

# 236
  • все тук
Търся на картата, но нещо не се ориентирам ... моля, ако някой е бил в хотел Балта, да каже добро ли е местоположението му спрямо забележителностите и центъра. Какви отзиви има за хотела?

# 237
  • Пловдив
Търся на картата, но нещо не се ориентирам ... моля, ако някой е бил в хотел Балта, да каже добро ли е местоположението му спрямо забележителностите и центъра. Какви отзиви има за хотела?

Погледни картата, която съм сложила на HollywoodGirl, нейният хотел е №1- твоят е в дясно от него на големия жълт бул. Талат паша, на тази карта се пада горе долу на 1 см. над надписа D100

Ако пак не е ясно - утре ще рисувам пак.

# 238
Момичета, вижте на първа страница в тази тема, има карти и доста инфо. В гугъл мапс пишете  Еdirne  и увеличавате, докато видите наименованията на магазини и джамии, пазари... Главната улица е Сарачлар, нейна съседна и важна/има множество по-обикновени магазини/ улица е Чилингилер. На Сарачлар има ДЕ  ФАКТО,   УАЙКИКИ, ФЛО, ПОЩА,заведения за хранене, аптеки, банки, парфюми, официални облекла.  На страничните от главната улица има магазини за сладкиши, бюреци, чанти, козметика, дом. потреби,... всичко има. В Гугъл мапс можете да обходите визуално улиците и да видите обектите.
Но първо - първа страница на темата. Simple Smile

# 239
  • Пловдив
Здравейте,
Предстои ми пътуване до Одрин следващата седмица. Била съм там преди няколко месеца и горе - долу се ориентирах къде какво. Имам питане: Някой от вас купувал ли е злато сега - при тази ниска лира. Иска ми се да взема по едни златни обеци на децата, та се чудех дали е по-изгодно златото сега там - в Турция или да взема от България.

Общи условия

Активация на акаунт