На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 17

• 132 137
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
Цената на златото,  както и на валутите, се мени ежесекундно. В момента е около 63 лв/г. Вие си преценете дали си заслужава и дали ще си харесате подходящ модел.
Както вече писахме, може да следите валути и злато през

# 241
# 242
Здравейте ,престои пътуване към Одрин на 05.09 и връщане в БГ на 07.09
Като гледам сега на камерите и Лесово и Малко Търново опашките са ужасни !!!

Лесно ли се минава през Свиленград -Гърция -Турция ?Като се влезе в Турция до Одрин по магистрала с винетка ли се пътува ?

Имате ли представа с Лекотоварен автомобил N1 има ли проблеми в Турция или Гърция и има ли нещо по специфично ?

Чета из темата че гръцките митничари правили проблеми за храни и прахове ,така ли е още ?

# 243
  • вкъщи
На мен златотов Турция не ми харесва-нито моделите, нито самото злато-стои прекалено жълто и циганее. Явно е с примеси.

# 244
  • Варна
То в златото примеси винаги има. Основно мед. Иначе няма как да се изработят бижута от него. 14-каратовото има цвят на бронз. Турското злато е по-жълто, някак, докато руското, примерно, имаше по-различен, червеникав цвят.
Моделите в повечето случаи са специфични, твърде пищни и не са за всеки вкус. Но колкото и рядко да съм се заглеждала, се е случвало да попадна на прекрасни, изключително фини и красиви модели. Ако се абстрахираш от тоновете гривни и синджири, които висят на повечето витрини, могат да се намерят и хубави неща. И все пак, въпрос на вкус.
Друг е въпросът, че немалка част от златото тук също е турско.

nikol_st, минаване през Гърция на отиване може би няма да е проблем, ако нямате някакви по-специфични документи, които гърците да не харесат. На връщане, обаче, могат да се заядат за праховете и други неща, докато нашите в момента гледат за месни и млечни. Ако имат време да ровят и да намерят...

От ГКПП до Одрин няма нужда от качване на магистрала. Пътят е безплатен.

За лекотоварния... Коментира се в темата, че ако в талона на колата пише "товарен" минава с ТИР-овете. Нямам идея какво пише във вашия и къде трябва да застанете.

До вашето пътуване може границите "да се успокоят".

# 245
  • все тук

Makak, благодаря, ориентирах се.

# 246
  • Бургас / UK
Къде гледате камерите на М.Търново?  newsm78 Аз нищо не виждам...

# 247
  • Стара Загора
Прясно инфо от Шел Свиленград. Продават лирата на 28 ст. Няма ограничения за количества.

# 248
Интересувам се,някой закупувал ли е памперси за възрасни от Одрин,ако да от къде и цената каква е?

# 249
  • на морето
Някой купувал ли е или да е виждал в Турция кецове на Ванс да сподели цени. Синът ми ме изяде за тях, а не ми се дават тук 150 лв.

# 250
Здравейте на всички. Опитах се да изчета почти всички теми свързани с пазаруването в Турция. И все пак имам един въпрос към по-запознатите. Тази неделя ще ходя да пазарувам и аз. Тъй като това е единствения ден в който мога да си позволя да отсъствам. Разбрах, че има определени пазари, но те се провеждат в други дни от седмицата. Къде би било най-удачно да отида - Одрин или Чорлу? И има ли там пазари, които да работят и в неделя? Ще ходя предимно за дрехи за мен и за детето, като ме интересуват не само известни марки, а и дрехи на турски фирми. Благодаря много!

# 251
Памперси за възрастни имаше в Бизим,  но не видях цена.
Камерата на МТ не работи от известно време,  така че не знам как точно виждате какво се случва  (освен ако не сте в момента там).
Да питам за камерата на Ипсала - накъде гледа. Че виждам в момента опашка от коли (насочващи се към камерата ) и се чудя дали ще влизат в Турция или ще излизат (мисля, че излизат, че то с тези багажници приличат точно на прибиращи се към Западна Европа гастарбайтери ).

# 252
  • На юг от тук
Може би до петък ще е така.От 3,09. започва учебната година за 90% западняци.Днес пътувах до Елхово,всяка трета кола беше с регистрация на страна от Зап.Европа.Октомври,като свърши и евтиното море,ще е по-спокойно.

# 253
Може ли да ме ориентирате г/д какви са цените на пердетата и чаршафите? За фирми вече прочетох няколко в постовете, но няма да откажа и още ако споделите

# 254
  • Варна
Тавекс вече продават и в офисите в София, Пловдив и Варна. И добре, че започнаха, защото онрлайн поръчките им са за след 4 дни.

diddev, предполагам, че никой не може да даде обобщен отговор на този въпрос, а само според това, което е купувал. Има толкова видове чаршафи и пердета, че...
Пролетта аз купих най-скъпия бебешки спален комплект, който видях в магазина. Купувах го за подарък и държах да е качествен. Състоеше се от чаршаф, плик и две калъфки и бе изработен от много фин ранфорс. Цената бе 82 или 84 лири, което по тогавашния курс бе около 35 лв. Не е по-евтин от това, което мога да купя от тук, но качеството е по-добро. Имаше и значително по-евтини. По-скъпи и по-евтини имаше и от всички останали видове чаршафи/комплекти.
Миналата година си купих от пазара две готови ушити пердета 4м + 6м за 140 лири. Непретенциозни, за всекидневна.
Скоро тук показаха снимки от магазина на Тач, според които при закупуване на над 9.5 м цената на метър бе 14,50, ако не се лъжа. Неушити, на топ.

Общи условия

Активация на акаунт