На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 17

• 132 962
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Миналата есен в Анталия поисках клубна карта в Мигрос и момчето на касата използва тяхна карта, не ми я продаде. Онзи ден в лозенградската Кипа по същия начин - казах на момичето, че искам карта, и тя използва нейна /тяхна. Вероятно в тази карта се трупат бонус точки, които те после си ползват. Както и да е, няма голямо значение за мен, нали си ползвам в момента отстъпките Simple Smile

# 76
  • Варна
В лозенградската Кипа миналата седмица и на мен не ми продадоха. Ползваха тяхната. Но в Мигроса в Одрин не ми предложиха подобна опция. Попита клиент, не се отказа, докато не ни намери карта, но своя не предложи. Не пита и колегите си за техни. Въпрос на политика или по-скоро на по-слаб контрол, вероятно, в Лозенград. Пък бонусите и без това не можем да ги ползваме, вероятно. Халал да са им! Важното е, че на момента са ни полезни.

# 77
Здравейте! По прехвърлих темите набързо, но не открих информация за интересуващото ме Simple Smile Има ли магазин за качествени ученически раници в Одрин? Къде се намира?
И къде в Одрин има магазин с богат избор от платове за пердета и кувертюри?

Това ми стои на дневен ред,  за предстоящото ходене на 31.08. Не че няма да накупя още един куп неща, без да са на дневен ред Wink

Ние купихме на детето раница от този магазин https://www.google.bg/maps/@41.6722411,26.5535371,3a,75y,298.46h,91.19t/data=!3m6!1e1!3m4!1sk-HFQkLEAT3FpmGMOVjPaQ!2e0!7i13312!8i6656

# 78
  • Varna
Беличке, някой беше постнал снимка с магазина на Сарчалар, но не ми е под ръка. Не е Karakoy Gulluoglu, но името беше сходно (без Каракьой). Минавала съм покрай него, но май нямаше маси за сядане и не съм изявявала желание за цяла кутия. Питах тогава тук за баклава изцяло от шам фъстък и ме насочиха към това магазинче.
Иначе я опитах в KG и наистина е по-добра от Хафъз, но като цяло и двете ми допадат. Simple Smile

Точно от тази баклаваджийница от години купувам баклава, защото е много близо до вкуса на
Гюлюоглу Каракьой в Истанбул.
Обаче и ние напоследък вече не купуваме баклава, че остава в хладилника дълго време. Явно сме
се наситили.

Но съм виждала пред баклаваджийницата две масички пред вратата. Сутрин продават бюреци и
други тестени закуски като АЧМА и подобни. Но бързо ги свършват и повече през деня няма.

Името на баклаваджийницата бях го написала преди време. Сега не мога да се сетя как беше точно,
но много се доближава до името на Гюлюоглу. От вчера се мъча да се сетя за да го напиша отново
но не мога smile3538

Бях предупредила обаче за тази зелената баклава-изцяло шам фъстък. Видите ли я да жълтее хич не
посягайте към нея. Остава явно, защото е най-скъпата и в Одрин не я купуват. Виж в Истанбул такава
баклава където и да продават до вечерта вече е,  битти. Дори в Гюлюоглу Каракьой, а знаете, там цените
какви са.

# 79
Здравейте в новата тема.

Купувам си и аз 500 лири онлайн, октомври ще ходя. Поне със сигурност да знам, че ще има есенно/зимно и няма да има чак такъв трафик по границите. Този път и борсите мисля да посетя. Хотелът, който мисля да резервирам, е Unisite. Просто цената и оценката са твърде примамливи.

# 80
  • вкъщи
На границата сме. Огромни опашки на границата на обратно. От 7 сутринта чакаме, не ми се мисли на връщане.

# 81
  • Варна
Лелка, на МТ ли? На излизане явно пак има опашка... Откъде започва? А в посока България?

Сега влязох в сайта на Тавекс.не ми излиза съобщение, че продават само онлайн, а има курс "продава". Дали са почнали и на място да продават? Или не излиза, защото гледам на телефона...

# 82
Относно картите за Кипа и Мигрос, една касиерка ми беше казала че картата важи за 2 покупки на ден. Така че ако касиерката вече е маркирала нейната карта 2 пъти може и за това да не ви я предлага повече.

# 83
Лелка, на МТ ли? На излизане явно пак има опашка... Откъде започва? А в посока България?

Сега влязох в сайта на Тавекс.не ми излиза съобщение, че продават само онлайн, а има курс "продава". Дали са почнали и на място да продават? Или не излиза, защото гледам на телефона...
Стои си съобщението от Тавекс.Само 1000 л и до 4 дни доставка.

# 84
Беличке, някой беше постнал снимка с магазина на Сарчалар, но не ми е под ръка. Не е Karakoy Gulluoglu, но името беше сходно (без Каракьой). Минавала съм покрай него, но май нямаше маси за сядане и не съм изявявала желание за цяла кутия. Питах тогава тук за баклава изцяло от шам фъстък и ме насочиха към това магазинче.
Иначе я опитах в KG и наистина е по-добра от Хафъз, но като цяло и двете ми допадат. Simple Smile
Да не е тази баклаваджийница по улицата за Айдън тава джигер?

# 85
  • Стара Загора
Намерих снимката на прословутата баклаваджийница в телефона.

# 86
И още една има малко по-надолу  на ъгъла.

# 87
Намерих снимката на прословутата баклаваджийница в телефона.

iv4enceto_91
Ивче, май сме били на една вълна в търсене на баклаваджийницата. ☺

# 88
  • Varna
златунке,
Благодаря душко, bouquet точно за тази баклаваджийница говорех аз, която се намира
на това кьоше Simple Smile

# 89
Цените и в двете бяха отпечатани по един и същи начин, започваща от 25 и стигнаха до 80 лири за зелената. Информация от 18.08.

Общи условия

Активация на акаунт